UMIDIGI Z1 Pro, mobil ultra-subțire cu 6 GB RAM și baterie de 4000 mAh

UMIDIGI Z1 Pro este una dintre cele mai recente smartphone - uri premium mid-range de la producătorul asiatic bine - cunoscut. Este o versiune ceva mai umilă decât marele UMIDIGI S2 Pro, cu specificații ceva mai puțin sălbatice și, în consecință, un preț mai mic, care abia ajunge la 200 de euro.

Atenție, nu vorbim despre un telefon cu specificații reduse, dimpotrivă. Cu toate acestea, calitatea excelentă a acestui Z1 Pro este că este unul dintre cele mai subțiri și mai ușoare telefoane mobile pe care le putem găsi astăzi . Și acest lucru, ținând cont că are o baterie mai mult decât notorie, este un punct de luat în considerare.

UMIDIGI Z1 Pro în revizuire: ecran AMOLED, multă memorie RAM și o baterie remarcabilă într-un corp compact la maximum

În recenzia de astăzi analizăm UMIDIGI Z1 Pro, unul dintre acele smartphone-uri care nu vă deranjează buzunarul, dar cu avantajul de a echipa hardware mai mult decât decent.

Proiectare și afișare

UMIDIGI Z1 Pro montează un ecran AMOLED de 5,5 inci cu rezoluție Full HD (1920x1080p), margini arcuite 2.5D și Corning Gorilla Glass 4. Se pare că UMIDIGI a trecut în cele din urmă la AMOLED, un tip de ecran de calitate superioară Nu suntem obișnuiți să vedem în mod regulat pe acest tip de mobil.

Un alt factor important este designul. Eforturile producătorului în acest caz s-au concentrat pe reducerea grosimii (6,95 mm) și a greutății, și toate acestea fără a renunța la carcasa din aluminiu. Având în vedere că ne confruntăm cu un terminal de doar 154 grame, este ceva deosebit de remarcabil.

Puterea și performanța

Intrând în curajul UMIDIGI Z1 Pro găsim un procesor Helio P20 Octa Core care funcționează la 2,3 GHz , 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern extensibil până la 256 GB prin SD. Toate acestea cu Android 7.0 ca sistem de operare la comandă.

Specificații high-mid-range care permit, fără îndoială, multitasking fluid și performanță pe care, în general, le putem considera remarcabile, cu capacitatea de a rula practic orice tip de aplicație și cu suficient spațiu pentru a stoca fotografii și videoclipuri.

Camera și bateria

În secțiunea fotografică, Z1 Pro încorporează o cameră duală din spate de 13MP + 5MP cu bliț cu patru LED-uri și PFAD cu diafragmă f / 2.4 și o cameră selfie de 5MP.

Acolo unde terminalul strălucește cu adevărat, pe de altă parte, este în baterie, datorită unei baterii mari de 4000 mAh cu încărcare rapidă prin USB de tip C.

Alte caracteristici

UMIDIGI Z1 Pro are un cititor de amprente pe față, conexiune Bluetooth 4.1, Dual SIM (nano + nano) și acceptă următoarele rețele: 2G (GSM 850/900/1800 / 1900MHz), 3G (WCDMA 900 / 2100MHz) și 4G (FDD-LTE 800/1800/2100 / 2600MHz).

Preț și disponibilitate

UMIDIGI Z1 Pro a fost lansat acum 10 luni, în iunie 2017, la un preț de 292 de euro. Cu toate acestea, timpul este de obicei un factor pozitiv în acest tip de dispozitiv, iar acum îl putem obține cu 196,97 euro, aproximativ 239,99 USD pentru schimbare, pe GearBest . Disponibil în negru și roșu.

Aviz și evaluare finală a UMIDIGI Z1 Pro

[P_REVIEW post_id = 11235 visual = 'complet']

În acest moment, cel mai mare dezavantaj pe care îl putem obține de la Z1 Pro este că nu are o cameră ceva mai puternică. În rest, am apreciat întotdeauna greutatea unui terminal ca fiind unul dintre cei mai importanți factori atunci când fac o achiziție de acest tip. O caracteristică care, în gama medie, mă lăsase întotdeauna la mila terminalelor cu caracteristici mult mai mici. În acest sens, Z1 Pro scapă cu o notă, deoarece cei 6 GB de RAM și, mai presus de toate, acea baterie de 4000 mAh nu este ceva ce vedeți în fiecare zi într-un telefon de 154 de grame.

GearBest | Cumpărați UMIDIGI Z1 Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .