Top 15 editori video Android - Android fericit

Dacă vă place să vă înregistrați propriile videoclipuri cu telefonul mobil, cu siguranță v-ați gândit vreodată să le editați pentru a le oferi acea „atingere magică” care le transformă într-o înregistrare mai profesională. Vreun editor video bun pentru Android ?

Cele mai bune 15 aplicații pentru a edita videoclipuri pe Android

Mulți oameni sunt sceptici când editează videoclipuri dintr-o aplicație pe Android / iPhone : aveți nevoie de multă memorie RAM, un procesor și resurse puternice, multe resurse. Din acest motiv, majoritatea preferă să utilizeze un computer și să își transfere sarcinile de editare acolo.

Dar nu faceți nicio greșeală, chiar dacă nu obținem rezultate la nivelul unui Adobe Premiere Pro, Android are încă o mână bună de aplicații care sunt mult mai mult decât utile și care ne permit să creăm și să retușăm videoclipuri direct de pe mobil . O alternativă bună la, de exemplu, editarea videoclipurilor pentru YouTube care nu necesită multă producție sau artificii.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush este un editor video complet pentru Android cu funcție multitrack . Ne permite să folosim până la 4 piese video și 3 piese audio pe care le putem suprapune pentru a crea videoclipuri mult mai complexe decât am putea obține cu un simplu editor video standard. De asemenea, putem tăia și redimensiona videoclipul, ceea ce facilitează crearea de conținut în formate compatibile cu rețelele sociale precum YouTube sau Instagram.

La nivel tehnic putem adăuga mai multe videoclipuri în cronologie, corectăm culorile, curățăm sunetul sau putem folosi șabloane pentru a realiza o editare mult mai rapidă. De la dispariția Adobe Premiere Clip din Play Store, Premiere Rush este soluția oficială Adobe pentru editarea videoclipurilor pe dispozitive mobile și tablete.

Totuși, tot acest set de funcționalități are un cost: versiunea gratuită vă permite doar să exportați 3 proiecte, moment din care va trebui să optăm pentru un abonament lunar de aproximativ 12 euro pentru a continua să folosiți aplicația.

Descărcați QR-Code Adobe Premiere Rush - Editor video Dezvoltator: Adobe Preț: Gratuit

Soneria

Timbre este un dispozitiv de tăiere audio și video. Ne permite să tăiem și să lipim fișiere mp3 și mp4 pentru a le converti în diferite formate. Nu lasă filigran și vă permite, de asemenea, să modificați viteza sunetului sau a imaginii. Aplicație recomandată dacă nu dorim să folosim efecte sau filtre: simplu și direct.

Aplicația acceptă o bună varietate de formate video, cum ar fi MP4, MKV, AVI, FLV, WEBM și MPEG, printre altele. În ceea ce privește sunetul, acesta poate funcționa cu fișiere MP3, WAV, FLAC, M4A, AAC și WMA. Ca cireață pe tort, vă permite, de asemenea, să convertiți cu ușurință videoclipurile în format GIF, ceea ce nu este deloc rău.

Descărcați QR-Code Timbre: tăiați, alăturați-vă, convertiți mp3, mp4 Dezvoltator: Timbre Inc. Preț: Gratuit

Magisto

Magisto este acel alt editor video care apare întotdeauna în bazine. Este foarte ușor de utilizat și vă permite să creați videoclipuri din imagini, videoclipuri și muzică . Putem adăuga efecte, filtre și controla iluminarea pentru a da o notă mai lucrată creației noastre.

Poate că nu este cea mai bună aplicație pentru cei care doresc să controleze absolut totul, dar dacă doriți ca Magisto să facă magia în timp ce aveți un smoothie: nu ezitați și încercați-o. Rezultatul este foarte reușit.

Descărcați QR-Code Magisto: Video & Slideshow Creator și editor Dezvoltator: Magisto de Vimeo Preț: Gratuit

Editor video InShot

InShot este o aplicație care ne permite să edităm videoclipuri de pe Android într-un mod simplu. Cu acest editor putem face toate elementele de bază: tăiați un videoclip, adăugați mai multe clipuri și puneți muzică pe ele. De asemenea, oferă alte instrumente, cum ar fi posibilitatea de a adăuga emoji și text la videoclipuri .

Este minunat pentru a încărca lucruri pe Instagram sau Vine , dar dacă căutăm ceva mai complex, va trebui să căutăm în altă parte.

Descărcați QR-Code Music Photo & Video Editor - InShot Dezvoltator: InShot Inc. Preț: Gratuit

Director de putere

Simplu și clar, Power Director este unul dintre cei mai puternici și mai completi editori pentru Android . Are o mână bună de instrumente profesionale capabile să satisfacă majoritatea tipurilor de utilizatori. Desigur, de la bun început, poate fi o aplicație oarecum intimidantă și necesită o anumită învățare pentru a obține stăpânirea deplină a aplicației. Este ceea ce poate fi numit un editor video profesional de buzunar.

Un editor video foarte competent care, da, adaugă un filigran la toate creațiile noastre în versiunea gratuită.

Descărcați QR-Code PowerDirector - Editor video și creator Dezvoltator: Cyberlink Corp Preț: Gratuit

YouCut

YouCut este un editor video gratuit axat pe tăierea și combinarea videoclipurilor pentru YouTube și Instagram cu diferite șabloane și formate prestabilite pentru respectivele rețele sociale.

Adevărul este că interfața sa este foarte prietenoasă, ceea ce face mult mai ușor de utilizat. De asemenea, vă permite să adăugați efecte (glitch, RGB, negative etc.), muzică și să reglați viteza de redare a videoclipului. Ah! Și nu adaugă filigrane! Unul dintre editorii video de top cu 4,8 stele și peste 10 milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code YouCut - Editor video profesional Dezvoltator: InShot Inc. Preț: gratuit

Editor video ActionDirector

Acest editor CyberLink vine cu tot ce aveți nevoie. Putem importa videoclipuri, le putem edita, tăia, folosi slow motion, putem include text, muzică și atât de multe alte lucruri. Este ca versiunea pentru PC, dar în miniatură.

Este actualizat destul de des și este unul dintre puținii editori care acceptă 4K . În fișierul aplicației de pe Google Play există un link interesant în care putem verifica dacă dispozitivul nostru mobil acceptă editarea 4K, lucru care poate veni la noi înainte de a începe să folosim ActionDirector. Fără îndoială, unul dintre cei mai buni editori video pentru Android din 2018.

Descărcați QR-Code Editor pentru Video ActionDirector Dezvoltator: Cyberlink Corp Preț: Gratuit

Quik

Quik a fost dezvoltat de echipa GoPro și este una dintre cele mai rapide aplicații pentru a crea videoclipuri uimitoare. Adăugăm câteva fotografii și videoclipuri, iar ea singură se ocupă de selectarea celor mai bune momente , adăugând tranziții, efecte și ajustând totul la ritmul muzicii. Ca mai târziu să spună că nu este atât de ușor să faci videoclipuri!

Deși da, are unele limitări, cum ar fi durata maximă a videoclipurilor și, de asemenea, trebuie să fim atenți la eliminarea filigranelor din meniul de setări (acestea apar în mod implicit). În orice caz, este una dintre aplicațiile mele preferate pentru a crea videoclipuri atrăgătoare „din mers” și personal aș îndrăzni să spun că este una dintre cele mai recomandate pentru realizarea de videoclipuri scurte și împărtășirea lor cu prietenii.

Descărcați QR-Code Quik - Editor video GoPro pentru fotografii și clipuri Dezvoltator: GoPro Preț: gratuit

FilmoraGo

FilmoraGo este un instrument de editare profesionist cu o interfață clară și prietenoasă , cu care putem tăia, roti, adăuga filtre, straturi, text și partaja pe rețelele sociale în 3 pași simpli. Are o bibliotecă de muzică și vă permite să faceți fotografii / videoclipuri de pe Facebook și Instagram .

Printre caracteristicile sale cele mai izbitoare include posibilitatea de a adăuga subtitrări animate, lucru pe care nu îl găsim astăzi la mulți editori. De asemenea, are un egalizator audio și control al vitezei video. Pe scurt, o aplicație destul de completă, care este, de asemenea, actualizată periodic.

Descărcați QR-Code FilmoraGo - Editor video Dezvoltator: WONDERSHARE TECHNOLOGY CO., LIMITED Preț: Gratuit

VivaVideo

VivaVideo este un editor video care se află la jumătatea distanței dintre cei care caută o aplicație profesională și o alta ceva mai mult decât să se plimbe prin casă. Are un format de editare de tip storyboard și are mai mult de 200 de filtre, o multitudine de efecte, mișcare lentă și rapidă, text etc.

Desigur, versiunea gratuită permite doar videoclipuri cu o anumită durată maximă și cu filigran. Cu toate acestea, peste 100 de milioane de descărcări . Nu-l pierde din vedere.

Descărcați QR-Code VivaVideo - Editor video cu muzică Dezvoltator: QuVideo Inc. Cel mai bun editor video și aplicație Video Maker Preț: Gratuit

KineMaster

Editorul KineMaster este unul dintre cele mai complete pe care le putem găsi pe Android. Cronologia multitrack, drag & drop, tranziții 3D, efecte, text și multe alte caracteristici alcătuiesc pachetul de caracteristici ale acestei aplicații extraordinare.

Singurul dezavantaj pe care îl putem pune este că versiunea gratuită include un filigran pentru toate videoclipurile (cu excepția cazului în care trecem la versiunea cu plată).

Descărcați QR-Code KineMaster - Editor și creator de dezvoltatori video: KineMaster Corporation Preț: gratuit

Amuzant

Aceasta este o altă aplicație de editare video care a devenit foarte populară în ultima vreme și, deși este puțin limitată, este foarte ușor de utilizat . Are 15 efecte și nu îl vom folosi pentru a crea un videoclip profesional, ci pentru a pune laolaltă câteva fotografii și videoclipuri de pe telefonul nostru mobil și pentru a ne distra bine, își îndeplinește rolul perfect.

Descărcați QR-Code Funimate - Video Editor & Clip Effects Dezvoltator: AVCR Inc. Preț: Gratuit

Editor video pentru YouTube

Dacă începeți pe YouTube și aveți nevoie de un editor care să vă permită să creați videoclipuri de calitate decentă pentru a le încărca pe canalul dvs., aruncați o privire la acest instrument. Ne permite să exportăm videoclipurile în HD, fără filigrane și, de asemenea, ne permite să schimbăm raportul de aspect al videoclipului pentru a se potrivi nevoilor noastre.

În afară de aceasta, aplicația are și instrumente pentru tăierea, îmbinarea și îmbinarea tăieturilor video, funcția de mișcare rapidă și lentă, adăugarea de muzică și diverse efecte și filtre FX. Toate acestea printr-o interfață intuitivă și ușor de utilizat.

Descărcați QR-Code Video Editor pentru YouTube Dezvoltator: InShot Inc. Preț: Gratuit

VideoShow

VideoShow este un alt editor video puternic pentru Android . Nu că atinge nivelul Adobe Premiere Clip sau Power Director, dar are o selecție bună de instrumente de editare: efecte, stickere, fonturi, teme și posibilitatea de dublare (voce peste video) . În versiunea gratuită, nu include filigranele sau limitele de timp pentru videoclipuri, dar în schimb va trebui să înghițim anunțul ciudat pe parcurs.

Descărcați QR-Code VideoShowLite: editor video, tăiere, fotografie, muzică Dezvoltator: VideoShow EnjoyMobi Video Editor & Video Maker Inc Preț: Gratuit

Movie Maker pentru YouTube și Instagram

Acesta este un editor special conceput pentru Instagram , deoarece vă permite să creați videoclipuri într-un format pătrat. Pentru a-l utiliza va trebui să ne conectăm cu Facebook sau să creăm un cont ALIVE.

Aplicația are ca scop realizarea de videoclipuri scurte, cu o mulțime de efecte cool / amuzante, cu explozii, efecte și stickere . Are reclame încorporate care, atunci când vine momentul, pot fi destul de enervante. Cu toate acestea: un rating de 4,5 stele și peste 5 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code Movie Maker Filmmaker & Edit film YouTube Filme Producător: ALIVE Inc. Preț: Gratuit

Ce părere aveți despre această listă cu cele mai bune aplicații de editare video pentru Android? Care este preferata ta?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .