Cele mai bune 10 televizoare 4K Ultra HD din 2019 - Android fericit

Vă gândiți să vă reînnoiți televizorul și să faceți deja saltul la 4K ? Mai jos trecem în revistă cele mai bune televizoare cu rezoluție Ultra HD de 30, 40 și 50 inci ale momentului. Dispozitive cu ecran HDR10 + pentru o gamă mai mare de iluminare, sunet Dolby Digital, funcție SmartTV pentru a putea viziona YouTube, Netflix, HBO Spania, instala aplicații sau comunica cu Alexa. Dacă intenționați să lăsați deoparte combo-ul vechiului dvs. TV și Android TV Box pentru un echipament mai modern, nu ratați următoarea listă.

Ce caracteristici ar trebui să caut într-un televizor 4K?

Înainte de a intra în făină, este important să fie clar despre toate conceptele care sunt de obicei asociate cu televizoarele de înaltă definiție. Să vedem ce înseamnă exact ...

  • Rezoluție 4K Ultra HD : Termenul 4K sau „Ultra HD” (sunt sinonime) se referă la numărul de pixeli afișați pe ecran, care este utilizat pentru a determina nivelul de definiție a imaginii. Televizoarele 4K ating de obicei 3840 × 2160 pixeli, de patru ori rezoluția oferită de formatul standard HD.
  • HDR : Formatul HDR se referă la intervalul de iluminare al ecranului. Un televizor HDR este capabil să afișeze un spectru de culori mai larg, cu culori mai vii, realiste și naturale, cu negri mai adânci și albi mai deschisi. În prezent există 3 tipuri de format: HDR10 (maxim 1.000 de nits de luminozitate și 1.070 milioane de culori), Dolby Vision (până la 10.000 de nits de luminozitate și 68.000 de milioane de culori) și HDR10 + (până la 4.000 de nits de luminozitate și aceleași culori ca HDR10 dar cu metadatele dinamice Dolby Vision).
  • Sunet Dolby : televizoarele de astăzi oferă diverse formate audio. Dolby are 3 formate care variază de la Dolby Digital (compresie lossy , care permite 5.1 canale, cel mai utilizat în DVD - uri), prin Dolby Digital Plus (compresie lossy , care permite până la 20 de canale), Dolby True HD ( compresie practic fără pierderi, cea mai utilizată în Blu-Ray) și Dolby Atmos (sunetele se mișcă într-un spațiu tridimensional, mai captivant, permite până la 64 de canale).
  • Sunet DTS : unele televizoare folosesc formatul DTS în loc de Dolby. Există 3 variante: DTS-HD Master Audio (compresie fără pierderi, echivalentul Dolby True HD), DTS: X (sunetele se mișcă în spațiu tridimensional, rival cu Dolby Atmos) și DTS Virtual X (sunet multidimensional, spre deosebire de Dolby Atmos nu necesită instalarea a 2 difuzoare de tavan).
  • Panou OLED, LCD sau IPS ?: Panourile LCD retroiluminate cu LED sunt standardul actual (de obicei de tipul „VA”). De IPS panouri , spre deosebire de panourile VA sunt panouri LCD cu un unghi de vizualizare mai larg și vremuri mai bune de răspuns. La rândul său, panourile OLED oferă o calitate a imaginii mai bună, dar pot suferi și ceea ce este cunoscut sub numele de „ardere permanentă a imaginii” dacă lăsăm o imagine fixă ​​pe ecran mult timp.

Există, de asemenea, alți factori care ar putea fi interesanți de luat în considerare, cum ar fi numărul de porturi USB și HDMI (dacă acestea sunt 2.0 mai bune decât mai bune).

Cele mai bune 10 televizoare cu rezoluție 4K Ultra HD

Acum, că suntem mai mult sau mai puțin clari despre ce trebuie să privim, să vedem care sunt cele mai bune televizoare 4K de diferite dimensiuni (40, 50 și mai mult de 60 inci) pe care le putem găsi în prezent în cadrul celor mai importante branduri și modele. din 2019.

LG OLED65E8PLA

Unul dintre cele mai bune televizoare 4K Ultra HD de ultimă generație pe care le putem găsi chiar acum. Montați un ecran OLED cu o rată de reîmprospătare de 2200 PMI, 5x HDR, Dimming local cu pixeli autoluminiscenți, True Color Accuracy Pro, scaler de rezoluție și reducere a zgomotului 4x. Pe scurt: o calitate a imaginii greu depășită.

Sunetul este un alt punct forte: 60 W de putere distribuită în șase difuzoare și un woofer inclus în bază, cu 4,2 canale, Dolby Atmos și Clear Voice III. În ceea ce privește software-ul, acesta încorporează LG ThinQ AI (recunoaștere vocală), WebOS cu magazin de aplicații, 4 porturi HDMI 2.0, 3 intrări USB 2.0, Wi-Fi și Bluetooth integrat.

Preț aproximativ * : 1.545,00 EUR (versiunea de 55 inci) | Vezi pe Amazon

Samsung 4K UHD 2019 43RU7405

Unul dintre cele mai bune televizoare în valoare de bani lansat în 2019. Un televizor de gamă medie cu rezoluție Ultra HD, panou LED de tip VA, procesor 4K, tehnologie Dynamic Cristal Color și HDR10 + cu mai mult de un miliard de culori. În ceea ce privește sunetul, acesta montează 2 difuzoare cu Dolby Digital Plus, 3 porturi HDMI, 2 intrări USB și Ethernet LAN.

La fel, acest model include o funcție Smart TV, cu Amazon Prime Video, HBO, Netflix, YouTube, Rakuten TV și 3 GB de spațiu pentru a instala toate aplicațiile de care am putea avea nevoie. De asemenea, este compatibil cu Apple TV și Alexa. Singurul dezavantaj pe care îl putem pune este că nu redă fișiere AVI sau codare DTS de pe USB. Altfel, un televizor foarte versatil. Disponibil în dimensiuni de 43 ”, 50”, 55 ”și 65”.

Preț aproximativ * : 448,99 € (versiunea de 43 inci) | Vezi pe Amazon

Sony KD-49XG8196BAEP

Televizor 4K cu suport pentru procesorul HDR10 și 4K X-Reality PRO care funcționează pe imagini de calitate inferioară pentru a le apropia de 4K , focalizând și rafinând imaginea în timp real. Panoul LED are tehnologia Triluminos, datorită căreia poate fi utilizată o paletă mai mare de culori.

Ne confruntăm cu un Smart TV cu Android, acces la Google Play și Chromecast integrat. De asemenea, include conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.1, 4 intrări HDMI și 3 porturi USB. Disponibil în versiunile 43 ”, 49”, 55 ”și 65”.

Preț aproximativ * : 999,00 EUR (versiunea de 49 inci) | Vezi pe Amazon

Philips Ambilight 43PUS6704 / 12

Unul dintre cele mai ieftine televizoare cu rezoluție 4K pe care îl putem găsi în prezent de la un prim brand, precum Philips. Adevărul este că specificațiile sale nu sunt rele: suport pentru HDR10 +, Dolby Vision și Dolby Atmos, iluminare ambientală și funcții Smart TV.

Singurul dezavantaj pe care îl putem pune este că nu are Android, așa că, dacă dorim să folosim aplicații precum HBO sau Movistar, va trebui să apelăm la surse externe. În rest, are Wi-Fi, Bluetooth, 3 porturi HDMI 2.0 și 2 porturi USB 2.0. Cel mai bun sub 400 de euro.

Preț aproximativ * : 376,80 € (model de 43 inci) | Vezi pe Amazon

Panasonic TX-49FX780E

Acesta este modelul de top al televizoarelor LCD Panasonic. Este compatibil cu HDR10 și încorporează două sloturi CI pentru a putea vedea până la 2 semnale TV codificate. Are o rată de reîmprospătare de 2200 Hz, sunet surround, precum și Wi-Fi, Bluetooth și un recorder USB. Include 3 porturi USB și 4 porturi HDMI.

Una dintre caracteristicile sale cele mai remarcabile este că este un televizor compatibil atât cu Alexa, cât și cu Asistentul Google.

Preț aproximativ * : 1283,65 € (versiunea de 49 inci) | Vezi pe Amazon

Sharp LC-65UI7252E

O alternativă excelentă dacă ceea ce căutăm este un televizor 4K de 65 inch la un preț accesibil . Acest Sharp LC-65UI7252E are rezoluție 4K, suport HDR, codec H.265 / HEVC nativ, sistem de sunet harman / kardon integrat cu sunet DTS Studio, Dolby Digital și Digital +.

La nivel de Smart TV, încorporează platforma Aquos Net +, cu aplicații precum Netflix sau YouTube, deși rămâne puțin scurt dacă dorim să instalăm aplicații precum HBO sau Prime Video, caz în care va trebui să folosim funcțiile Miracast pentru a reda conținutul din mobil sau tabletă. În ceea ce privește conectivitatea, acesta încorporează 3 porturi HDMI 2.0, 3 intrări USB și un cititor de carduri.

Preț aproximativ * : 799,99 € | Vezi pe Amazon

Sony KD-55AF8

Acest televizor high-end de la Sony are un ecran impresionant 4K OLED de 55 inci, care se remarcă prin contrastul ridicat, interpolarea mișcării Motionflow XR, tehnologia HDR10, Dolby Vision și retroiluminarea OLED. Are 4 porturi HDMI 2.0, 2 porturi USB 2.0, ieșire pentru căști și 5 difuzoare cu o putere estimată de 50W.

La fel ca toate televizoarele Sony, are un Android TV integrat, deci putem folosi aplicații de streaming precum Netflix, HBO sau Prime Video în mod nativ fără probleme. De asemenea, încorporează intrări Wi-Fi, Bluetooth, Miracast și Ethernet. Un televizor premium al cărui singur defect este lipsa de pumn a sunetelor de bas în anumite momente. În caz contrar, adevărat băț de scorțișoară.

Preț aproximativ * : 2995,00 EUR (versiunea de 55 inci) | Vezi pe Amazon

LG 65SM8500PLA

Unul dintre cele mai bune televizoare ale casei LG din cea mai premium gamă medie a mărcii. Montați un ecran 4K Ultra HD cu un panou LED IPS cu 178 de grade de vedere . Compatibil cu 4 formate HDR: Dolby vision, HDR10, Technicolor, HLG și HDR Converter. Procesorul include tehnologia TV LG NanoCell pentru a oferi culori mai pure și învățare profundă pentru a îmbunătăți calitatea imaginii și a sunetului folosind AI.

În ceea ce privește experiența de ascultare, ne uităm la un televizor cu sunet Dolby Atmos cu captură de mișcare. Include 4 porturi HDMI 2.0, 3 porturi USB, ieșire pentru căști, Miracast Overlay, browser web, WiFi 802.11ac și Bluetooth 5.0. Toate acestea cu funcții Smart TV cu platforma sa WebOS 4.5 și toate aplicațiile asociate sistemului.

Preț aproximativ * : 903,76 € (versiunea de 65 inch) | Vezi pe Amazon

Samsung 4K UHD 2019 55RU8005

Model similar cu Samsung 4K 43RU7405, dar cu unele îmbunătățiri. Include funcțiile „Unghi larg de vizualizare” pentru a menține calitatea imaginii indiferent de unghi și include eficiența energetică de clasă A. Incorporează și o funcție Smart TV cu „O telecomandă” cu control vocal, compatibilitate cu Apple TV aplicații tipice de streaming precum Movistar +, Netflix, DAZN etc.

În ceea ce privește conectivitatea, acesta montează 4 intrări HDMI, 2 USB, ieșire audio digitală și un slot pentru card CI.

Preț aproximativ * : 749,99 € (versiunea de 55 inci) | Vezi pe Amazon

LG 55UJ701V

Acest televizor 4K interesant montează un panou IPS cu iluminare din spate directă LED, oferind un set excelent de specificații la un preț rezonabil. Televizorul acceptă 3 formate HDR: HDR10, HDR HLG și HDR Converter, care convertește orice conținut în conținut HDR. Include funcții Ultra Luminance și Local Dimming pentru a îmbunătăți luminozitatea și detaliile imaginii, precum și un scaler pentru a îmbunătăți rezoluția imaginilor de calitate inferioară. Toate acestea cu o rată de reîmprospătare foarte bună de 1900 PMI (perfectă pentru jocuri).

Sunetul are o putere de 20W și calitate Ultra Surround 2.0. Când vine vorba de conectivitate, acceptă DLNA, wifi, 4 porturi HDMI, 2 porturi USB. De asemenea, include funcții SmartTV datorită platformei sale WebOS, cu care putem înregistra programe sau naviga pe internet. Singurul dezavantaj este că nu este compatibil cu Android, deci, în acest sens, este puțin scurt (deși are cele mai populare aplicații de streaming, cum ar fi Netflix sau HBO). Modelul este disponibil în diferite dimensiuni: 43 inci, 49 inci și 55 inci.

Preț aproximativ * : 660,19 € (versiunea de 55 ”) | Vezi pe Amazon

* Notă: Prețul aproximativ este prețul disponibil în momentul scrierii acestei postări în magazinele online corespunzătoare, cum ar fi Amazon.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .