3 aplicații gratuite pentru a învăța japoneza de pe mobil - Android fericit

Întotdeauna mi-am dorit să învăț japoneza. Pentru orice băiat care a fost fan al anime-urilor și manga-urilor încă din copilărie, cunoașterea limbii japoneze este ca și obținerea cheii principale care deschide toate ușile divertismentului otaku. Îmi amintesc că, când aveam 13 sau 15 ani, am solicitat un curs de japoneză prin poștă, dar trebuie să se fi pierdut pe drum, pentru că nu a ajuns niciodată acasă ... cât de iluzionat eram la acea vreme!

Acum, cu cantitatea de instrumente și platforme gratuite care există în lumea online, lucrurile sunt mult mai ușoare (sau cel puțin mai accesibile). Există aplicații cu care putem practica și învăța japoneza în ritmul nostru și avem nevoie doar de un telefon Android și de o mică dorință de a învăța.

3 aplicații grozave pentru a învăța japoneza pe Android

Ultima săptămână am trecut prin depozitul de aplicații Google Play în căutarea de aplicații pentru a învăța japoneza, iar acestea sunt 3 dintre cele mai interesante aplicații pe care le-am întâlnit.

Memrise

Memrise este o aplicație gratuită pentru Android și, printre gama sa de limbi, oferă posibilitatea de a învăța japoneza. Lucrul bun despre Memrise este că are 2 cursuri: unul în japoneză cu alfabetul latin - mai ușor și recomandat pentru începători - și altul în japoneză tradițională (hiragana, kanjis).

Are o interfață foarte frumoasă și un design cu adevărat curat și de invidiat. Cursurile sunt ușoare și destul de ușor de urmat. Cu siguranță ar fi prima mea recomandare pentru oricine dorește să învețe japoneza de la zero.

Descărcați QR-Code Aflați gratuit limbile cu Memrise: engleză și multe altele Dezvoltator: Memrise Preț: gratuit

Cuvânt japonez Dungeon

Îmi place cuvantul japonez Dungeon. Este o aplicație pentru a învăța hiragana (unul dintre silabarele japoneze) camuflată ca și cum ar fi un joc RPG. În loc să trebuiască să învățăm cursurile, ne vom pune în pielea unui cavaler și vom debloca temnițe în timp ce luptăm împotriva diferiților dușmani.

Desigur, luptele sunt firimitul tortului, sub formă de mici chestionare în care vom citi și descoperi noi personaje japoneze sau kanas .

Descarcă QR-Code Japanese Dungeon: Learn J-Word Dezvoltator: Terry Young Studio Preț: Gratuit

Studiu Kanji

Studiul Kanji este o aplicație pentru a învăța, așa cum sugerează și numele său, kanji japonezi . Este o aplicație mult mai concentrată pe studiu pur și simplu și constă din 3 tipuri de clase: studiu cu flashcards, teste cu alegere multiplă și test de caligrafie.

Cu această aplicație pentru Android vom învăța loviturile și semnificația fiecărui kanji , informații relative și un număr bun de exemple cu care să lucrați. Aplicație recomandată pentru mai mulți studenți hardcore .

Descărcați QR-Code Japanese Kanji Study - 漢字 学習 Dezvoltator: Chase Colburn Preț: Gratuit

În cele din urmă, dacă sunteți interesat de subiect, nu ezitați să aruncați o privire la postarea cu cei mai buni traducători pentru Android , inclusiv japoneza.

Ce părere aveți despre aceste aplicații pentru a învăța japoneza de pe telefonul dvs. mobil? Nu ezitați să treceți prin zona de comentarii pentru a vă împărtăși părerea!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .