Cele mai bune 5 aplicații universale pentru a rădăcina orice Android

Înrădăcinarea unui telefon Android este întotdeauna ceva care dă puțin respect. Este un proces delicat că, dacă nu merge bine, dispozitivul poate fi lăsat pentru glisare. Dar nu fi prea alarmat.

În mod normal, cele mai populare smartphone-uri Android au propriul lor mod de a root și de a obține permisiunile de administrator dorite. Uneori sunt metode simple și alteori sunt ceva mai complicate.

Cele mai bune 5 aplicații pentru a rădăcina orice telefon Android

Dar dacă suntem utilizatori pentru prima dată sau pur și simplu nu vrem să ne complicăm viața - să fim puțin leneși va fi iertabil, zic eu - în acest caz, putem folosi bine-cunoscutele aplicații de înrădăcinare universale pentru Android.

Aceste tipuri de aplicații profită de anumite vulnerabilități pentru a obține privilegii de superutilizare și sunt compatibile cu un număr mare de mărci și modele. Apoi, cele mai bune 5 aplicații pentru a obține rădăcină pe Android aproape fără mizerie.

KingRoot

KingRoot este una dintre cele mai populare și utilizate pe scară largă soluții de înrădăcinare. Suportă nenumărate dispozitive și, la final, este foarte ușor de utilizat. Important: nu instalați nicio versiune a Magazinului Google Play, toate sunt copii false care cu siguranță au un „vierme” în interior sau de știut. Este întotdeauna recomandat să descărcați de pe site-ul oficial Kingroot. Are atât o versiune pentru Android, cât și o altă versiune de root de pe PC.

KingoRoot

KingoRoot este o aplicație similară cu KingRoot, cu puțin mai mult de o literă în numele aplicației. Copiază sau clonează, lucru este că funcționează. Iată o listă de dispozitive compatibile pentru root cu KingoRoot.

VRoot

Una dintre cele mai utilizate aplicații pentru a rădăcina de pe PC-uri astăzi - deși are și o versiune de aplicație pentru Android-. Funcționează de la Android 2.2 și, pe lângă faptul că este folosit pentru a rădăcina mai mult de 8000 de dispozitive, ne permite, de asemenea, să facem drumul înapoi și să ne rădăcinim. Descărcați de pe site-ul oficial VRoot .

TowelRoot

ToweRoot este o aplicație de rootare care a fost creată odată pentru a rădăcina Samsung Galaxy S5, dar în teorie funcționează cu orice dispozitiv Android după iunie 2014 . Putem descărca fișierul APK de pe site-ul oficial TowelRoot . Pur și simplu trebuie să facem clic pe simbolul portocaliu care apare pe ecran.

Framaroot

Framaroot este o aplicație care a fost folosită foarte mult în zilele sale, dar în prezent este destul de depășită. În orice caz, poate fi aplicația ideală pentru înrădăcinarea telefoanelor vechi. Descărcați Framaroot de la XDA Developers .

Câteva recomandări înainte de a termina

Oricare ar fi situația noastră, ar trebui să ne amintim că atunci când înrădăcinăm un terminal Android, atingem „curajul” dispozitivului nostru. Aceasta înseamnă că este un proces delicat și poate exista întotdeauna ceva care nu merge bine. Să ținem cont de asta!

Pentru a evita cât mai mult posibil nenorocirea:

  • Să ne asigurăm că dispozitivul este complet încărcat înainte de a începe rootarea.
  • Dacă îl conectăm la computer , să ne amintim să activăm „depanarea USB”.
  • Dacă există o metodă exclusivă de rootare a terminalului nostru, acesta va fi întotdeauna mult mai sigur și mai fiabil decât orice aplicație universală. Riscurile vor fi mult mai mici .
  • Dacă aveți un Huawei, Samsung, LG, Sony sau Nexus , aruncați o privire la ACEST POST .
  • Dacă aveți un Xiaomi, Moto, HTC sau One Plus , aruncați o privire la acest ALT POST .

Un dispozitiv înrădăcinat ne oferă control total asupra Android-ului nostru și ne permite să gestionăm mai bine bateria terminalului, să facem copii de rezervă mai bune, să instalăm ROM-uri, să folosim instrumente WiFi mai puternice și o serie de alte opțiuni și personalizări. Pe scurt, ne permite să profităm mai mult de pe mobil sau tabletă.

Puteți citi mai multe informații despre ce sunt exact permisiunile de administrator și despre cum să rootați Android în această altă postare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .