Cum să urmărești Rick și Morty sezonul 4 gratuit (și legal)

Rick & Morty este una dintre cele mai remarcabile serii de animație pentru adulți din ultimul deceniu. După mai bine de 2 ani de la lansarea ultimului capitol al celui de-al treilea sezon, al patrulea sezon a început pe 11 noiembrie și, prin urmare, în postarea de astăzi vom vedea ce metode avem la dispoziție pentru a putea vedea acest lucru Al patrulea sezon live, fără a cheltui un ban și legal.

Seria Rick and Morty este difuzată în prezent pe Adult Swim, blocul de programare din noaptea târziu a rețelei de televiziune americane Cartoon Network, care funcționează în prezent sub un abonament plătit. Canalul ca atare nu este disponibil în Spania (a fost închis în 2013), deși există mai multe posibilități de a-l vedea integrat în alte platforme.

Metoda nr. 1: puteți urmări al patrulea sezon al lui Rick și Morty de la Sky Spain

Platforma de streaming și conținutul la cerere al Sky Spain oferă 15 canale TV premium în catalogul său. Unul dintre aceste canale este TNT , care are drepturile la Adult Swim (ambele fac parte din conglomeratul WarnerMedia) și transmite în prezent al patrulea sezon al lui Rick și Morty simultan cu privire la Statele Unite.

La fel ca multe alte servicii de streaming, Sky oferă o perioadă de încercare gratuită de o lună. Deși serialul este difuzat cu un capitol pe săptămână, ținând cont că al patrulea sezon constă din doar 5 episoade și că ultimul episod va fi lansat pe 8 decembrie , ne putem înscrie astăzi fără teama de a pierde vreun capitol. .

Metoda # 2: HBO Spania transmite, de asemenea, serialul simultan

HBO face parte, de asemenea, din WarnerMedia, ceea ce înseamnă că poate difuza și cel de-al patrulea sezon al lui Rick și Morty în premieră. Cu toate acestea, perioada de încercare gratuită a HBO Spania durează 14 zile și, prin urmare, va trebui să ne înscriem pe 25 noiembrie dacă vrem să vedem până la ultimul capitol fără a plăti abonamentul lunar de 8,99 EUR.

Nici în acest sens nu este o problemă prea mare, întrucât, fiind mulțumiți la cerere, putem vedea toate capitolele care au fost difuzate până acum simultan și să le recuperăm într-o clipă (deși da, trebuie să avem răbdare și să așteptăm până ziua 25).

Pe scurt, dacă locuim în Spania și dorim să vedem ultimul sezon al lui Rick și Morty în direct și gratuit, cel mai ușor este să optezi pentru Sky Spain și să urmărești întreg sezonul săptămână de săptămână, sau să aștepți câteva zile și să filmezi pentru alternativa HBO, care, deși are o perioadă de probă mai scurtă, nivelul restului seriei și al conținutului este mult mai mare. În cele din urmă, totul este o chestiune de a face bilanț și de a vedea care dintre cele 2 ne convinge cel mai mult.

Postare asociată: toate serviciile de streaming cu lună de încercare gratuită

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .