Cele mai bune 5 telefoane Android ieftine din 2019 - Android fericit

Suntem în 2019, iar acum cele mai moderne telefoane de ultimă generație sunt deja în jur de 1000 de euro. Dar, în timp ce flagship-urile devin din ce în ce mai scumpe, telefoanele mobile ieftine se îmbunătățesc și ele. Astfel, putem găsi telefoane cu mai puțin de 300 de euro cu design-uri frumoase, ecrane de înaltă calitate, camere excelente și baterii cu o autonomie excelentă.

Cele mai bune telefoane ieftine din 2019

Dacă trebuie să vorbim despre telefoane accesibile, cu siguranță ar trebui să ne îndepărtăm de dispozitivele Apple și să ne concentrăm în mod explicit pe dispozitivele cu sistem de operare Android. Cele mai ieftine vor fi întotdeauna telefoanele Android chinezești, dar adevărul este că avem și terminale de la mărci precum Samsung sau Huawei cu multe de contribuit și la cele mai populare prețuri. Sa vedem!

Samsung Galaxy A50

Am putea spune că până de curând Samsung nu era cunoscut tocmai pentru telefoanele sale mobile accesibile. Ceva care, în 2019, se pare că s-a schimbat cu terminalele ieftine, dar care colectează o mână bună de caracteristici ale telefoanelor lor mobile premium. Astfel, găsim acest Galaxy A50: dispozitivul cu cel mai bun ecran din listă , un panou Super AMOLED de 6,4 inci.

Montează, de asemenea, un puternic procesor Samsung Exynos 9610 (146.000 de puncte în Antutu) și o baterie de 4.000 mAh care asigură o autonomie peste medie. La nivel de stocare, oferă 128 GB spațiu intern, precum și 4 GB RAM.

Camera este un alt punct forte al telefonului: o cameră triplă din spate cu un senzor principal de 25MP, un senzor de unghi larg de 8MP și un al treilea senzor de 5MP pentru adâncime. Toate acestea, fără a aduce atingere camerei selfie, care arată și grațioasă cu un senzor bun de 25MP.

Preț aproximativ *: 279,00 euro (vezi pe Amazon)

Xiaomi Redmi Note 7

Probabil cel mai bun telefon mobil ieftin din 2019 din punct de vedere al raportului calitate-preț. Acest smartphone care abia atinge 170 de euro, oferă o performanță în Antutu de 144.000 de puncte și, cel mai important, este însoțit de o cameră de 48MP de vârf cu diafragmă f / 1.8 .

Dispozitivul include un procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM, 64 GB stocare internă, un ecran Full HD + de 6,3 ”și o baterie de 4.000 mAh. Nu sunt multe mărci care oferă atât de mult pentru atât de puțin.

Preț aproximativ *: 166,00 euro (vezi pe Amazon)

Onorați 8X

Dacă vorbim despre terminale ieftine și puternice, nu putem uita nici Honor 8X. Lăsând deoparte toată controversa care a cuprins Huawei în ultimele luni, telefoanele mobile ale companiei continuă să fie unul dintre cele mai puternice pariuri de pe piață. Mobilele lor de nivel mediu, precum acest Honor 8X, oferă funcții bune și ar trebui să luăm în considerare acest lucru dacă căutăm un telefon Android ieftin, care să funcționeze bine în toate domeniile .

Terminalul are unul dintre cele mai mari scoruri din Antutu cu 139.000 de puncte, cifră pe care foarte puțini o ating în intervalul său de preț. Echipează un procesor Kirin 710, 4 GB de memorie RAM, 64 GB de stocare și o baterie extinsă de 3.750 mAh. La nivel estetic, este unul dintre cele mai atractive, cu un design rafinat, ecran Full HD + de 6,5 inci și o cameră principală de 20MP cu diafragmă f / 1,8.

Preț aproximativ *: 186,00 euro (vezi pe Amazon)

Nokia 6.1

Deși ne confruntăm cu un telefon mobil de acum mai bine de un an, Nokia 6.1 este încă un pariu foarte atractiv în 2019 (mai ales acum că prețul său a scăzut). Are un sistem Android One, ceea ce înseamnă că, deși vine cu Android Oreo ca standard, îl putem actualiza la cel mai recent Android 9 Pie imediat ce îl scoatem din cutie și obținem cele mai recente patch-uri de securitate.

La nivel hardware găsim un smartphone echipat cu un șasiu foarte rezistent și plin de culoare, chipset Snapdragon 630, 3 GB RAM, 32 GB stocare, ecran Full HD de 5,5 inci, NFC, baterie de 3.000 mAh și o cameră remarcabilă de 16 MP cu diafragmă f / 2.0.

Preț aproximativ *: 179,88 euro (vezi pe Amazon)

Motorola Moto G7 Plus

G7 Plus este versiunea îmbunătățită a Moto G7, cu o cameră principală care trece de la rezoluția 12MP la 16MP. În plus, are NFC pentru a efectua plăți cu telefonul mobil , o caracteristică care este văzută în mod normal doar la terminalele high-end, deoarece tinde să crească semnificativ costurile de producție.

În rest, această nouă versiune a Moto G7 montează un procesor Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core , Android 9.0 și un ecran Full HD + de 6,2 inci. Toate acestea împreună cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Un terminal cu un design elegant și o performanță de cea mai bună în gama sa de prețuri.

Preț aproximativ *: 255 euro (vezi pe Amazon)

Notă: Prețul aproximativ este prețul disponibil în momentul redactării acestui post în Amazon Spania.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .