Leagoo T5 în analiză: un telefon ieftin cu 4 GB RAM și 64 GB

Există o mână bună de oameni acolo - aș spune că o mare majoritate - care nu au nevoie de cel mai recent top al gamei de 700 de euro pentru a considera că smartphone-ul lor este un terminal bun . La sfârșitul zilei, totul depinde de utilizarea pe care urmează să o dăm.

Leagoo este o companie care s-a mutat întotdeauna în gama mică și medie, livrând produse în care raportul calitate-preț joacă un rol primordial. Astăzi vorbim despre T5 , noul dispozitiv Leagoo pentru cele mai strânse buzunare.

Analiza Leagoo T5, multă memorie RAM și spațiu pe disc pentru puțin peste 100 EUR

Leagoo T5 este un telefon care se află în cea mai economică gamă medie , da, dar asta nu înseamnă că renunță la o cantitate bună de memorie RAM și la un spațiu de stocare abundent. Dacă acestea sunt unele dintre cele mai importante caracteristici pe care le luăm în considerare atunci când vine vorba de obținerea unei game medii accesibile, este probabil ca acest Leagoo T5 să îndeplinească în mod eficient așteptările noastre.

Proiectare și afișare

Noul Leagoo T5 are un ecran IPS de 5,5 ”cu rezoluție Full HD (1920x1080p) . Terminalul are un design cu margini rotunjite și un buton fizic pe panoul frontal care servește și ca cititor de amprente.

Telefonul are dimensiuni de 15,30 x 7,61 x 0,79 cm, o greutate de 160 de grame și este disponibil în 2 culori: negru și șampanie.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul acestui Leagoo T5, găsim un procesor Mediatek 6750T Octa Core de 1,5 GHz, 4 GB de RAM și 64 GB de spațiu de stocare intern extensibil până la 256 GB cu card, toate rulând sub Android 7.0.

CPU-ul se încadrează în așteptări și, deși nu este o minune, este unul dintre acele procesoare care se comportă foarte bine și este unul dintre cele mai bune pe care le putem găsi în terminalele din această gamă de prețuri. Toate acestea, împreună cu o memorie RAM generoasă și o cantitate mare de spațiu fac din acest T5 un smartphone echilibrat ca puțini alții și capabil să „tragă mașina” chiar și în situații adverse.

Camera și bateria

În ceea ce privește secțiunea fotografică, Leagoo a decis să includă camera dublă spate întotdeauna recunoscătoare, echipând un obiectiv de 13.0MP și un obiectiv de 5.0MP cu bliț și focalizare automată , pentru a obține binecunoscutul efect bokeh. Pe front, dimpotrivă, găsim o singură cameră cu rezoluție de 13.0MP . Se pare că noile smartphone-uri mid-range care sosesc din China încep să acorde importanță camerei selfie - până acum erau cel mult 5MP sau 8MP - și adevărul este că este ceva de apreciat.

Bateria rămâne la 3000mAh corectă , cantitatea potrivită pentru a oferi o autonomie bună și pentru a nu crește excesiv greutatea terminalului. În acest sens, cel puțin, putem fi liniștiți.

Alte funcționalități

Leagoo T5 are dual SIM (nano SIM + nano SIM), Bluetooth 4.0 și acceptă rețele 2G (GSM 850/900/1800 / 1900MHz), 3G (WCDMA 850/900 / 2100MHz) și 4G (FDD-LTE 800/850). / 900/1800/2100 / 2600MHz TDD-LTE B40).

Preț și disponibilitate

Noul Leagoo T5 este deja disponibil în magazine precum GearBest la puțin peste 110 euro, aproximativ 129,99 USD în schimb . Un preț cu adevărat accesibil pentru cei care caută o memorie RAM bună și specificații care, fără a fi cei mai buni din lume, se remarcă mai ales dincolo de concurenții săi de gamă, rezultând un telefon echilibrat practic în toate modurile.

GearBest | Cumpărați Leagoo T5

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .