MECOOL BB2 PRO, TV Box puternic cu 3 GB RAM și procesor Amlogic S912

Astăzi am să vorbesc despre noul meu Android TV Box, MECOOL BB2 PRO . Am fost cu el de mai bine de 3 luni acum, așa că cred că este un moment bun pentru a da o opinie verificată despre dispozitiv.

Trebuie să recunosc că BB2 PRO a fost un salt destul de vizibil de calitate în comparație cu vechea mea cutie Android TV. Bineînțeles, acea s-a comportat ca o valchirie când a dat trestie în mobilierul sufrageriei. Era o cutie TV de 20 de euro, așa că nu am putea cere prea mult din ea ...

MECOOL BB2 PRO, un Android TV Box de 3 GB, performant și competent

Ei bine, da, performanță excelentă. Nu există prea multe aspecte negative de evidențiat despre acest TV Box, cel puțin în ceea ce privește eficiența și fluiditatea. Dar, așa cum ar spune Jack The Ripper, să mergem pe părți ...

Proiectare și fabricație

În această cutie chineză Android TV nu există prea multă varietate în ceea ce privește hardware - avem 3 sau 4 tipuri și puțin altceva. Mai mult, majoritatea dintre ele sunt destul de neplăcute de privit. Prin urmare, unul dintre aspectele pe care le-am luat în considerare cel mai mult la alegerea unei noi cutii multimedia a fost acela că are un design cât mai atractiv.

MECOOL BB2 PRO are un finisaj elegant, cu o carcasă colorată și un logo care se aprinde și devine albastru când pornim dispozitivul. Materialele cu care este fabricat sunt de o calitate peste medie, ceea ce, cel puțin eu, apreciez foarte mult. Fără îndoială, este un TV Box care iese în evidență în secțiunea estetică.

Puterea și performanța

MECOOL BB2 PRO echipează un procesor Amlogic S912 Octa Core ARM Cortex-A53 care rulează la 1,5 GHz , GPU Mali-T820 , 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern extensibil cu Android 7.1 ca sistem de operare. Redă conținut în 4K și are HDR și H.265 HEVC.

Diferența la nivel de performanță și de utilizare a aplicației este brutală în comparație cu casetele TV de gamă medie sau mică cu procesoare mai slabe. În calitate de utilizator al dispozitivelor din ambele game, cred sincer că saltul de preț este mai mult decât justificat și compensează foarte mult. Mai presus de toate, dacă o vom folosi la maximum.

Când vine vorba de aplicații, Netflix face minuni , la fel ca YouTube și KODI. Nu am încercat alte aplicații de streaming precum Amazon Prime sau altele similare, dar dacă sunteți curioși trebuie doar să mă întrebați în comentarii și voi încerca să vă răspund.

O altă secțiune în care acest MECOOL BB2 PRO este tratat foarte bine se află în emulare. Performanța cu jocurile clasice de pe NES, Super Nintendo, Megadrive și altele asemenea este pur și simplu excepțională.

În orice caz, ceea ce aș recomanda, ca în cazul majorității TV Box-urilor, este să înlocuiți telecomanda standard cu un controler cu o tastatură integrată sau un mouse aer. Aici aveți o listă cu cele mai bune telecomenzi pentru Android TV Box .

Porturi și conectivitate

BB2 PRO încorporează 2 porturi USB, slot pentru card micro SD, HDMI, AV, port optic și port LAN. Are conectivitate Bluetooth 4.0 și acceptă rețele WiFi ac și Dual Band (2.4G / 5G). Din ceea ce am putut verifica, atât WiFi, cât și Bluetooth funcționează fără probleme.

Preț și disponibilitate

MECOOL BB2 PRO are în prezent un preț de 94,83 dolari, aproximativ 78 de euro la schimbare , pe GearBest. O cutie TV de o excelentă valoare pentru bani. Dacă nu suntem dispuși să cheltuim 200 de euro pe un televizor Android Nvidia Shield , acesta este cel mai bun lucru la care putem aspira, poate împreună cu alte dispozitive, cum ar fi Xiaomi Mi TV Box .

GearBest | Cumpărați MECOOL BB2 PRO

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .