Vorke Z3 în analiză: un Android TV Box cu multă mușchi - Androidul fericit

Un TV Box îți ușurează viața . Este clar că, dacă aveți deja un Smart TV, unul dintre aceste dispozitive nu vă va atrage atenția, dar dacă nu este cazul, ar trebui să aruncați cu siguranță o privire asupra unuia dintre aceste dispozitive capabile să vă transforme televizorul obișnuit într-un televizor. inteligent. Android pe televizor !

În recenzia de astăzi analizăm Vorke Z3 , un Android TV Box de ultimă generație care tocmai a aterizat pe piață și primul care are oficial noul RockChip RK3399 Hexa Core SoC  .

Puterea și performanța

Vorke Z3 este un top al gamei, iar acest lucru este atestat de hardware-ul său intern. Îmbrăcați un procesor Rockchip RK 3399 cu 2 nuclee Cortex A-72 + 4 nuclee Cortex-A53. În ceea ce privește GPU, găsim un Mali-T860MP4 și toate acestea însoțite de 4 GB RAM și 32 GB eMMC 5.0 de spațiu intern.

În acest fel, Vorke Z3 este capabil să redea videoclipuri 4K la 60 Hz , atât din aplicații Android, cât și de pe orice dispozitiv de stocare pe care îl conectăm la TV Box.

Porturi și conectivitate

Acesta este unul dintre punctele cheie ale oricărei televizoare TV care își merită sarea. În cazul modelului Vorke Z3, acesta este echipat cu tot ceea ce este necesar, astfel încât să putem conecta pendrive, hard disk-uri externe, carduri de memorie și să redăm conținut wireless în toate modurile posibile:

  • 1 port USB 3.0 + 1 port USB 2.0.
  • 1 port pentru card Micro SD.
  • 1 port USB Type-C.
  • 1 port LAN Gigabit Ethernet.
  • 1 port SATA (PCIe 2.1).
  • Iesire HDMI.
  • Iesire audio de 3,5 mm.

În ceea ce privește conectivitatea wireless, unul dintre punctele forte ale acestui dispozitiv este că acceptă Wi-Fi ac 2 × 2 MIMO dual band , permițând viteze de transmisie foarte mari, pe lângă Bluetooth 4.1.

Software și funcționalități

Vorke Z3 funcționează sub umbrela Android 6.0 . Aceasta înseamnă că putem instala orice aplicație Android și o putem opera cu telecomanda (inclusă) de pe canapea. Gama de aplicații multimedia pe Android este aproape infinită: YouTube, Netflix, HBO Now, Hulu și întotdeauna omniprezentul Kodi.

Pe lângă aplicațiile pe care le instalăm, putem reda conținut și prin protocoalele DLNA și Miracast.

Preț și disponibilitate

Android TV Box Vorke Z3 este în prezent în faza de pre-vânzare la Geekbuying și are un preț de 169,99 USD , aproximativ 155,61 euro pentru schimbare (transport gratuit).

Dacă sunteți în căutarea unui TV Box de cea mai bună calitate, capabil să redea video streaming 4K fără probleme, cu un număr mare de porturi și, pe scurt, un dispozitiv multimedia de primă clasă, Vorke Z3 este o opțiune mai mult decât tentantă pentru considera.

Geekbuying | Cumpărați Vorke Z3

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .