Cum să vizionați gratuit Disney + (legal, bineînțeles) - The Happy Android

Disney + urmează să aterizeze în Spania în următoarele zile (24 martie) și, la fel ca la momentul respectiv, am revizuit toate metodele legale pentru a viziona gratuit Netflix sau pentru a viziona HBO cu ajutorul pinului, astăzi vom face același lucru cu el serviciu de streaming care găzduiește super-eroii Marvel, Star Wars, Pixar și multe alte francize adorate de public. Există o modalitate de a viziona gratuit Disney Plus ?

Rămânând întotdeauna în conformitate cu legea și fără hacking sau lucruri ciudate, am compilat toate trucurile sau „hacks-urile legale” la dispoziția noastră pentru a vedea Disney + fără a cheltui un ban. Este clar că nu vom descoperi nicio magie miraculoasă, dar cel puțin ne va ajuta să fim clari despre unde putem profita de toate avantajele pe care le oferă această nouă platformă de streaming. Am inceput!

Trucul nr. 1: Profitați de perioada de încercare gratuită

La fel ca multe alte servicii de încercare gratuite, Disney + oferă și 7 zile de acces gratuit . În acea primă săptămână putem vedea toate seriile și filmele pe care le dorim în timp ce decidem dacă ne abonăm sau nu. Ceva grozav, dar, din păcate, la momentul scrierii acestui post (13 martie) este disponibil doar în SUA din ACEST LINK.

În orice caz, deși această opțiune nu există încă în Spania, situația s-ar putea schimba începând cu 24 martie . Motivul? Având în vedere că Disney oferă acum o promoție specială de pre-înregistrare (o reducere anuală de 10 euro), nu are în vedere acest tip de ofertă, dar aveți grijă, pentru că, dacă intrăm în Centrul de ajutor Disney +, vedem că acesta face o mențiune directă și specific perioadei de încercare gratuită de 7 zile. Prin urmare, este mai mult decât probabil ca din 24 martie să ne putem bucura de acest avantaj.

În rest, avem întotdeauna opțiunea de a utiliza o conexiune VPN și de a ne înregistra din Statele Unite pentru a avea acces la săptămâna de încercare oferită de compania Donald Duck.

LA CURENT!! : Într-adevăr, astăzi Disney + s-a deschis oficial în Spania și, așa cum am suspectat , oferă și o săptămână de încercare gratuită (după aceea, este de 6,99 EUR pe lună). O puteți verifica pe pagina de întâmpinare Disney + AICI .

Trucul nr. 2: Conturi partajate

Odată ce am epuizat perioada de încercare gratuită, nu mai avem de ales decât să găsim o ființă ușoară dispusă să ne împărtășească contul lor. În prezent, Disney + acceptă redarea simultană pe până la 4 dispozitive , ceea ce înseamnă că, dacă avem un membru al familiei sau un prieten apropiat care a contractat serviciul, s-ar putea să nu le deranjeze partajarea cu noi.

Desigur, este indicat să-ți inviți prietenul la o gustare din când în când și să fii drăguț cu el pentru a-l ține fericit. În rest, dacă împărțim cheltuielile între 4 persoane, abonamentul lunar costă mai puțin de 2 euro pe lună, ceea ce nu este nici rău.

Trucul # 3: verificați ofertele Disney + de la operatori și companii din țara dvs.

Disney este unul dintre marii giganți ai divertismentului din întreaga lume și mulți telemarketeri și platforme oferă deja pachetul Disney + în catalogul lor de produse.

Astfel, în Regatul Unit, Disney a ajuns la un acord cu Sky pentru a-și oferi conținutul printr-o aplicație dedicată pe decodificatorul Sky Q și, de asemenea, prin streaming de la Now TV. În Franța, Disney + a ajuns la un acord similar cu Canal + și, în cazul Spaniei, s-a ajuns la un acord cu Movistar pentru a oferi Disney + gratuit în unele dintre pachetele Fusion ale operatorului . În acest fel, clienții Fusion Total, Fusión Total Plus și Fusión Selección Plus Ficción vor avea inclus abonamentul Disney + fără costuri suplimentare.

Dacă suntem utilizatori Movistar și nu avem niciunul dintre aceste pachete, putem obține și Disney + prin angajarea pachetului Movistar Cine . Acest pachet valorează 10 euro, deși odată cu includerea Disney Plus va valora 15 euro din aprilie: acum, dacă ne abonăm acum vom avea primele 6 luni de abonament la 10 euro, ceea ce, în scop practic, este ca A fost gratuit (da, pachetul Movistar Cine îl vom plăti în continuare).

Primul capitol din The Mandalorian este liber și deschis în Cuatro

O altă știre destul de surprinzătoare pe care am cunoscut-o în ultimele zile este că postul de televiziune Cuatro va difuza exclusiv primul capitol din The Mandalorian , seria vedetă a Disney + în acest moment.

Nu se știe încă dacă vor difuza doar primul episod sau vor fi mai multe, deoarece, așa cum indică Fotogramas, aceasta ar putea fi o campanie de marketing pentru a atrage noi clienți și a-i încuraja să angajeze serviciul. În orice caz, deși nu există încă o dată de lansare, acesta este cel mai simplu mod de a vedea ce oferă Disney plus fără a fi nevoie să cheltuiți bani pe un abonament.

Notă: Rețineți că putem vedea și conținutul Mediaset (Cuatro, Telecinco etc.) online de pe mobil cu aplicația MiTele .

Un ultim sfat: încercați alte platforme

Trăim vremuri tulburi. Înainte abia aveam Netflix și puțin altceva, dar acum oferta incomensurabilă de servicii de streaming pentru a viziona seriale și filme este copleșitoare. Prin urmare, putem încerca oricând alte platforme, cum ar fi HBO Spania, care oferă încă 2 săptămâni de acces gratuit sau Amazon Prime Video cu o lună întreagă de încercare la cost zero .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .