Almacenamiento en la nube: 8 alternativas a MEGA - El Androide Feliz

Hace 3 días saltaba la alarma: Kim Dotcom anunciaba en Twitter que el servicio de almacenamiento en la nube Mega lleva 2 años sin utilizar procesadores de pago, lo que significa que lleva todo ese tiempo sin obtener unos ingresos mínimos. Además, el actual “dueño” de Mega, Bill Liu, se encuentra en busca y captura en China, cosa que no puede augurar nada bueno.

Ante un posible cierre de Mega toca hacer backup de todo lo que tengamos colgado en sus servidores, y empezar a buscar nuevas alternativas. Las velocidades de descarga que ofrece Mega son realmente increíbles, pero a la hora de buscar sustitutos tenemos que tener en cuenta otros factores, como la seguridad de la información, la fiabilidad o el precio de almacenamiento en el caso de que no queramos limitarnos únicamente a la descarga de contenido. ¿Si Mega desaparece, que otros servicios podemos utilizar como alternativa?

SaberCat

SaberCat este un bun instrument de stocare în cloud. Oferă 5 GB spațiu și o viteză foarte bună de încărcare și descărcare. Este foarte ușor de folosit, are acea aromă „stil wordpress” pe care eu o numesc, spații diferențiate și totul este foarte clar. De asemenea, vă permite să vă înregistrați cu contul dvs. Twitter, Facebook, Google sau AOL. Date importante dacă sunteți unul dintre cei care încep deja să fie îngropați de numărul de utilizatori și parolele pe care le gestionează.

ZippyShare

ZippyShare nu are o limită pentru numărul de fișiere pe care le puteți încărca, ci limitează dimensiunea de încărcare pentru fiecare fișier la 200 MB. Am spune că acest serviciu se caracterizează prin frugalitate: tot ce încărcați este șters automat după 7 zile. Este un pic datat în design, dar altfel poate fi un instrument bun pentru partajarea temporară a fișierelor. Nu este necesară înregistrarea.

Uploaded.net

Oferă 2 GB spațiu de stocare (fără „dată de expirare” dacă vă înregistrați ca utilizator). Puteți obține un cont premium pentru a îmbunătăți viteza de descărcare și puteți angaja și alte tipuri de conturi dacă aveți nevoie să măriți spațiul de stocare. Viteza standard de descărcare (gratuită) este redusă și nu depășește de obicei 75 Kb / s

Mediafire

Mediafire este probabil cea mai bună alternativă reală în cazul în care Mega dispare. A existat de mulți ani și este ușor de utilizat și de descărcat. De obicei, are viteze de descărcare mai bune decât alte servicii similare, deși, dacă doriți să descărcați fișiere mari, cu siguranță va trebui să fie împărțite în părți.

4Partajat

Un alt site de partajare a fișierelor, pe care îl veți ști cu siguranță dacă ați descărcat vreodată lucruri pirate. Ca serviciu de stocare, acesta oferă 10 GB gratuit și 100 GB dacă plătiți 10 USD / lună. Are multe reclame, ceea ce este total obișnuit pentru acest tip de site web (trebuie întotdeauna să evitați reclame, este inevitabil). De asemenea, are o secțiune pe pagina sa principală de unde puteți vedea și descărca ceea ce restul utilizatorilor 4Shared partajează, prin urmare, confidențialitatea 0.

HighTail

Fost cunoscut sub numele de YouSendIt, vă permite să descărcați fișiere cu o dimensiune maximă de 250 MB și 2 GB spațiu de stocare. Pe de altă parte, versiunea cu plată oferă spațiu nelimitat și o dimensiune maximă de 10 GB pentru fiecare fișier. Nu mă întrebați de ce, dar este un serviciu destul de popular în lumea afacerilor (eu însumi am fost nevoit să susțin utilizatorii cu probleme la descărcarea fișierelor de pe YouSendIt de mai multe ori. companiile deseori „plafonează” acest tip de descărcări).

SendSpace

Versiunea gratuită are o limită de dimensiune a fișierului de 300 MB, care este eliminată în termen de 30 de zile de la încărcare, iar viteza este de obicei sub 100 MB / s. Dacă nu primiți serviciul Premium pentru 10 USD, caz în care puteți descărca la viteze mult mai mari și aveți 100 GB pe lună de încărcare fără restricții de expirare și 4 GB de dimensiune per fișier.

DepositFiles

O altă veche cunoștință din lume. Are reputația de a fi un serviciu înșelător, dar adevărul este că nu diferă atât de mult de concurenții săi în multe privințe. Dimensiune maximă de 10 GB per fișier și spațiu nelimitat în modul liber. Marele dezavantaj al DepositFiles este că, dacă vă dedicați încărcării de conținut, dacă după 90 de zile nu încărcați niciun fișier nou, fișierele dvs. sunt șterse.

Adevărul este că frontala DepozitFile este urâtă

Și ce crezi? Care este alternativa ta preferată la Mega?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .