Cele mai bune 10 roboți pentru Telegram - Android fericit

Telegrama este una dintre cele mai puternice alternative la WhatsApp pe care le putem găsi astăzi. Nu numai în ceea ce privește confidențialitatea (mult mai sigur decât aplicația Facebook), ci și datorită numărului mare de avantaje pe care le oferă față de WhatsApp.

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale sale este utilizarea roboților, datorită cărora putem obține funcționalități care scapă de ceea ce găsim de obicei într-o aplicație de mesagerie instant „de utilizat”.

Ce este un bot și la ce servește?

Practic, un bot (derivat din termenul „robot”) este o aplicație pentru computer concepută pentru a efectua automat o anumită sarcină . Acest lucru îl face utilizat pe scară largă în domeniul chat-ului online, deoarece este foarte practic să oferiți răspunsuri rapide la întrebările frecvente.

Astfel, atunci când folosim chat-ul oferit de unele magazine, site-uri web sau portaluri, de multe ori comunicăm cu un bot, care a fost programat pentru a satisface toate îndoielile pe care le putem avea ca clienți ai serviciului lor. Pentru companii este o soluție mai mult decât ideală, întrucât astfel evită să aibă o persoană „reală” responsabilă de chat 24 de ore pe zi, care (odată plătit costul inițial de dezvoltare) este mult mai profitabilă pe termen lung.

Roboții pe care îi putem găsi în Telegram se încadrează și în categoria chaturilor conversaționale, deși funcțiile lor sunt foarte diverse . Pentru a utiliza un bot pe Telegram, trebuie doar să introduceți numele de utilizator în bara de căutare și să deschideți un chat. Odată ce am început conversația, o putem începe prin simpla tastare a comenzii „ / start ”.

Top 10 roboți pentru Telegram

În continuare, trecem în revistă 10 dintre cei mai buni roboți pe care îi putem găsi în prezent pe platformă.

Înregistrați către Bot

Bot excelent care oferă un serviciu de stocare nelimitat și gratuit în cloud. Tot ce trebuie să facem este să atașăm orice fișier la chat, iar bot-ul îl va stoca automat, permițându-ne să creăm un link de descărcare pe care să îl putem partaja apoi cu alte persoane. Disponibil în spaniolă.

Adăugați fișier la Bot la Telegram

Dr. Web

Primul bot antivirus din istorie și un instrument de securitate pur și simplu indispensabil. Bot-ul Dr. Web scanează orice fișier sau link partajat pe Telegram în timp ce detectează viruși sau orice alt tip de amenințare. Vă putem adăuga la orice grup pentru a-l face să funcționeze automat sau să vă trimitem fișiere în chat-ul propriu pentru a fi analizate. Disponibil în spaniolă.

Adăugați Dr. Web la Telegram

Text to Speech Bot

Un alt bot orientat spre productivitate care ne permite să transmitem mesaje text către audio . Introducem textul pe care dorim să îl convertim și botul va returna automat o pistă audio cu vocea lui Loquendo pe care o putem descărca sau partaja. Există mai multe limbi disponibile, inclusiv spaniola.

Adăugați text la vorbire în Telegram

Căutare și preț Amazon

Cunoscut și sub numele de @AmazonGlobalBot, acest bot prietenos este capabil să ofere informații cu adevărat utile despre articolele disponibile pe Amazon. Funcționează în orice chat sau grup, pur și simplu tastând @amazonglobalbot și numele produsului care ne interesează. În continuare, ni se vor afișa mai multe opțiuni, o selectăm pe cea care ne interesează și putem vedea istoricul prețurilor produsului menționat în timp.

Adăugați Căutare și preț Amazon la Telegram

Tată Bot

Unul dintre cei mai puternici roboți care există pentru Telegram. Cu acest instrument ne putem crea și configura proprii roboți : o necesitate. Dacă ne gândim să dezvoltăm propriul nostru bot, este de asemenea recomandabil să aruncăm o privire anterioară la ACEST POST pe site-ul oficial Telegram, unde aflăm toate cheile procesului.

Adăugați Bot Father la Telegram

IMDB

Botul IMBDC ne permite să căutăm filme fără a părăsi Telegram. Trebuie doar să scriem @imdb urmat de numele filmului și ni se va afișa un drop-down cu rezultatul căutării. Cel mai bun dintre toate este că funcționează în orice chat pe care l-am deschis în Telegram.

Adăugați IMDB la Telegram

Vremea bot

Doriți să cunoașteți prognoza meteo pentru locația dvs. fără a părăsi Telegram? Cu robotul meteo, putem obține o prognoză pentru următoarele 3 zile, pur și simplu tastând comanda „/ weather”. Perfect pentru a rămâne informat fără a fi nevoie să instalați nicio aplicație meteo pe mobil (care nu sunt deloc rele, dar consumă multă baterie). Spre deosebire de alți celebri „roboți meteo” precum @WeatherMan, acesta este în limba spaniolă perfectă.

Adăugați botul meteo la Telegram

Podcast Bot

Unul dintre cei mai interesanți roboți în spaniolă este acest Podcast Bot (@podcast_bot). Este conceput pentru a căuta podcast-uri și a afișa informații, imagini și fluxuri pe care le putem adăuga ulterior la aplicația noastră preferată de captare de poduri.

Adăugați Bot Podcast la Telegram

CryptoWhale

Bot conceput pentru a oferi informații actuale despre stocuri despre criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum. Dacă avem acest tip de active și dorim să ținem o evidență, să consultăm istorii și diagrame evolutive cu tot felul de date relevante, ar trebui să ne uităm cu siguranță la ele. Un instrument foarte complet, cu zeci de comenzi disponibile pentru tot felul de interogări.

Adăugați CryptoWhale la Telegram

News24H

@ Noticias24H_bot este un bot pentru Telegram, care este responsabil pentru a ne ține la curent informați prin știri din diverse surse, cum ar fi videoclipurile BBC, El Pais, El Mundo și YouTube. Știrile sosesc la fiecare 5 minute sau mai puțin, așa că ar putea fi indicat să tăcem notificările dacă nu dorim să fim „arși”, informativ vorbind.

Adăugați Noticias24H la Telegram

Și ce spui, care este robotul tău preferat Telegram?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .