Toate serviciile de streaming cu lună de încercare gratuită

Trăim în jungla abonamentelor. Orice companie care se consideră mare ar trebui să aibă propriul serviciu de difuzare tip bufet de tip all-you-can-eat la un preț rezonabil. O modalitate excelentă de a combate pirateria, care, totuși, are și propriile sale margini.

Suntem într-un moment în care există atât de multe platforme încât ne apropiem de o situație de saturație aproape inevitabilă. Partea pozitivă este că multe dintre aceste servicii oferă, de asemenea, perioade de încercare gratuite și, dacă ne conectăm între noi, putem petrece câțiva ani consumând în liniște conținut premium fără a cheltui niciun euro.

18 servicii de abonament cu o perioadă de încercare gratuită de o lună

În prezent putem găsi mai multe platforme care oferă TV sau filme de lung metraj în mod legal. Putem chiar să configurăm programe de completare în KODI pentru a viziona seriale și filme fără a încălca legile privind proprietatea intelectuală. Dar, pentru a fi sincer, cu toții avem mai mult sau mai puțin clar că cele mai bune servicii de streaming - fie că sunt filme, muzică sau jocuri video - sunt întotdeauna cele care funcționează sub abonament.

Seriale, filme și sport

În continuare, trecem în revistă cele mai proeminente platforme care oferă o lună de încercare gratuită, cu care ne putem bucura de unele dintre cele mai bune seriale și filme ale momentului.

Movistar + Lite

Până acum, ne-am putea bucura de conținutul Movistar doar dacă am fi clienți ai operatorului, dar de ceva timp compania a lansat un serviciu de streaming deschis tuturor. Seriale, sport, cinema și programe create de la Movistar + la un preț de 8 euro pe lună. Desigur, are și o perioadă de încercare gratuită, astfel încât să putem vedea dacă ne convinge sau nu.

Încercați Movistar + Lite  

HBO Spania

HBO Spania are probabil cel mai puternic catalog de serii de pe piața națională. După finalizarea Game of Thrones, titlul vedetă al platformei, HBO revine la luptă cu noi titluri interesante precum seria Watchmen sau ultimul sezon din Silicon Valley.

Încercați HBO Spania

ACTUALIZAT : Începând cu 21 octombrie 2019, perioada de încercare gratuită a HBO Spania durează 14 zile. 

Video Amazon Prime

Marea alternativă la Netflix, atât pentru volumul catalogului, cât și pentru conținutul auto-creat. Aici vom găsi succese actuale precum The Boys, The Good Omens sau American Gods și câteva serii mitice precum Seinfeld sau Community. Pentru a avea acces la Prime Video este necesar să contractați Amazon Prime (primele 30 de zile gratuite, apoi 3,99 € pe lună). Marele său avantaj este că este cel mai ieftin serviciu de streaming existent chiar acum, de departe.

Încercați Amazon Prime Video

DAZN

DAZN este un serviciu de streaming dedicat sporturilor care transmite evenimente în direct și la cerere. Oferă meciuri de fotbal din diverse ligi, cum ar fi Premiere League, meciuri de box, MotoGP și multe alte sporturi. Vorbim despre un serviciu creat recent (2016) care a aterizat recent în Spania și, desigur, oferă și luna de încercare gratuită pentru toți cei interesați (restul, 9,99 EUR / lună).

Încercați DAZN

YouTube Premium

YouTube Premium este același cu YouTube, dar fără reclame. De asemenea, oferă alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a descărca videoclipuri pentru a le viziona offline, redarea în fundal și YouTube Music Premium (noua aplicație muzicală a companiei).

Încercați YouTube Premium

SKY Spania

Platforma de streaming SKY oferă conținut la cerere de la unele canale cu plată, cum ar fi FOX, MTV, Canal Historia, National Geografic sau SYFY, printre altele. De asemenea, are filme precum Lucy, Lupul de pe Wall Street, Jurassic Park sau Frozen și seriale precum The Walking Dead sau The Good Doctor.

Încercați SKY Spania

Rakuten wuaki

Rakuten Wuaki este serviciul de abonament cu plată al Rakuten TV. Deși există serii și filme de tot felul, adevărul este că cel mai notabil conținut pare să fie destinat publicului tânăr, cu multe filme Disney precum Toy Story, Incredibilii, Regele Leu sau Aladdin.

Încercați Rakuten Wuaki

Pe lângă acestea, există și alte platforme de abonament care oferă perioade de încercare gratuite. În cazul în care ne place anime-ul, de exemplu, putem arunca o privire și pe Crunchyroll , care ne permite să încercăm versiunea premium (simulcast cu Japonia, în HD și fără reclame) gratuit timp de 14 zile.

Muzică

Să vedem acum ce ne oferă cele mai proeminente servicii de abonament muzical.

Apple Music

Unul dintre cele mai puternice servicii de streaming, cel puțin în ceea ce privește perioadele de probă. Apple Music oferă o perioadă de încercare gratuită de 3 luni , cu peste 50 de milioane de melodii disponibile prin iTunes. Aveți grijă, nu este disponibil numai pentru iOS: există și o versiune oficială pe Android.

Încercați Apple Music

Spotify

Nici Spotify nu a rămas în urmă și, după ce ați oferit 2 luni gratuit, acum treceți la ante și ne oferă 3 luni gratuite de Spotify Premium. Muzică fără reclame, posibilitatea de a sări peste toate melodiile pe care le dorim și de a le descărca pentru a asculta melodiile noastre preferate fără a fi conectați la Internet.

Încercați Spotify Premium

Tidal

Această companie de origine suedeză a fost achiziționată de rapperul Jay Z în 2015, după care a fost relansată printr-o campanie publicitară masivă. Concentrându-se asupra produsului în sine, Tidal este platforma de streaming pentru adevărații cunoscători ai muzicii, oferind peste 60 de milioane de melodii fără pierderi de calitate audio, 250.000 de videoclipuri muzicale și documentare exclusive.

Încercați Tidal

Amazon Music Unlimited

Toți clienții Amazon Prime au acces gratuit la Amazon Music. Cu toate acestea, există multe melodii actuale și grupuri cunoscute care sunt disponibile doar pe platforma lor premium, Amazon Music Unlimited. Acest serviciu premium oferă tot ceea ce Amazon Music nu ne oferă, cu peste 50 de milioane de melodii la cerere, fără publicitate, modul offline și compatibilitate cu Alexa.

Încercați Amazon Music Unlimited

Deezer Premium

În conformitate cu alte servicii de abonament, cum ar fi Spotify sau AMU, Deezer are 56 de milioane de melodii, pe care le oferă fără reclame, cu modul offline și salturi infinite de melodii pentru utilizatorii planului său premium.

Încercați Deezer Premium

cărți

În lumea cuvântului scris există și platforme care își oferă catalogul infinit în schimbul unui abonament lunar. Acestea sunt unele dintre cele care oferă perioada de încercare gratuită menționată.

Kindle nelimitat

Dacă avem o carte electronică Kindle sau un dispozitiv cu aplicația Kindle instalată, putem avea acces nelimitat la mai mult de un milion de cărți prin intermediul platformei Kindle Unlimited. Serviciul include câteva noutăți remarcabile, precum „Viața în roz” de Victoria Connely, „Scarlet Venciano” de Minarelli sau „Scris în destin” de Terry Orburn, printre altele.

Încercați Kindle Unlimited

Nubico Premium

Serviciul premium Nubico, pe lângă faptul că oferă acces la peste 50.000 de cărți, are și ghiduri de călătorie și peste 80 de reviste precum National Geographic, Elle, Saber Vivir sau 10 Minutos. Permite descărcarea conținutului pentru citire offline și 5 dispozitive simultane. În ceea ce privește perioada de încercare gratuită, aceasta durează 15 zile, deși dacă suntem clienți Movistar ne putem bucura de serviciile lor până la 30 de zile.

Încercați Nubico Premium

Joc video

Platformele de jocuri video oferă, de asemenea, planuri de abonament, deși nu sunt prea dăruite să ofere luni întregi ca probă. Din fericire, mai găsim câteva excepții onorabile ca acestea.

Xbox Game Pass pentru PC

Așa-numitul „Netflix al jocurilor video” de la Microsoft oferă un catalog de peste 100 de jocuri pe PC de care ne putem bucura de pe computerul nostru Windows 10. Include titluri precum Gears 5, Dishonored 2 sau Jump Force. Ne putem bucura de o lună gratuită, trebuie doar să ne creăm un cont sau să ne conectăm la Alienware și să revendicăm codul nostru.

Încercați Xbox Game Pass pentru PC

Apple arcade

Platforma Apple a jocurilor video a fost un mare succes. Cu abonamentul nostru lunar putem descărca până la 100 de jocuri de o calitate remarcabilă și le putem juca pe iPhone, iPad, Mac sau Apple TV în mod indistinct. Abonamentul are un preț de 4,99 € pe lună, dar, din fericire, oferă și o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

Încercați Apple Arcade

Acces EA Origin

Electronic Art oferă în prezent un abonament gratuit la Origin Access Basic . Acest plan de abonament include acces nelimitat la mai mult de 200 de jocuri, precum și acces timpuriu la următoarele jocuri ale companiei timp de 10 zile. Pentru a obține cele 30 de zile gratuite, trebuie doar să creăm un cont pe platformă (sau să accesăm dacă avem deja un utilizator) și să activăm verificarea autentificării. Această ofertă se încheie pe 31 octombrie.

Încercați Origin Access Basic

Twitch Prime

Twitch este platforma pe care putem vedea gameplay-uri sau tot felul de conținut legat de jocuri video. Versiunea premium a Twitch este disponibilă prin Amazon Prime și o putem încerca gratuit timp de 30 de zile. Twitch Prime include acces la jocuri video gratuite, precum și oferte și recompense pentru anumite titluri.

Încercați Twitch Prime

Pe lângă aceste servicii, găsim și alte platforme care oferă perioade de încercare gratuite. Deși nu ne oferă luna întreagă, oferă o săptămână sau două la un cost de 0.

  • Playstation Now : serviciul de streaming de jocuri video la cerere Sony oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. | Vezi AICI .
  • Nintendo Switch Online: include joc online pentru Nintendo Switch, jocuri clasice Nintendo / Super Nintendo și economisire în cloud. Perioada de încercare de 7 zile. | Vezi AICI
  • Xbox Live Gold : Unele jocuri și pachete de console includ un cod digital pentru o perioadă de încercare de 2, 3 sau 14 zile a Xbox Live Gold. | Vezi AICI
  • Utomik: serviciu de abonament la jocuri video pe PC. Are un catalog de peste 1.000 de jocuri și o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. | Vezi AICI
  • Salt: o platformă de streaming asemănătoare Netflix, cu jocuri tematice independente. Acces nelimitat cu perioadă de încercare gratuită de 14 zile. | Vezi AICI

Vă mulțumim că ați rămas până la final! Dacă știți de orice alt serviciu de abonament care merită și care oferă o lună de încercare gratuită, nu ezitați să lăsați recomandarea dvs. în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .