Cele mai bune 10 jocuri Android pentru petreceri și întâlniri de familie

Sărbătorile de Crăciun vin, și odată cu ele toate cinele și mesele pe care ți le poți imagina: Ajunul Crăciunului, Crăciunul, Revelionul, Anul Nou, masa regilor ... O nebunie pe care o vei ajunge cu ușurință cu câteva kilograme în plus! Pentru a face petrecerile de după cină un pic mai distractive, astăzi vă aduc câteva jocuri de cooperare pentru telefonul mobil cu care să amenajați toate aceste seri de familie și petreceri cu prietenii care apar la orizont.

Toate jocurile pe care le vom trece în revistă mai jos sunt compatibile cu Android, sunt complet gratuite și sunt 100% în spaniolă, deși la final vom renunța și la un cuplu în engleză care merită foarte mult pentru cât de distractive sunt.

10 jocuri de societate pentru Android cu care să „pui un pic de sos” la mesele de familie și petrecerile cu prietenii

După cum veți vedea mai jos, multe dintre aceste jocuri mobile sunt versiuni digitale ale clasicelor atemporale; Jocuri de societate tradiționale, actualizate pentru noile vremuri, deși vom găsi, de asemenea, mai multe titluri moderne foarte populare în cadrul genului.

Ca eu sunt? / Atenție

Heads Up este jocul tipic pentru petreceri și întruniri de familie. Este foarte ușor de jucat și creează o mulțime de momente distractive. Jocul constă în plasarea mobilului deasupra capului nostru arătând un cuvânt prietenilor noștri. Acestea ar trebui să ne ajute să ghicim cuvântul cheie răspunzând la întrebări sau făcând gesturi.

Heads Up este în engleză, dar există și o versiune foarte similară în spaniolă numită ¿Qué Soy?

Descarcă QR-Code Ce sunt? mimează cu prietenii și familia Dezvoltator: 2Minds Dev Preț: Descărcare gratuită QR-Code Heads Up! - Cel mai bun joc de șarade! Dezvoltator: Warner Bros. International Enterprises Preț: Gratuit

Povești întunecate

Acest popular joc de societate este foarte distractiv, mai ales atunci când se joacă cu mai multe persoane. Naratorul trebuie să citească o poveste care se termină în mod normal într-o crimă, iar restul participanților trebuie să ghicească ce s-a întâmplat . Naratorul poate răspunde doar „DA” sau „NU”.

Descărcați QR-Code Dark Stories Dezvoltator: Treebit Technologies Preț: Gratuit

eTABU

Îți amintești de TABÚ? Această versiune digitală are aceeași premisă: 2 echipe concurează pentru a obține cel mai mare număr de cuvinte corect. Fiecare echipă trebuie să se potrivească cu cuvântul pe care partenerul său încearcă să-l explice fără a folosi gesturi sau cuvinte interzise.

Lucrul bun este că poate fi redat cu un singur telefon mobil și funcționează și în modul offline.

Descărcați QR-Code eTABU - Social Game Developer: Softnauts Preț: Gratuit

Petrecere banală

Există multe jocuri Trivia pentru Android , dar aproape toate sunt online. Această petrecere trivială este una dintre puținele care ne permite să jucăm jocuri locale de trivia cu prietenii noștri, până la maximum 8 jucători.

Interfața ar putea fi un pic mai frumoasă, dar întrebările, care în cele din urmă este ceea ce contează, au un nivel acceptabil de dificultate. Există mai mult de 2000, împărțite în 6 categorii (sport, divertisment, geografie, istorie, artă și literatură și știință). Un clasic care nu se demodează niciodată la întâlnirile de familie și la petreceri.

Descărcați QR-Code Trivial Party Dezvoltator: Alegre Studios Preț: Gratuit

Europoly

Un joc de societate foarte asemănător cu clasicul Monopoly al unei vieți. Don Naipe este un dezvoltator care oferă mai multe jocuri obișnuite „legendare” pentru desktop - cum ar fi Tute, Mús sau domino - în format de aplicație pentru Android.

Europoly acceptă până la 4 jucători și, deși poate fi redat de pe mobil, se recomandă utilizarea unei tablete pentru ușurință în utilizare. Regulile sunt aceleași ca întotdeauna: cumpărați străzi (în acest caz țări europene), construiți case și dați faliment adversarilor.

Descărcați QR-Code Europoly Dezvoltator: Don Naipe Preț: Gratuit

Trick or Drink: provocări și jocuri de băut petrecere

Așa cum sugerează și numele, acesta este un joc pentru a bea și a vă distra cu prietenii înainte de a ieși la petrecere. Are tot felul de provocări, întrebări picante și diverse mini-jocuri care duc de obicei la penalizări „etilice” atunci când eșuăm sau eșuăm testul în cauză. Jocul tipic de băut s-a transformat într-o aplicație mobilă.

Descărcați QR-Code TrickOrDrink challenges provocări și jocuri de băut în grup Dezvoltator: GrunCode Preț: Gratuit

Spaceteam

SpaceTeam este un joc cooperativ care încurajează munca în echipă. O persoană primește un panou de control cu ​​o mulțime de butoane, pini și comutatoare care trebuie activate după instrucțiuni foarte specifice. Restul coechipierilor primesc instrucțiunile și trebuie să se coordoneze înainte ca timpul să se termine și o supernova să explodeze pe fețele lor.

Este un titlu cu totul diferit de ceea ce suntem obișnuiți să vedem, cu un aer care amintește de „jocul cu cartofi fierbinți”. Pentru a juca, da, este necesar ca fiecare participant să își folosească propriul mobil sau tabletă.

Descărcați QR-Code Spaceteam Dezvoltator: Henry Smith Inc. Preț: Gratuit

Regele operei

King of Opera este un joc local multiplayer offline, unde controlăm un cântăreț de operă. Fiecare jucător trebuie să-și aducă tenorul la lumina reflectoarelor și să rămână cântând cât mai mult posibil.

Este un titlu care se bucură mult mai mult pe tabletă, deoarece este un joc destul de ocupat în care toți participanții trebuie să apese ecranul în același timp. Simplu, dar foarte eficient la petreceri și întruniri de Crăciun.

Descărcați QR-Code King of Opera - Joc de petrecere! Dezvoltator: Tuokio Oy Preț: Gratuit

Bounden

Bounden este un joc de dans neobișnuit pentru doi jucători. Fiecare dintre participanți apucă unul dintre capetele dispozitivului mobil și trebuie să se întoarcă, să se miște și să se înfășoare în jurul unei sfere virtuale. Când te aștepți mai puțin, se dovedește că dansezi. Este o aplicație premium și are un preț de 2,49 EUR.

Descărcați QR-Code Bounden Dezvoltator: Adriaan de Jongh Preț: 2,49 €

Toate aceste jocuri sunt în spaniolă, dar dacă toți jucătorii controlează o anumită limbă engleză, permiteți-mi să recomand și jocul „ Evil Apples ”. În fiecare rundă, jocul ne arată un cartonaș roșu cu o frază care încurajează glumele, cu un spațiu pe care trebuie să-l umplem cu oricare dintre cărțile albe pe care le avem.

De asemenea, fii cu ochii pe „ Cine nu poate desena ”, un joc foarte asemănător cu miticul „Telefon spart”, dar folosind imagini în loc de cuvinte. Foarte tare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .