Jumper EZbook 3 Pro, un notebook complet cu 6 GB RAM și Win10

Deși laptopurile sunt mai accesibile ca niciodată, este totuși dificil să găsești, de exemplu, un Dell pentru mai puțin de 200 de euro. Dacă ceea ce căutăm este un notebook ieftin și ușor, o idee bună poate fi să mergem să aruncăm o privire la notebook-urile chinezești. Au o varietate de modele, iar specificațiile lor pot fi cu adevărat interesante. Așa este cazul Jumper EZbook 3 Pro , notebook-ul care face obiectul recenziei noastre de astăzi.

Jumper EZbook 3 Pro, un notebook cu Dual WiFi, 6 GB RAM și compatibil cu extensiile SSD

Jumper EZbook 3 Pro este un mini-notebook sau notebook cu mai multe aspecte care îl fac să iasă în evidență deasupra celorlalte. Pe de o parte, avem un dispozitiv cu mușchi buni când vine vorba de memoria RAM. Are Dual WiFi (2.4G / 5G) și încorporează, de asemenea, un frumos slot M.2 pentru a extinde și crește puterea de stocare cu un hard disk SSD. Toate pentru mai puțin de 200 de euro.

Proiectare și afișare

EZbook 3 Pro are un design compact și elegant, cu o carcasă din aluminiu realizată cu tehnologie CNC. În față găsim un ecran IPS de 13,3 ”cu rezoluție Full HD (1920 x 1080p) și un raport de aspect de 16: 9.

Pe laturile sale are 2 porturi USB 3.0 , ieșire mini HDMI , slot pentru card SD,  mufă pentru căști de 3,5 mm și sursă de alimentare. Are dimensiuni de 31,50 x 20,85 x 1,50 cm și o greutate de 1,39 kg.

În general, putem spune că este un dispozitiv suficient de mic pentru al transporta într-un rucsac, cu un ecran bun și un design atractiv. Puțin de obiectat în această secțiune.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, descoperim corpul tipic al notebook-urilor și portbagajelor chinezești, dar cu câteva detalii remarcabile. Clasicul SoC Intel Core APOLLO LAKE N3450 Quad Core care rulează la 1,1 GHz (2,2 în modul turbo), împreună cu un GPU Intel Graphics 500 , 6 GB RAM și un disc intern eMMC de 64 GB . Ca sistem de operare, Windows 10 Home.

O caracteristică de reținut este că Jumper EZbook 3 Pro are WiFi dual band , fiind capabil să se conecteze la rețelele wireless 2.4G, dar și la 5G mai puternic - dacă avem norocul să avem unul dintre acestea pe sfera, desigur.

Camera și bateria

Acest EZbook echipează o cameră funcțională de 2.0MP pentru a putea utiliza Skype și videoconferințe - știți că camera nu este punctul forte al acestui tip de dispozitiv - și o baterie de 4800mAh care oferă o autonomie de aproximativ 5/6 ore.

Preț și disponibilitate

Jumper EZbook 3 Pro are un preț de 197,53 euro, aproximativ 229,99 USD pentru schimbare , pe GearBest. Dacă suntem interesați să îl obținem, putem folosi, de asemenea, următorul cupon de reducere pentru a extrage o ciupitură din prețul final al produsului:

COD CUPON: BOOKPRO

Preț cu cupon: 188,95 €

Aviz și evaluare finală a Jumper EZbook 3 Pro

Dacă căutăm un notebook la un preț bun, nu există multe dispozitive care să ofere lucruri precum 6 GB RAM sau WiFi dual pentru mai puțin de 200 de euro. În acest sens, Jumper EZbook 3 Pro poate fi o investiție bună.

Acestea fiind spuse, unde i-am putea da cu adevărat o împingere fiabilă ar fi prin instalarea unui disc SSD, obținându-se o îmbunătățire a performanței fiabilă, egală sau mai mare decât cea a oricărui laptop de marcă, de 2 sau 3 ori mai scumpă.

În caz contrar, un computer ideal pentru studenți, birou, editare de bază și navigare pe internet.

GearBest | Cumpărați Jumper EZbook 3 Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .