H96 MAX - H1 în analiză, un TV Box puternic cu 4 GB RAM pentru 50 EUR

Android TV Box-urile care vin la noi din China au întotdeauna avantajul de a oferi o valoare incredibilă pentru bani. Dezavantajul este că, din același motiv, există mai multe cutii cu specificații moderate. Nu este cazul H96 MAX - H1 , un Android TV Box care montează 4 GB de RAM , împreună cu un pachet de funcții cu adevărat atractiv. Cel mai bun, fără îndoială, prețul său: 50 de euro decojite - puțin mai puțin de 60 de dolari -.

H96 MAX - H1 în recenzie, un TV Box colorat, cu mușchi și la un preț bun

În recenzia de astăzi, am evidențiat H96 MAX - H1, o cutie TV premium, ideală pentru cei care doresc să profite la maximum de integrarea Android într-un televizor obișnuit.

Proiectare și prezentare

Primul lucru care te frapează la carcasa H96 MAX - H1 este designul său colorat . Deși este încă modern, îi oferă un anumit aer optzecist, ceea ce, în special, pentru mine mi se pare un succes.

Dispozitivul are 3 porturi USB pe partea dreaptă , unul dintre ele USB 3.0 cu viteză mai mare de transfer de date. Alături, găsim un cititor de card SD , iar în altă parte laterală restul porturilor. Un port USB suplimentar -4 în total-, ieșire HDMI , conexiune Ethernet , AV și port de alimentare.

H96 MAX are dimensiuni de 9,80 x 9,80 x 2,40cm și o greutate de 280gr.

Puterea și performanța

La nivel hardware, acest TV Box formează o echipă cu adevărat interesantă. Pe de o parte, avem un SoC Rockchip RK3328 format din 4 procesoare Cortex A53 pe 64 de biți care rulează la 1,5 GHz. Alături găsim un GPU Mali-450 , 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare intern care rulează sub Android 7.1 .

Printre caracteristicile sale se numără decodarea hardware H.265 și HDR , datorită cărora putem reproduce conținut în 4K, cu o rată de biți redusă și în înaltă definiție. De asemenea, are Bluetooth 4.0 și WiFi dual band , permițând conexiunea wireless atât la rețelele 2.4G, cât și la cele 5G.

În cele din urmă, clarificați faptul că H96 MAX - H1 acceptă și protocoale de streaming, cum ar fi Microcast, Airplay și Google TV.

Ce pot face cu un H96 MAX - H1?

În scopuri practice, ne găsim cu o echipă care se învecinează cu un nivel ridicat de performanță. Pe de o parte, putem reda conținut de pe USB în definiție înaltă, filme, serii, muzică și orice alt tip de fișiere multimedia.

Dar unde un TV Box de acest tip strălucește cu adevărat, datorită cantității sale musculare de RAM și a procesorului mai mult decât decent, este atunci când utilizați aplicații pentru a viziona conținut în flux. Dacă căutăm un dispozitiv cu care să vizionăm Netflix, HBO sau Amazon Prime pe televizorul din sufragerie, aceasta poate fi una dintre cele mai atractive opțiuni economice.

Toate acestea, fără a lua în considerare gama largă care se deschide pentru jocuri, în special în lumea emulatoarelor de console clasice din anii 80 și 90. În mod normal, emulatoarele NES, Super Nintendo sau Mega Drive funcționează remarcabil în un TV Box cu 2 GB RAM, deci cei 4 GB ai modelului H96 MAX îl fac un candidat ideal pentru acest tip de joc.

Pentru cei interesați să afle ceva mai mult, în articolul următor al celor mai bune 10 aplicații pentru un TV Box putem vedea o mică privire asupra întregului potențial pe care îl putem scoate dintr-un dispozitiv de acest calibru.

Preț și disponibilitate

H96 MAX - H1 TV Box are în prezent un preț de 59,99 USD , aproximativ 51,52 euro la cursul de schimb de pe GearBest. Un preț sincer atractiv pentru un dispozitiv cu o valoare pentru bani, care iese în evidență peste multe alte cutii TV de pe piață.

Dacă vrem un Android TV Box chinezesc cât mai puternic și la un preț rezonabil, ne mișcăm aproape întotdeauna în cifre de 50-60 de euro. Printre dispozitivele care se mișcă la acest preț găsim de obicei 3 GB de memorie RAM și, în foarte puține cazuri, apar astfel de dispozitive, cu memoria lor corespunzătoare de 4 GB. Factorul cheie pentru a alege unul sau celălalt dispozitiv.

GearBest | Cumpărați H96 MAX - H1 TV Box

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .