Laptop Yepo 737S în revizuire: Ultrabook de 13 ”cu Windows 10 pentru mai puțin de 200 USD

Există oameni care nu sunt convinși de brandurile chinezești din cauza obiceiului lor mai mult decât obișnuit de a copia desenele celor mai populare produse. În telefonia mobilă este ceva ce obișnuim să vedem în fiecare zi. Multe companii decid să renunțe la propriul design și reduc beneficiile pentru a ajusta cât mai mult prețul final. Este o bună tehnică de marketing cu ajutorul căreia reușesc să reziste marilor mărci. Pe piața laptopurilor, originalitatea este chiar mai puțin obișnuită și mulți decid să imite direct design-uri și idei de succes a căror eficacitate este fără îndoială. Acesta este cazul lui Yepo și al noului său laptop: În recenzia de astăzi vom analiza Yepo 737S, un ultrabook de 13 inci cu un design foarte similar cu MacBook Air, dar cu o mare diferență: prețul său, aproximativ 200 USD (182 euro la schimb).

Recenzie laptop Yepo 737S

Yepo este un brand care luptă de mulți ani. Înființată în 1998 , această companie asiatică a fost întotdeauna asociată cu lumea tabletelor, iar Yepo 737S este prima sa încercare de a se stabili pe piața laptopurilor.

Proiectare și finisare

Ceea ce este cel mai izbitor la acest Yepo 737S este asemănarea sa incredibilă cu MacBook Air . Un ultrabook foarte subțire, cu un șasiu din aluminiu, cu doar 18 mm subțire și 1,25 kg în greutate . Pe spate putem vedea sigla Yepo iluminată din spate , într-o aluzie clară la laptopul Apple menționat anterior.

În plus, acest ultrabook are un ecran generos de 13 inci IPS și o rezoluție Full HD de 1920 × 1080 . Un ecran bun capabil să-i satisfacă pe cei mai pretențioși.

Puterea și performanța

În ceea ce privește componentele hardware, Yepo 737S vine înfășurat în Windows 10 și încorporează un procesor quad-core Intel Atom x5-Z8300 care rulează la 1,84 GHz . Însoțind procesorul Intel găsim o memorie RAM DDR3L de 4 GB și o memorie Flash cu o capacitate de stocare de 64 GB (extensibilă prin card SD). În ceea ce privește bateria, acest ultrabook are o rezervă de energie de 8000 mAh , ceea ce i-ar oferi o autonomie de până la 8 ore.

Porturi și conectivitate

Fiind un laptop atât de subțire, majoritatea porturilor de conectare se află în partea din spate a părților laterale. Are 2 porturi USB 2.0 (care vor fi grozave pentru a conecta un hard disk extern bun și pentru a obține puțin mai mult spațiu de stocare), o ieșire Mini HDMI pentru video, un port pentru căști , cititor de carduri și cameră web .

În ceea ce privește conectivitatea dispozitivului, avem conexiune WiFi 802.11n și Bluetooth 4.0.

Preț și disponibilitate

The Yepo 737 are un pret de $ 209.99, dar în oferta următoare GearBest Flash putem face rost de ea pentru mai mult de interesant $ 193.99, aproximativ 172,65 euro la schimbare .

Pe scurt, ne confruntăm cu un laptop care poate fi excelent pentru a fi folosit în clasă, pentru a lucra la birou și pentru a naviga liber pe internet . Și ce să spun despre design, într-un omagiu / imitație clară a MacBook Air, acest ultrabook nu ar putea fi mai atractiv.

Ce părere aveți despre Yepo 737S? Pentru a discuta și a-ți da opinia cu privire la acest subiect și la orice alt subiect asociat, nu ezitați să vă acordați un volt prin căsuța de comentarii.

GearBest | Cumpărați Yepo 737S

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .