15 site-uri web pentru a descărca Sprite gratuit - Android fericit

Un sprite (din engleză „ pixie ”) este o porțiune mică dintr-un bitmap care este afișat pe ecranul computerului. Sprites sunt de obicei folosiți în jocurile video pentru a crea grafică de personaje și fundaluri. Prin urmare, este normal ca, dacă creăm un joc video, să ne găsim în nevoia de a obține sprite gratuite . Sau să le creăm noi înșine dacă avem o anumită abilitate.

Pe Internet există o mulțime de pagini din care puteți descărca sprite gratuit pentru dezvoltarea de jocuri video și alte forme de artă. În lista următoare enumerăm un total de până la 20 de site-uri Internet de pe care puteți descărca imagini interminabile fără restricții. Trebuie să aveți în vedere doar că spriturile sunt proprietatea autorilor respectivi și dacă aceste sprite pe care doriți să le descărcați sunt sau nu pentru uz comercial. Pe baza acestei premise și a calității pe care o căutați și de care aveți nevoie, puteți accesa lumea incomensurabilă și frumoasă a spritelor din următoarele adrese URL cu aspect retro.

Pur și simplu pentru amintirile pe care unele dintre aceste imagini le pot inspira, vă recomand să intrați într-una dintre aceste pagini și să aruncați o privire.

Listă de site-uri web pentru a descărca sprite gratuite

Baza de date Sprite

Are o garderobă bună, cu milioane de sprite din practic orice joc care îți poate veni în minte . Web-ul este condus de Grim, un webmaster foarte drăguț, care încarcă constant conținut nou. Cel mai bun dintre toate este meniul lateral al categoriilor, unde puteți accesa sprites în funcție de consola căreia îi aparține jocul.

De asemenea, are un motor de căutare atunci când căutați ceva foarte specific, îl puteți găsi imediat. Este preferatul meu și cel pe care îl consult mereu când am nevoie de un sprite foarte specific. Spritele vin de obicei în format PNG, iar altele în GIF.

Introduceți baza de date Sprite

Itch.io

Dacă vă place arta 2D, nu puteți trece cu vederea depozitul gratuit de resurse Itch.io. Aici veți găsi o mulțime de sprite și active pentru proiectele dvs. Merită menționat faptul că calitatea se învecinează cu sublimul în multe cazuri. Nu-l pierde din vedere! 

Introduceți itch.io

Craftpix

Craftpix.net este un site web unde putem obține o multitudine de active premium, deși are și o secțiune excelentă de conținut gratuit. Dacă dezvolți un joc de strategie, arcadă sau platformă cu stil de artă pixel, aici vei găsi un număr mare de sprite, fundaluri, obiecte, personaje, icoane și multe altele pentru proiectul tău. Similar cu itch.io, calitatea materialului este foarte bună.

Introduceți Craftpix

The Spriters Resource

După cum este indicat pe site-ul The Shyguy Kingdom, acesta este moștenitorul spiritual al băieților din Shyguy. Este actualizat constant și are o mulțime de sprite gratuite din jocurile recente .

Singurul dezavantaj pe care l-aș pune este sistemul de navigație. Mai întâi trebuie să alegeți consola și apoi litera cu care începe jocul pentru a vizualiza catalogul fiecărei console. Dar, în afară de asta, altfel este un site foarte bun dacă căutăm sprite moderni.

Introduceți resursa Spriters

În cadrul acestor patru site-uri web veți găsi, practic, orice sprite aparținând celor mai multe console și arcade pe care vi le puteți imagina, dar dacă căutați ceva diferit ...

Alte site-uri interesante

Deschideți jocul Art

Platforma foarte interesantă în care creatorii își împărtășesc sprite-urile și audio, astfel încât oricine să le poată folosi. Adevărul este că a intra pe pagina ta este ca și cum ai călători în trecut. Au chiar o discuție pe miticul IRC! De asemenea, fac concursuri de artă și alte activități care mențin comunitatea în viață și un forum în care ne putem transmite îndoielile, problemele și să discutăm cu alte persoane despre arta nobilă retro a pixelartului.

Introduceți Open Game Art

Teren Sprite

În Sprite Land nu au mai mult de o mână de sprite de descărcat, dar ceea ce merită vizitat site-ul lor este pentru tot ce oferă. Au mai multe tutoriale pentru a face sprite și imagini 2D, o aplicație gratuită pentru a-ți crea propriile sprite și câteva webcomics pentru a se distra bine.

Intrați pe Sprite Land

HasGrafics

Web cu sprite gratuite pentru uz comercial și necomercial . Nu are multe resurse, dar asta dacă, 100% cedate de autorii aceluiași. De asemenea, are câteva sunete fără redevențe de descărcat. Merită menționat faptul că pagina a încetat să se actualizeze în 2016, dar este încă activă și funcționează.

Introduceți HasGrafics

Încă nu ați găsit ceea ce căutați? Alte pagini web cu sprite gratuite de descărcat

Cu siguranță, cu site-urile web pe care tocmai le-am analizat, aveți deja suficient material pentru a face jocuri pentru tot restul vieții, dar dacă totuși nu găsiți ceea ce aveți nevoie, aici aveți alte depozite unde puteți găsi sprite gratuite pentru proiectele dvs. personale.

Joc Art Guppy

HellSoft

Videgame Sprites

Zona de joc retro

Texturi CG

Grafică în spirală

Resurse RMXP

Palatul RPG

Pygame

Unele dintre sprite-urile disponibile la RMXP Resources

Dacă sunteți în căutarea altor tipuri de resurse multimedia, ați putea fi, de asemenea, interesat să aruncați o privire la aceste 10 bănci de efecte audio și sonore fără redevențe și la cele mai bune site-uri web pentru a descărca fonturi și fonturi gratuit .

Dacă vi s-a părut interesant acest post și / sau v-a ajutat să vă rezolvați problema, aș fi foarte recunoscător dacă m-ați ajuta să-l răspândesc pe rețelele de socializare. Și știi, prietene: mulțumesc, până data viitoare și ... Împărtășește-l!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .