LeEco Le S3 X626 în recenzie, o bijuterie cu 4 GB RAM și cameră de 21MP

Ori de câte ori vorbim despre un raport calitate-preț bun pe smartphone-uri, ne gândim la terminale care oferă mai mult pentru mai puțin. În ce măsură putem întinde acel „mai mult pentru mai puțin”? În cazul LeTV LeEco Le S3 X626, acesta este un concept care este împins la limite nebănuite.

Analiza modelului LeEco Le S3 X626, un smartphone cu finisaj premium și hardware pe măsură

În recenzia de astăzi, ne uităm la LeEco Le S3 X626 de la LeTV , un telefon mobil care oferă 4 GB de RAM, un procesor Helio X20 de 2,3 GHz și o cameră de 21,0 MP la un preț care depășește bunul simț. Este la fel de bun pe cât arată?

Proiectare și afișare

Din punctul meu de vedere - total personal - designul smartphone-urilor LeTV, așa cum este cazul acestui LeEco Le S3, este cu un pas peste medie. Un design elegant, sobru, cu un finisaj premium și o carcasă metalică din aluminiu care este deja un brand al casei. În plus, prezintă un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD .

Toate terminalele LeEco au un design similar, de la cel mai ieftin la cel mai scump, și asta este ceva apreciat. Acest LeEco Le S3 este disponibil în 2 culori, auriu și aur roz.

În plus, are dimensiuni de 15,18 x 7,41 x 0,66cm și o greutate foarte strânsă de 156g.

Puterea și performanța

În secțiunea hardware găsim un telefon mobil de ultimă generație. Le S3 echipează un procesor Helio X20 Deca Core de 2,3 GHz, 4 GB RAM și 32 GB stocare internă . Unele componente care nu sunt rele pentru un telefon care abia atinge prețul de 125 de euro.

Dacă ar trebui să căutăm o problemă, ar fi absența spațiului pentru cardul micro SD și o versiune de Android care nu este atât de modernă pe cât ne-am dori, Android 6.0 . Ok, vorbim doar despre versiunea Android de acum 2 ani, dar cu siguranță mai mult de unul s-ar aștepta la Android 7.0. Cu toate acestea, acest lucru nu este un impediment pentru noi pentru a instala orice aplicație disponibilă în Magazin Play, deci este încă un detaliu minor.

În rest, un terminal super eficient și cu care vom putea naviga și funcționa fluent, grație unui CPU și RAM excelente care nu dezamăgește.

Camera și bateria

Trecem la un alt punct cu adevărat interesant despre LeTV LeEco Le S3: camera sa. Acest dispozitiv are o cameră selfie de 8,0MP și un obiectiv spate cu rezoluție mare de 21,0MP . O serie de megapixeli pe care nu suntem obișnuiți să îi vedem în telefoanele din această gamă și care, fără îndoială, promite să ofere fotografii de înaltă calitate.

În ceea ce privește autonomia, LeEco Le S3 are o baterie de 3000mAh nedetranabilă, cu USB de tip C și încărcare rapidă . O caracteristică care este utilă atunci când nu avem timp și avem nevoie de o taxă expresă pentru telefonul nostru.

Conectivitate și alte detalii

LeTV LeEco Le S3 are dual SIM, cu un slot pentru 2 cartele nano SIM. Are Bluetooth 4.2, detector de amprentă pe spate, conectivitate WiFi 802.11a / b / g / n / ac și USB OTG. Este important să clarificăm că nu are o intrare de 3,5 mm, deci necesită utilizarea căștilor fără fir sau Bluetooth.

Preț și disponibilitate

Prețul LeTV LeEco Le S3 este una dintre cele mai mari virtuți ale sale: 126,85 euro, sau același lucru, 152,99 USD pentru schimbare pe GearBest . În alte magazine de încredere, cum ar fi AliExpress, îl putem găsi și mai ieftin, pentru 90,31 euro, aproximativ 113 USD pentru schimbare . O valoare imbatabilă pentru bani pe care cu greu o vom găsi la alte mărci.

[P_REVIEW post_id = 9470 visual = 'complet']

Și cum este posibil să aibă un preț atât de mic? Adevărul este că LeTV este un producător care a început în această tehnologie producând televizoare și, de ceva timp, își caută spațiul pe piața telefoanelor mobile.

Cum? Fabricarea smartphone-urilor de gamă medie-înaltă la prețuri foarte mici. Este ceva ce poate fi oferit datorită succesului televizoarelor sale. Pentru utilizatorul final, acest lucru îi aduce beneficii enorm, cel puțin, atâta timp cât continuă să mențină această politică pentru ramura lor de telefonie. Rezultatul, terminale de mare valoare funcțională și atractive ca puțini alții.

[wpr_landing cat = 'smartphone-uri' nr = '5 ′]

Și ce părere aveți despre LeTV LeEco Le S3?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .