Guitar Tuna: el mejor afinador de guitarras para Android - El Androide Feliz

Toco la guitarra desde hace más de 15 años, y siempre tengo el mismo problema: ¡¿Dónde está el maldito afinador?! Las cuerdas de las guitarras y bajos, tanto eléctricas como acústicas, se destensan de forma natural y en consecuencia se desafinan continuamente. Por eso, es imprescindible tener a mano un buen afinador. Son dispositivos que no cuestan mucho y siempre cumplen bien su función.

Din fericire, nu mai este necesar să cumpărăm acest tip de gadget, deoarece putem folosi propriul smartphone sau tabletă și să obținem rezultate la fel de satisfăcătoare. Aplicația despre care vom vorbi astăzi se numește Guitar Tuna și este un tuner de chitară și bas pentru Android care funcționează excelent . Da Da! De asemenea, este gratuit.

Descărcați QR-Code Guitar Tuner -Guitar Tuna Dezvoltator: Yousician Ltd. Preț: Gratuit

Reglarea chitarelor și a baselor cu tonul de chitară

Lucrul bun despre aplicație este că este să o deschizi și să ajungi direct la ton . Aplicația utilizează microfonul dispozitivului nostru, deci nu este necesar să folosiți niciun cablu pentru a regla chitara . Acest lucru ar putea sugera că, în unele cazuri, nu atinge o reglare tehnică perfectă, dar are și un mod profesional mult mai calculat pentru cei care caută reglajul cât mai precis posibil.

Aplicația Guitar Tuna funcționează cu diverse instrumente, cum ar fi chitara de 6,7 și 12 coarde, Ukulele, Cavaquinho, bas, vioară, mandolină, banjo și balalaica.

De asemenea, include mai multe tipuri de acorduri diferite (acorduri scăzute, ton mediu scăzut etc.), dar pentru a le putea accesa va trebui să obținem versiunea Pro a aplicației.

Metronome, jocuri și acorduri

Dacă încă nu ne-am stăpânit foarte bine instrumentul, aplicația include mici jocuri care ne vor ajuta să învățăm acorduri noi și să interpretăm cântecul ciudat cunoscut. Poate fi o modalitate bună de a ne extinde cunoștințele sau doar de a ne distra. În cele din urmă, o altă caracteristică foarte apreciată este includerea unui metronom . Un punct în favoarea tonului de chitară.

Este clar că dezvoltatorii nu s-au limitat la crearea unui tuner simplu, iar adevărul este că rezultatul este foarte pozitiv. Dacă cânți la un instrument și cauți un tuner bun sau dacă vrei doar să înveți câteva acorduri, nu ezita să încerci. 

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .