Chuwi Hi 9 Air în analiză, tabletă de 10 ”cu ecran 2K și Android 8.0

În primul trimestru al anului 2018, Chuwi a anunțat care va fi noua sa tabletă pilot pentru piața Android, Chuwi Hi 9 Air . Data plecării sale era programată pentru mijlocul lunii aprilie, așa că acum, când este pe stradă, este timpul să-i facem o mică recenzie.

În recenzia de astăzi ne uităm la Chuwi Hi 9 Air , o tabletă de 10,1 inci cu ecran de înaltă rezoluție, dual SIM, 4 GB RAM și Android 8.0. Am inceput!

Chuwi Hi 9 Air în analiză, o tabletă modernă adaptată vremurilor

Datorită proliferării phabletelor și tabletelor 2-în-1 cu Windows 10, este dificil să găsești astăzi o tabletă Android consistentă. Fie optăm pentru dispozitive cu câțiva ani de viață în spate (cu Android 6.0 sau o versiune ulterioară), fie alegem direct o tabletă low-end pentru a face trucul.

Din fericire, există încă companii precum Chuwi care pariază pe acest tip de dispozitiv. Este încă în gama medie, dar cel puțin avem caracteristici și componente premium adaptate la ceea ce ne putem aștepta de la o tabletă în 2018 .

Proiectare și afișare

În ceea ce privește ecranul, Hi 9 Air montează un panou OGS complet laminat de 10,1 inci cu rezoluție 2,5K (2560 x 1600p) și o luminozitate de 400 cd / m2. Are o grosime ultra-subțire și dimensiuni de 24,17 x 17,20 x 0,79 cm.

Are un finisaj metalic cu carcasă neagră și o cameră foto tratată atât în ​​spate, cât și în față . Are o intrare jack de 3,5 mm pentru căști, un slot micro SD și dual SIM .

Acesta este un detaliu important, deoarece datorită SIM-ului putem folosi tableta ca și cum ar fi un smartphone și putem efectua apeluri, putem instala WhatsApp (ceva imposibil în majoritatea tabletelor) etc. Chuwi Hi 9 Air acceptă următoarele rețele:

  • GSM: banda 2/3/5/8
  • WCDMA: bandă 1/2/5/8
  • LTE: bandă 1/2/3/5/7/8/20/40

De asemenea, are WiFi dual band (2.4G / 5G) și Bluetooth 4.2 .

Puterea și performanța

În ceea ce privește performanța dispozitivului, găsim câteva caracteristici mai mult decât interesante. Pe de o parte, avem Helio X20, un procesor cu zece nuclee care rulează la 2,3 GHz , însoțit de 4 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă prin micro SD până la 128 GB. Ca sistem de operare, Android 8.0 Oreo menționat anterior .

La nivel de putere pură și dură, cel mai bun pe care îl putem găsi astăzi pe tabletele Android. Foarte mult în linia altor tablete similare, cum ar fi ALLDOCUBE X1, dar cu o baterie mult mai mare și o versiune mai recentă de Android.

Camera și bateria

Ne confruntăm cu o tabletă cu caracteristici foarte asemănătoare cu cele ale oricărui smartphone. Aceasta înseamnă că camera are, de asemenea, o anumită prezență pe Chuwi Hi 9 Air, sub forma unui obiectiv spate de 13MP și a unui obiectiv frontal (mult mai umil) de 5MP.

Bateria este un alt dintre punctele forte ale acestui dispozitiv: o baterie de 8000mAh cu încărcare USB de tip C . Potrivit producătorului, acest lucru se traduce prin 72 de ore de stand-by sau 5,5 ore de utilizare intensivă.

Preț și disponibilitate

Chuwi Hi 9 Air are în prezent un preț de 187,93 euro, aproximativ 219 dolari la cursul de schimb , pe Gearbest. Raport calitate-preț bun, mai ales în comparație cu ALLDOCUBE X1 menționat anterior, care are un preț ușor mai mare în acest moment.

Pe scurt, una dintre cele mai bune (și una dintre puținele) propuneri în ceea ce privește tabletele Android în 2018. În plus, vedem că acestea au fost destul de conținute în preț, ceea ce ajută fără îndoială la a vedea acest lucru cu ochi foarte buni. Bună 9 Air.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .