Cum se dezinstalează aplicațiile din fabrică cu System App Remover - The Happy Android

Sunt momente când cumpărăm un telefon mobil sau o tabletă și vine infestat de aplicații pe care producătorul ne obligă să le menținem instalate . Nu pot fi șterse, nici măcar nu dispar cu apă fierbinte și, dacă folosim deja alte aplicații care fac același lucru, dar mai bine, ocupăm spațiul de stocare complet inutil.

System App Remover este o aplicație pentru utilizatorii root care vă permite să dezinstalați orice aplicație de pe un terminal Android, chiar și aplicații de sistem sau din fabrică, care sunt preinstalate ca standard.

System App Remover: un instrument de bază pentru dezinstalarea oricărei aplicații

Această aplicație gratuită are peste 10 milioane de descărcări pe Google Play și este una dintre aplicațiile rădăcină prin excelență pentru orice super utilizator care își merită sarea. Ușurința de utilizare și caracteristicile sale îl fac un instrument extrem de funcțional:

  • Vă permite să dezinstalați aplicațiile de sistem și de utilizator.
  • Mutați aplicațiile pe cardul SD.
  • Mutați aplicațiile în memoria internă a dispozitivului.
  • Vă permite să scanați, să instalați și să ștergeți fișiere apk din memoria SD.

Cum se dezinstalează o aplicație din fabrică pe Android

Pentru a scăpa de orice aplicație de sistem, trebuie doar să afișăm meniul lateral al System App Remover și să facem clic pe „ System app ”. Vom vedea o listă a aplicațiilor care sunt preinstalate standard pe dispozitiv, cum ar fi aplicațiile tipice precum Google Play Music, Google Play Books și altele asemenea.

Toate au o legendă care indică dacă aplicația poate fi dezinstalată fără probleme sau dacă este o aplicație critică pentru sistem. Există în total 3 tipuri:

  • Poate fi eliminat (nu are legendă).
  • Trebuie menținut.
  • Modulul principal.

Este recomandat doar să dezinstalați acele aplicații care sunt marcate ca amovibile . În alte cazuri, putem risca și forța dezinstalarea, dar putem provoca daune sistemului, deci este o sarcină pe care trebuie să o desfășurăm cu mare atenție.

Pentru a dezinstala o aplicație din fabrică, selectați-o și faceți clic pe „ Dezinstalare ”.

Un alt avantaj este că, chiar dacă ștergem o aplicație, aceasta va merge la coșul de gunoi, astfel încât să putem merge mereu la ea și să o restaurăm.

Descărcați QR-Code App Remover Dezvoltator: Jumobile Preț: Gratuit

Cu System App Remover (sau Application Remover , așa cum se numește în spaniolă) se deschide o ușă pe cât este de necesară pentru a putea dezinstala aplicația pe care o dorim pe telefonul nostru. Dacă avem permisiuni de root, este esențial să facem o bună curățare bloatware pe Android.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .