Chuwi Hi9 Pro în revizuire, tableta perfectă la prețuri accesibile? Pentru ziua de zi

În ultimul timp, Chuwi lansează o mulțime de dispozitive noi și variate în ultima vreme. Dacă am știut recent Hi9 Air, acest Chuwi Hi9 Pro este prezentat ca o alternativă mai ușoară în ceea ce privește dimensiunea și memoria, dar păstrând procesorul și acel ecran mare care îl caracterizează. De asemenea, este mai ieftin, deci poate fi o alternativă interesantă pentru cei care caută o tabletă Android actuală la un preț bun.

În recenzia de astăzi analizăm Chuwi Hi9 Pro , o tabletă cu Android 8.0 Oreo, procesor Helio X20 și ecran cu rezoluție 2K.

Chuwi Hi9 Pro în recenzie, una dintre cele mai bune tablete pe orbita a 100 de euro

Adevărul este că este puțin dificil să crezi că o tabletă de acest gen are aproximativ 120 de euro (aproximativ 140 de dolari). Cu toate acestea, este ceva care este mai bine înțeles atunci când luăm în considerare dimensiunea sa compactă. Nu ajunge la 10 inci obișnuiți, deși nu putem spune că este mic: rămâne la jumătatea drumului. „ Nici pentru tine, nici pentru mine ”, așa cum ar spune acela. Desigur, datorită hardware-ului bun, setul reușește să arate mai mult decât bine.

Proiectare și afișare

Chuwi Hi9 Pro are un ecran de 8,4 inci (capacitiv în 5 puncte) realizat de JDI cu sticlă arcuită 2,5D și o rezoluție de 2K de 2560x1600p compatibilă cu videoclipuri cu un interval dinamic ridicat (HDR). Fără îndoială, unul dintre cele mai bune ecrane pe care le putem vedea în tabletele mid-range de astăzi.

Are dimensiuni de 128,9 x 217,4 x 7,9 mm, o greutate de 384gr, are un finisaj unibody din metal negru și are mai multe porturi. Pe de o parte, avem o mufă pentru căști de 3,5 mm, un port USB de tip C și un slot pentru a introduce atât o memorie SD, cât și o cartelă SIM pentru date și apeluri. Acesta din urmă este o caracteristică mai tipică unui smartphone - neobișnuit pentru tablete - care, în acest caz, oferă dispozitivului un plus de funcționalitate.

Puterea și performanța

În ceea ce privește „curajele” Hi9 Pro, găsim SoC -ul Helio X20 cu 10 nuclee menționat mai sus, care rulează la 2,3 GHz, 3 GB RAM, ARM Mali T880 la 780 MHz și 32 GB spațiu de stocare intern extensibil până la 128 GB prin intermediul SD, împreună cu Android 8.0 ca sistem de operare.

Este posibil să nu fie cea mai rapidă tabletă de pe piață, dar procesorul este foarte bun, iar pentru sarcinile de zi cu zi, utilizarea aplicațiilor și a navigării este mai mult decât suficientă. Mai ales pentru vizionarea de videoclipuri și filme, unde aveți totul de câștigat, datorită ecranului excelent care se potrivește.

Pentru a ne face o idee despre performanța sa, rezultatul său în Antutu este mai mult decât demn de 103.972 de puncte.

Camera și bateria

Camera, așa cum spunem întotdeauna, este cel mai slab punct al tabletelor , iar Chuwi Hi9 Pro nu face excepție (oamenii nu fac de obicei fotografii cu tableta, este ceea ce are). Pe de o parte, avem o cameră corectă de 8MP pe spate - realizată de Samsung - și un obiectiv mai personal decât orice altceva din față, cu o rezoluție de 5MP.

Autonomia, la rândul său, are o baterie de 5000mAh , cu un timp de încărcare complet de aproximativ 2 ore și jumătate și o autonomie mai mult decât acceptabilă (între 7 și 8 ore), datorită unui procesor care știe să își gestioneze resursele mai bine decât altele Capăt inferior Mediatek.

Hi9 Pro are, de asemenea, Bluetooth 4.1 și WiFi dual 2.4G / 5G.

Preț și disponibilitate

Fără îndoială, una dintre cele mai bune caracteristici ale Chuwi Hi9 Pro este prețul său. În prezent, putem obține această tabletă pentru 119,37 EUR, aproximativ 137,99 USD , pe site-uri precum GearBest. Este disponibil și în alte magazine precum Amazon, cu un preț ușor mai mare de aproximativ 190-200 de euro.

Pe scurt, o tabletă de o valoare excelentă pentru bani, compactă și cu hardware mai mult decât decent, ideală pentru vizionarea videoclipurilor, navigarea și jocul ciudat din când în când.

GearBest | Cumpărați Chuwi Hi9 Pro

Amazon | Cumpărați Chuwi Hi9 Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .