Totul despre Kreezer (Kuriza), fiul lui Freeza - The Happy Android

În ultimele săptămâni am văzut cum într-un număr mare de pagini web s-a zvonit cu apariția lui Kuriza într-o viitoare saga Dragon Ball Super . Ce este adevărat în toate acestea?

Adevărul este că acestea nu pot fi considerate fiabile în niciun fel, deoarece în prezent nu există niciun argument sau scurgere care să susțină o astfel de idee. Unii ecou fără a furniza surse, iar restul repetă doar mesajul creând mai multe dezinformări. De asemenea, având în vedere cine este acest Kreezer sau Kuriza - așa cum este cunoscut în Japonia - este foarte puțin probabil să-l vedem într-o poveste canonică Dragon Ball.

Cine este exact Kreezer ( Kuriza )? Este un personaj canonic?

Kreezer este un personaj care nu a apărut niciodată în nicio manga Dragon Ball. Cu toate acestea, este o creație 100% originală a lui Akira Toriyama însuși . Prima sa apariție a fost în manga Nekomajin, mai precis în Nekomajin Z2 - ultima fiind în Nekomajin Z3-, un comic auto-parodic scris și desenat de Toriyama în 2003. Numele lui Kuriza se naște din unirea termenilor  Kuri (castan în japoneză) și Freeza (tatăl său).

Povestea este despre o pisică magică foarte puternică, care poartă „curios” același costum cu Goku. Benzi desenate este scris pe un ton plin de umor și așezat într-un univers alternativ , similar cu Dragon Ball, dar cu unele variații. Printre numeroasele gaguri care alcătuiesc manga, Nekomajin dă peste un Saiyan dolofan numit Onion, care este bătut.

După cum puteți vedea, aici Saiyanii par mai degrabă ca locuitori ai Vila Pinguino, decât războinici spațiali autentici.

Mai târziu, acesta se întoarce împreună cu șeful său Kreezer, fiul lui Freeza. Au o simțire de luptă, iar în manga ulterioară apare și Vegeta, care lucrează sub ordinele lui Frieza și vine pe Pământ pentru a-și ajuta fiul. În cele din urmă, totul are un final comic, în timp ce Kreezer rămâne pe Pământ jucând fotbal cu Nekomajin.

Si asta e. Putem spune atunci că Kreezer este canon în universul Dragon Ball? Nu, deoarece performanța sa se limitează la o nuvelă dintr- o manga parodică din afara francizei .

Deși în același mod, este încă o creație a aceluiași om care a conceput seria, așa că nu am putea exclude faptul că personajul poate fi reciclat în același mod în care sa întâmplat recent cu Broly. De aici încolo, restul este pură presupunere.

În cele din urmă nu se luptă pentru că manga rămâne fără pagini.

Alte apariții ale lui Kuriza în universul Dragon Ball

Oricum, aceasta nu a fost singura apariție a nepotului regelui Cold, deoarece l-am văzut și în câteva jocuri video.

  • Dragon Ball Z: Budokai 2: Kuriza a fost prezentat pentru prima dată în versiunea japoneză a lui Budokai 2 pe PS2 ca un costum alternativ pentru Freeza, inclusiv unele dintre propriile sale tehnici.
  • Dragon Ball Heroes: În celebrul joc de cărți arcade DB Heroes, Kuriza este un personaj care poate fi jucat. Îl putem folosi în cea de-a doua misiune din seria Misiunii Jaaku.
Carduri cu o mulțime de briyi-briyi | Sursa: Dragon Ball Wiki

Pe scurt, un personaj cu o bază umoristică foarte puternică, în principal datorită formei „maronii” a capului și atitudinii sale copilărești. Ar fi un pic ciudat să-l vezi în Dragon Ball Super, dar cine știe, dacă i-ar oferi abordarea corectă, s-ar putea chiar să funcționeze și totul. Vă puteți imagina că Freeza îl ceartă pe fiul său pentru că camera lui este formată din vulpi? S-au întâmplat lucruri mai ciudate!

Imagine de copertă de Deadly ChestNut

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .