GoPro HERO CHDHA-301, una dintre cele mai bune camere de acțiune la 52,99 €!

Nimeni nu se îndoiește în acest moment că camerele sport GoPro sunt probabil cea mai bună opțiune de pe piață atunci când vine vorba de camerele de acțiune. Un brand care și-a făcut un nume bun pe baza produselor de o calitate remarcabilă. Un reper.

Din păcate, așa cum este logic și de înțeles, nu vorbim cu exactitate despre o linie ieftină de camere. Camera sportivă despre care vorbim astăzi, GoPro HERO , are un preț de aproximativ 200 USD pe Amazon. Dar asta nu-i nimic! Alte modele din linia HERO ajung chiar la 500 EUR, cu aproape niciun volan. Un produs premium în orice regulă. Cele mai bune camere de acțiune din lume.

GoPro HERO, o cameră sport cu unghi larg la 1080P și 30fps

Dacă GoPro a reușit să devină un punct de referință, a fost tocmai datorită marilor lor calități tehnice. GoPro HERO este unul dintre cele mai accesibile modele din linia GoPro, cu caracteristici la fel de bine profilate ca acestea:

  • Obiectiv cu unghi larg cu deschidere F2.8.
  • Rezoluție video: 1080P la 30fps, 720P la 60fps SuperView, 720P la 60fps.
  • Rezoluție foto: 5MP (2592 * 1944).
  • Mod rafală: 10 fotografii în 2 secunde.
  • Format H.264 / MP4.
  • Port micro USB.
  • Baterie litiu de 1180mAh.
  • Greutate de 111 gr.

În plus, GoPro HERO are un microfon integrat, este submersibil în apă de până la 40m , acceptă carduri de memorie externe de până la 32 GB și este compatibil cu peste 60 de accesorii și accesorii ale mărcii GoPro.

Original GoPro HERO CHDHA-301, modelul GoPro care valorează mai puțin de 60 de euro

Această cameră de acțiune, ca atare, are un preț de peste 200 EUR în magazine precum Amazon. Deci, cum este posibil să-l obțineți cu mult mai puțin de jumătate din prețul său?

Pe piața chineză, este obișnuit să găsești clone de dispozitive de mare succes, deși în acest caz metoda utilizată a fost diferită. Camera originală GoPro Hero CHDHA-301 este complet originală. Un GoPro HERO autentic, nou-nouț, nerecondiționat . Accesoriile, dimpotrivă, deși sunt aceleași, nu poartă semnătura casei. Simplu ca buna ziua.

În acest fel, cu pachetul originalului GoPro Hero CHDHA-301 vom primi un cablu USB, o bază, un accesoriu pentru cască și altul pentru bicicletă, cu manualul de instrucțiuni corespunzător al căror singur dezavantaj este că nu poartă sigiliul GoPro.

Preț și disponibilitate

Originalul GoPro HERO CHDHA-301 are în prezent un preț de 58,03 € pe Tomtop , aproximativ 69,08 dolari la schimb. Ofertă care va fi valabilă pe durata prevânzării dispozitivului, adică până pe 5 noiembrie viitor.

Ca întotdeauna, putem obține și o ajustare bună din prețul final aplicând următorul cupon de reducere:

COD CUPON: GPCM6

Preț cu cupon: 52,99 €

Dacă ne gândim să obținem o cameră sport, fără îndoială, aceasta este o oportunitate unică de a lua acasă una dintre cele mai bune alternative de pe piață. Un bun exemplu în acest sens este numărul mare de rezervări pe care acest GoPro HERO le-a acumulat de la plecarea sa în urmă cu doar câteva ore pe TomTop. Nu-l pierde din vedere.

Tomtop | Cumpărați original GoPRO HERO CHDHA-301

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .