Parola zilei, site-ul care oferă conturi premium

Îți amintești când erai copil și te jucai cu prietenii tăi „în căutare de comori”? Parola zilei este un site web care preia același concept și îl duce în lumea adulților, transformându-l într-o căutare excelentă împotriva ceasului de pe Internet, în care oricine poate fi victorios.

Premiul? Un cont premium al unui serviciu de plăți care poate varia de la câțiva euro la cifre mult mai mari, în funcție de aplicația sau platforma căreia îi corespunde respectivul cont. Ar putea fi chiar un cont bancar cu o depunere de 1.000 de euro. Trucul este că în Parola zilei nu ne spun cărui serviciu îi aparține acel cont: fac doar numele de utilizator și parola publice și primele care le află le păstrează . Există grația jocului. Este ca și cum ai avea o cheie, dar nu știi care ușă se deschide.

Așa funcționează această platformă neobișnuită care oferă conturi premium „surpriză”

Dacă introducem pagina Parola zilei vom vedea că nu există prea mult conținut, doar o listă cu toate conturile premium care au fost date recent și o casetă text. Pentru a concura în această vânătoare de comori, tot ce trebuie să facem este să introducem numărul nostru de telefon în caseta de text și să apăsăm butonul „ TRIMITE ”.

De acolo, în fiecare zi la jumătatea dimineții (ora SUA) vom primi un SMS cu un nume de utilizator și o parolă corespunzătoare unui serviciu premium. Dacă suntem primii care îi descoperim utilizarea, vom putea să ne autentificăm și să schimbăm parola rapid (dacă nu, cel care va veni după tine o va face cu siguranță). În ultimele zile, au fost cedate conturi Steam cu jocuri incluse, abonamente la HBO, Amazon Prime sau Netflix, printre altele.

Cine se află în spatele acestui proiect? Este legal?

Password of the Day este un proiect al companiei MSCHF , unii provocatori pe Internet cunoscuți pentru că irosesc bani cu produse nebunești, cum ar fi o aplicație de tranzacționare bazată pe astrologie sau adidași plini cu apă sfințită. De asemenea, au făcut primii pași pe site-uri precum YouTube cu un canal care arată videoclipuri despre un bărbat care mănâncă totul, de la o oală cu maioneză până la clătite cu chipul lui Jim Carrey sau Brie Larson. Sau Netflix Hangouts, un supliment pentru browser care ne permite să vizionăm Netflix la locul de muncă și să arătăm că avem o conferință cu un client sau furnizor.

Unele dintre proiectele MSCHF.

După cum a confirmat chiar Forbes, conturile nu sunt furate sau nu au nimic ciudat în spate. Sunt plătiți din buzunar chiar de către MSCHF și sunt perfect legitimi, ceea ce, pe de altă parte, înseamnă că vor face o cheltuială semnificativă dacă decid să continue cu acest proiect pentru un sezon bun. Cât va dura Parola zilei? Numai timpul va spune…

Îndoieli și clarificări

Din ceea ce am putut verifica, site-ul web acceptă numai numere de telefon din SUA . Am încercat cu un număr de telefon spaniol și nu funcționează. Cu toate acestea, putem ocoli această mică restricție folosind o cutie poștală SMS virtuală.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să introducem o pagină precum //www.receivesmsonline.net/ și să selectăm un număr de origine americană. Ne înscriem la Parola zilei cu acel număr (doar ultimele 10 cifre, fără prefix) și atât. Va trebui să consultăm cutia poștală la fiecare 24 de ore și să notăm parolele care vor ajunge în fiecare zi.

În fiecare zi vom primi un SMS ca acesta.

După ce am urmat acești pași, acum câteva momente am primit primele parole pentru un cont surpriză, astfel încât să putem confirma că jocul este complet real. Au eliberat deja găina. Cine va fi primul care va înțelege bine?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .