Spotify oferă 3 luni de bonus gratuit noilor abonați

Ați încercat vreodată Spotify Premium? Dacă nu ați făcut-o încă, aveți noroc, deoarece platforma de muzică streaming tocmai a anunțat două noi oferte pentru a atrage mai mulți oameni la serviciul său de abonament premium.

Noii abonați vor primi gratuit 3 luni de primă dacă se înscriu de astăzi până pe 30 iunie. O ofertă care se aplică tuturor planurilor premium (familie, student și plan individual). Pe de altă parte, cei care s-au bucurat deja de Spotify Premium înainte, dar și-au anulat abonamentul înainte de 14 aprilie, se pot abona din nou timp de 3 luni la 9,99 EUR, ceea ce reprezintă o reducere notabilă care ne lasă cu o taxă lunară de puțin peste 3 euro, ceea ce nu este deloc rău. Ambele oferte sunt disponibile de pe spotify.com/premium .

Avantajele Spotify Premium față de planul gratuit

Dacă suntem noi la Spotify și nu cunoaștem avantajele planului premium (deși dacă folosim aplicația ne amintește constant, așa că este cam dificil să nu aflăm, într-adevăr), iată un mic rezumat cu cele 4 taste din planul premium Spotify.

  • Descărcare muzică : Putem descărca toate melodiile pe care le dorim - de exemplu când suntem conectați la un Wi-Fi - și le putem asculta offline fără a consuma date și fără a avea nevoie de o conexiune la Internet.
  • Fără reclame : Desigur, publicitatea dispare complet.
  • Ascultați melodia dorită în acest moment : cu planul gratuit puteți reda melodii doar în ordine aleatorie. Odată cu abonamentul premium, această limitare dispare.
  • Salt melodii : Limita melodiilor pe care le putem sări este eliminată. Dacă nu-ți place o melodie, lovește următoarea și gata.

Spotify și pandemia COVID-19

Totul indică faptul că această ofertă suculentă este direct legată de criza coronavirusului, într-o încercare a Spotify de a-și menține veniturile. Și platforma își hrănește o mare parte din profituri datorită reclamei, o zonă care a suferit o lovitură deosebit de puternică în industrie din cauza recesiunii economice globale generate de COVID-19. O scădere semnificativă a veniturilor din publicitate pe care compania însăși a confirmat-o în ultimul său raport trimestrial de venituri.

Faptul că 14 aprilie este menționat ca termen până la care utilizatorii trebuie să-și fi anulat abonamentul premium arată, de asemenea, intenția Spotify de a recupera acei utilizatori care și-au renunțat la abonament pentru a economisi bani din cauza pandemiei. . Și Spotify clarifică în raportul său trimestrial că, deși scăderea abonamentelor a fost generalizată, unul din șase utilizatori a menționat COVID-19 drept principalul motiv principal pentru dezabonare. Șomajul și situația economică nesigură au făcut ca mulți oameni să își ajusteze buzunarele, astfel încât aceste abonamente și oferte mai ieftine, cum ar fi 3 luni gratuite, pot încuraja mai mult de unul să revină la școală.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .