Cum să trimiteți SMS gratuit de pe computer sau telefon mobil (prin Internet)

Astăzi există mulți operatori care oferă SMS-uri gratuite sau cel puțin trimiterea unui număr mare de mesaje, în cadrul planurilor lor și al tarifelor de telefonie și internet pentru clienții lor.

Dacă nu am contractat un plan cu SMS-uri gratuite, ne-am epuizat mesajele sau pur și simplu nu avem telefonul mobil la îndemână, putem trimite mesaje SMS gratuit de pe un PC sau telefon mobil . Singura cerință este să aveți o conexiune la Internet.

Cum să trimiteți SMS gratuit pe internet de pe computer, tabletă sau telefon mobil

Există mai multe site-uri web care oferă servicii gratuite de trimitere SMS, cum ar fi Globfone. Vă permite să trimiteți mesaje SMS oriunde în lume fără a fi nevoie să vă înregistrați . După ce am încercat mai multe site-uri web care cu siguranță nu trimit nimic, acesta este cel care mi-a oferit cele mai bune rezultate și, fără îndoială, cel mai fiabil - cel puțin până astăzi -.

Pentru a trimite un SMS gratuit prin Globfone:

  • Accesăm site-ul Globfone .
  • În „ ȚARA RECIPIENT SELECT “ vom alege țara de destinație.
  • În „ TYPE RECIPIENT PHONE NUMBER ” indicăm numărul de telefon al destinatarului și apăsăm „ NEXT ”.

  • În ecranul următor scriem mesajul de trimis cu o limită de 160 de caractere.
  • Faceți clic pe „Nu sunt un robot” și pe „ NEXT ”.

  • Apoi va fi afișată o bară de progres. Dacă mesajul a fost trimis cu succes, va apărea o notificare în care se va indica „ Mesajul a fost trimis cu succes ”.

Deoarece am putut verifica serviciul funcționează corect. În orice caz, se recomandă semnarea SMS-ului și indicarea numelui nostru, deoarece Globfone apare în expeditorul SMS-ului - dacă nu, receptorul nu va ști cine a trimis mesajul. Aici aveți o captură de ecran a SMS-urilor primite, practic în acest moment:

Acesta este un serviciu care este menținut prin donații și reclame pe site-ul propriu al Globfone, prin urmare, SMS-urile nu includ niciun tip de reclamă sau publicitate. Suportă aproximativ 90% din rețelele mobile.

Dacă aveți vreo problemă cu livrarea, aruncați o privire la acest videoclip, unde realizez întregul proces pas cu pas:

Alte servicii pentru a trimite SMS-uri gratuite?

Mi-am petrecut o jumătate de dimineață încercând diverse servicii SMS gratuite, recomandate de alte site-uri web, făcând căutări pe Google etc., iar adevărul este că acesta este un adevărat câmp minat .

Marea majoritate a serviciilor care funcționează într-adevăr necesită înregistrare sau sunt plătite , așa că mai întâi v-aș sfătui să încercați Globfone și, dacă nu funcționează, încercați una dintre celelalte aplicații pe care vi le recomand mai jos. Acestea sunt, de asemenea, gratuite, deși eficacitatea lor nu este la fel de mare ca această primă aplicație pe care tocmai am discutat-o, deoarece au limitări geografice mai mari sau operatori compatibili.

TextEm

Cel mai bun site web pentru a trimite mesaje SMS complet gratuit către numerele din SUA și Canada . Este compatibil cu peste 100 de operatori și, deși nu permite trimiterea de mesaje în masă, are câteva funcții suplimentare interesante. Dacă operatorul receptorului îl acceptă, acesta permite, de asemenea, să primească SMS-uri în căsuța poștală TextEm gratuită.

Unele instrumente de pe platformă funcționează numai prin înregistrare, dar vă permite, de asemenea, să trimiteți mesaje gratuite fără a crea un utilizator (ceea ce este minunat).

Introduceți TextEm

SendSMSNow

Acesta este un alt serviciu pentru a trimite SMS-uri gratuite și, în acest caz, trebuie să ne creăm un cont pentru a-l putea folosi. Odată ce am înregistrat contul, putem crea o listă de contacte și putem adăuga fotografii de profil, precum și să primim mesaje SMS în căsuța poștală.

Cu SendSMSNow putem trimite mesaje și către grupuri de oameni, dar în acest caz ne vor percepe un cent pentru fiecare număr (de exemplu, dacă trimitem un SMS către 10 persoane, va trebui să plătim 0,10 USD). În rest, teoretic poate fi folosit pentru a trimite mesaje către orice număr de telefon mobil , fără restricții geografice (cel puțin asta ne promit).

Introduceți SendSMSNow

Deschideți mesaje text online

Încheiem cu recomandarea Open Texting Online, un serviciu gratuit de trimitere a SMS-urilor care nu necesită înregistrare și care funcționează cu un număr mare de operatori, atât din SUA, cât și din Europa și din alte țări precum Panama, Nepal sau Noua Zeelandă.

Din păcate, în Spania se pare că funcționează doar cu Movistar și Vodafone, așa că nu am putut verifica dacă mesajele ajung efectiv (deși, în principiu, pare destul de fiabil).

Introduceți textul deschis online

Desigur, dacă cunoașteți orice alt site web sau serviciu online care vă permite să efectuați aceste tipuri de expedieri într-un mod dovedit, nu ezitați să îl împărtășiți în zona de comentarii.

În cele din urmă, comentați că cele mai populare tutoriale de pe Internet de astăzi pentru a trimite SMS-uri gratuite sunt învechite, cu recomandări și servicii care nu sunt operaționale și de aceea părea foarte potrivit să scrieți această postare. Ați încercat Globfone sau orice alt serviciu de acest tip? Tu ce crezi?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .