Ulefone Power 3 în recenzie, 6 GB RAM și puterea unei baterii de 6080mAh

Ulefone Puterea 3 este versiunea îmbunătățită a predecesorului său, Ulefone de alimentare 2. Telefonul A care a venit pentru a îmbunătăți unele aspecte ale originalului Ulefone de putere, un excelent mid-range a cărui particularitate a fost un finisaj de lemn originală, dar care a fost păcătoasă în unele aspecte. Noul Ulefone Power 3 urmează aceeași cale ca și cele 2 modele anterioare, oferind un terminal puternic la cel mai echilibrat preț posibil . În recenzia de astăzi, aruncăm o privire la Ulefone Power 3. Hai să mergem!

Ulefone Power 3, ecran infinit, 6 GB RAM și baterie 6080mAh pentru mai puțin de 200 de euro

Noul Ulefone Power se concentrează pe 2 calități foarte specifice: RAM și baterie . În plus, aduce o notă de culoare cu ecranul infinit întotdeauna eficient, atât de popular în acest sezon. Dar să ne oprim cu generalități și să trecem la detalii ...

//youtu.be/FUa4PzXhkwA

Proiectare și afișare

Așa cum am menționat câteva linii mai sus, Ulefone Power 3 are un ecran infinit de 6 inci cu un raport de aspect 18: 9 ( 90,8% raport ecran-corp ) și o rezoluție Full HD + de 2160x1080p . Toate acestea protejate de un Corning Gorilla Glass 4.

La nivel de proiectare, a fost esențial să eliminați clasicul buton fizic Acasă pe care l-au echipat modelele Power anterioare pentru a se potrivi cu acel ecran mare din față. În rest, se menține același finisaj curbat, cu o carcasă metalică, un detector de amprente pe spate și o atingere elegantă, care nu doare niciodată.

Are dimensiuni de 15,90 x 7,59 x 0,99 cm și o greutate de 210gr - da, este unul dintre acele telefoane mobile pe care le observi atunci când le porti în buzunar.

Puterea și performanța

La nivel de performanță, găsim caracteristicile obișnuite ale unei game medii premium de origine chineză. Nu lipsește nimic: procesor Helio P23 Octa Core 2.0GHz, 6 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă până la 256 GB prin card SD. Toate acestea sub privirea atentă a Android 7.1 .

Un terminal capabil să mute practic orice aplicație care este aruncată asupra sa și jocuri moderat grele, cu asigurarea că RAM, fără îndoială, nu ne va lipsi. Printre funcționalitățile sale , se remarcă în principal posibilitatea activării deblocării prin Face ID , adică deblocarea feței.

Pentru a ne face o idee, Ulefone Power 3 prezintă un scor în instrumentul de benchmarking Antutu de 65.233 . Un scor practic identic cu cel obținut de Xiaomi Mi A1 (scor Antutu de 64.523).

Camera și bateria

Camera este un alt aspect important în acest Ulefone Power 3. Producătorul a decis să includă până la 4 camere în terminal. Pe de o parte, avem o cameră duală spate 21MP + 5MP cu PDAF și Dual Flash cu focalizare rapidă. Pentru partea din față, montați o altă cameră dublă de 13MP + 5MP cu mod frumos și iluminare slabă pentru selfie-uri. Nu există nicio îndoială că este o combinație puternică greu de învins de către alți concurenți.

De exemplu, Vernee X, un telefon cu caracteristici similare, montează „doar” o cameră duală de 16MP + 5MP. Ceea ce nu este deloc rău, dar dacă ținem cont și că Ulefone Power 3 este cu 30 de euro mai ieftin, soldul optează inevitabil spre acesta din urmă.

Actualizat: Camera din spate a Ulefone Power 3 este interpolată de 16MP, ceea ce îi permite să ajungă la un număr mai mare de megapixeli (21MP), deși rezoluția sa reală este de 16MP, aceeași cu cea a Vernee X. Mulțumesc lui Nerea pentru corectare. 

Marele as al mânecii Power 3 este bateria sa. Acolo suntem cu toții de acord. O baterie de 6080mAh cu încărcare rapidă 4.0 prin USB de tip C, care conferă terminalului autonomie de invidiat. Conform datelor producătorului, cu o încărcare rapidă de 30 de minute, putem obține suficient „echipament” pentru o zi întreagă de utilizare normală.

Preț și disponibilitate

Ulefone Power 3 tocmai a fost prezentat în decembrie 2017 cu un preț oficial de 299,99 USD. Cu toate acestea, îl putem obține deja la  un preț redus de 198,98 EUR , aproximativ 239,99 USD la cursul de schimb de pe GearBest.

Opinia și evaluarea finală a Ulefone Power 3

[P_REVIEW post_id = 10046 visual = 'complet']

Cea mai bună modalitate de a vedea noua perspectivă a smartphone-ului Ulefone este probabil comparată cu cea mai mare gamă de concurenți, cum ar fi Vernee X menționată anterior .

Deși nu există aproape nici o diferență la nivel de proiectare, Vernee X are dublu spațiu de stocare (128 GB ca standard). În schimb, Ulefone Power 3 oferă o cameră superioară de 21MP și un preț mai accesibil.

În ceea ce privește restul, în ambele cazuri găsim telefoane cu adevărat similare. O cameră foto mai bună și un preț mai mic plătesc pentru 64 GB mai puțin spațiu intern? Dacă sunteți unul dintre cei care cred acest lucru, atunci acesta este smartphone-ul dvs.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .