Teclast T20 în analiză, tabletă cu ecran de 2,5K și finisaj premium

Teclast Maestrul T10 a fost un succes pentru acest producător specializat în tablete și notebook - uri. Ceea ce a făcut acum Teclast cu noul T20 a fost să îl joci în siguranță: puneți un procesor mult mai puternic și includeți o altă funcție suplimentară, cum ar fi un slot nano SIM frumos pentru a avea date fără a fi nevoie de o rețea WiFi.

În recenzia de astăzi vorbim despre Teclast T20 , o tabletă care se remarcă prin ecranul excelent și finisajul excelent al materialelor și care va mătura cu siguranță la fel de mult sau mai mult decât predecesorul său, datorită unei raporturi calitate cu siguranță imbatabile (și nu este atât Voi spune doar, aruncați o privire dacă nu la evaluarea lui incredibilă despre Kimovil).

Teclast T20 în recenzie, tabletă de 10,1 ”cu rezoluție 2,5K, procesor Helio X27 și conexiune 4G

Teclast tinde să se îngrijoreze mult de acordarea unui finisaj premium dispozitivelor sale, deși cele mai multe dintre ele sunt terminale care nu depășesc 200 de euro. Astfel, chiar dacă avem o tabletă ieftină, aspectul ei nu are nimic de invidiat pentru alții cu o semnificație monetară mai mare. Ceva pe care fiecare utilizator din gama medie îl apreciază de obicei, desigur.

Proiectare și afișare

Teclast T20 montează un ecran OGS laminat SHARP de 10,1 inci și o rezoluție de 2,5K de 2560x1600p (QuadHD +) cu o densitate de pixeli de 299ppi. Un ecran care face diferența atunci când vine vorba de vizionarea de videoclipuri, filme și orice alt conținut audiovizual în comparație cu panourile obișnuite Full HD. Fără îndoială, punctul forte al acestei tablete.

În ceea ce privește designul, acesta echipează o carcasă metalică argintie cu rame goale, are dimensiuni de 24,90 x 13,50 x 0,85 cm și o greutate de 504 grame.

Oh, și nu uităm cititorul de amprente, care se află pe spatele dispozitivului. De asemenea, are un slot pentru căști de 3,5 mm, microfon și difuzoare pe fiecare parte.

Puterea și performanța

După cum am menționat la început, una dintre marile îmbunătățiri pe care Teclast le-a implementat pentru succesorul Master T10 este procesorul. T20 are unul dintre cele mai bune SoC-uri de la Mediatek, Helio X27 . Un cip cu 10 nuclee care rulează la 2,6 GHz, care este însoțit de un GPU Mali-T880 la 850 MHz, 4 GB de RAM și 64 GB de spațiu de stocare intern extensibil cu card de până la 128 GB. Sistemul de operare, Android 7.0 .

La nivel de performanță, atunci, găsim un dispozitiv capabil să tragă mașina cu orice aplicație în majoritatea situațiilor și care oferă, de asemenea, condiții destul de interesante pentru jocuri ceva mai grele decât de obicei. Pentru a ne face o idee, Teclast T20 arată un rezultat de benchmarking în Antutu de 96.000 de puncte.

Camera și bateria

Camera nu este de obicei nimic despre care să scrie acasă în majoritatea tabletelor - ca să nu spunem că trag probleme -, dar în acest caz, adevărul este că nu ne putem plânge prea mult. O cameră de 13MP pe spate și un obiectiv selfie de 13MP cu mod frumos în față.

Trebuie avut în vedere faptul că Teclast consideră T20 aproape ca un „mobil mare”, deoarece permite efectuarea de apeluri, motiv pentru care este normal să vrem să-l scoatem din casă. În consecință, camera capătă, de asemenea, o anumită relevanță, deoarece este posibil să dorim să facem și câteva fotografii la una dintre aceste escapade.

Bateria, la rândul său, are o autonomie mai mult decât decentă. Vorbim despre o baterie de 8100mAh cu încărcare rapidă prin conector USB de tip C. Este important să încorporezi modul de încărcare rapidă în acest tip de dispozitiv cu astfel de baterii libere.

Conectivitate

Tableta are o conexiune 4G prin nano SIM, WiFi dual band (2.4G + 5G) și Bluetooth 4.0.

Preț și disponibilitate

Teclast T20 a fost prezentat în august 2018 și este disponibil în prezent la un preț de 204,99 USD, aproximativ 180 de euro pentru schimbare , pe GearBest.

Un dispozitiv în care această mare valoare pentru bani devine unul dintre cele mai mari atuuri ale sale. Împreună cu ecranul său mare și hardware-ul care iese în evidență semnificativ peste restul tabletelor Android mid-range, acestea sunt principalele motive pentru a nu pierde din vedere acest terminal interesant.

GearBest | Cumpărați Teclast T20

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .