Teclast F7 Plus, un laptop ultra-subțire de 14 ”cu 8 GB RAM și 128 GB SSD

Adevărul este că Teclast lansează notebook-uri foarte interesante în linia sa Teclast Fx . Producătorul ne-a surprins deja anul trecut cu Teclast F6 Pro și Teclast F7, două exemple bune despre ceea ce se poate realiza astăzi dacă lucrați bine la gama medie a dispozitivelor.

În prezent, F6 Pro are prețul prin acoperiș, iar adevărul este că, dacă căutăm un laptop ultra-subțire, cu un minim de condiții, evoluția Teclast F7 poate fi o alternativă mult mai profitabilă. Să vedem, atunci, ce anume ne oferă noul Teclast F7 Plus .

Teclast F7 Plus în revizuire, un notebook de 14 inci cu finisaj premium și unitate SSD de 128 GB

Înainte de a începe revizuirea, ar fi interesant să evidențiem diferențele dintre Teclast F7 și F7 Plus. Practic, ne confruntăm cu același laptop, dar cu un procesor mai recent, mai mult RAM și o baterie mai puternică.

Proiectare și afișare

Teclast F7 Plus montează un ecran mare de 14 inci, cu o rezoluție Full HD de 1920x1080p și cadrele arcuite 2.5D. Este un notebook ultra-subțire cu o grosime de 8mm și o greutate de 1.500gr cu finisaj din aluminiu.

La nivel de design, a fost introdus noul logo pe spate, care acum se aprinde când îl pornim și îi conferă o notă premium destul de frumoasă. Pe scurt, un laptop cu un aspect elegant și subțire, care este foarte ușor de văzut.

Puterea și performanța

Dacă ne adâncim în curajul F7 Plus, găsim un procesor Intel Celeron Gemini Lake N4100 de 14nm care ajunge până la 2,3 GHz în modul turbo. Grafica este un Intel UHD Graphics 600, toate cu 8 GB de memorie RAM LPDDR4 și o unitate de stocare internă SSD de 128 GB .

Sistemul de operare preinstalat este Windows 10 Home (este în engleză, dar puteți descărca un pachet de limbi în spaniolă). Tastatura are, de asemenea, un aspect în limba engleză, lucru care nu ar trebui să fie o problemă dacă suntem obișnuiți, deși o putem rezolva și cu stickerele tipice făcând o căutare rapidă pe Amazon. Este păcat, dar este ceea ce au aceste tipuri de dispozitive orientate către piața internațională.

În ceea ce privește performanța laptopului, putem spune că este un pas înainte în comparație cu Teclast F7 , cu un cip care îmbunătățește viteza, datorită și unei memorii RAM și unui SSD care oferă o fluiditate mai mult decât necesară. Pentru a ne face o idee mai bună, aici avem o mică comparație între Intel Celeron N4100 (Teclast F7 Plus) și Intel Celeron N3450 (Teclast F7).

Sursă: cpu.userbenchmark.com

Pe scurt, un laptop de gamă medie cu puterea indicată pentru sarcinile de birou, vizionarea de seriale pe Internet și sarcini de editare ușoară cu timpi de citire și scriere foarte bune datorită discului SSD.

Camera și bateria

Teclast F7 Plus încorporează o cameră frontală mică de 2MP și o baterie de 6500mAh . Modelul original F7 avea o baterie de 5000mAh, ceea ce reprezintă o creștere cu 30% a autonomiei notebook-ului.

Porturi și conectivitate

Acest laptop ultra-subțire are 2 porturi USB 3.0, 1 ieșire mini HDMI , slot pentru card micro SD, mufă pentru căști de 3,5 mm și port de alimentare. Oferă conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 AC și are 4 difuzoare integrate .

Preț și disponibilitate

Teclast F7 Plus este acum disponibil, iar prețul său oficial este de 444,69 €, deși îl putem obține în prezent cu 292,05 €, aproximativ 329,99 USD pentru schimbare , pe GearBest datorită ofertei flash care este activă săptămâna aceasta.

Dacă suntem interesați de un notebook cu caracteristici similare, putem arunca și o privire la originalul Teclast F7, care poate fi obținut cu aproximativ 319 euro pe Amazon în momentul scrierii.

Pe scurt, un pariu mai mult decât recomandat dacă suntem în căutarea unui laptop ultra subțire pentru sarcini de automatizare a biroului, navigarea și vizionarea videoclipurilor fluent pe un ecran bun, un sistem de operare care necesită foarte puțin pentru a se încărca datorită SSD-ului și o cantitate bună de RAM pentru momente puțin mai solicitant. Bateria este, de asemenea, întărită, dar da, toate acestea vor fi grozave atâta timp cât avem în vedere că tastatura nu vine cu „ñ” (lucru pe care îl putem rezolva punând un autocolant). În caz contrar, un notebook mare și subțire, cu o valoare excelentă pentru bani.

GearBest | Cumpărați Teclast F7 Plus

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .