Windows XP vs Windows 7 - Android fericit

Când Microsoft a lansat Windows 7, în afară de modificarea interfeței cu Windows XP, a făcut o schimbare majoră în ceea ce privește gradul de utilizare față de versiunile anterioare de Windows.

Dar, ce diferențe există între un sistem de operare și altul? Sa vedem…

Windows 7 nu are un client de e-mail

Outlook Express a fost unul dintre acele programe care au fost alături de noi pentru totdeauna, l-am putea găsi în Windows 95 și a fost atât de popular încât mulți oameni nu au folosit niciodată un alt client de e-mail.

În Windows Vista Outlook Express a fost eliminat și înlocuit cu Windows Mail.

Interesant este că Windows 7 nu are un client de e-mail. Deci, toți cei care doresc să utilizeze unul vor trebui să-l cumpere sau să descarce un client de e-mail gratuit, cum ar fi Thunderbird .

32 de biți vs. Pe 64 de biți

Deși Windows XP avea o versiune pe 64 de biți ( Windows XP x64 ), mulți oameni nu știau că există. La actualizarea de la XP la Windows 7, va trebui să decidem dacă dorim versiunea pe 32 de biți (x86) sau versiunea pe 64 de biți (x64) . Ceea ce alegem depinde în mare măsură de echipamentul nostru, adică de hardware-ul pe care l-am instalat pe computerul nostru.

Birou Aero

Desktop Aero nu este nimic mai mult decât o colecție de ferestre desktop și comportamente diferite , care fac ca Windows 7 arata „destul.“ Funcții precum Aero Snap permit utilizatorului să organizeze ferestre deschise, iar transparența face mai ușor să vadă ce este ascuns sub alte ferestre. Cu Windows XP am avut ferestre „opace”, cu Windows 7 , vom avea ferestre „transparente”.

Interfață panglică

Aceasta este o nouă organizare a meniurilor din diferite programe Microsoft. Această interfață a fost introdusă pentru prima dată în Office 2007 .

Biblioteci

Bibliotecile Windows 7 nu sunt altceva decât colecții de fișiere similare. Conținut similar găsit în mai multe zone din echipa noastră este reunit în sistemele de colectare a fișierelor pentru a face căutările mai ușoare.

Desigur, putem alege să folosim bibliotecile sau nu, în funcție de faptul dacă ne sunt utile. Cu toate acestea, dacă stocăm un număr mare de fișiere multimedia pe computer ca colecții de muzică sau video și dorim să le vedem fără a fi nevoie să le mutăm fizic, bibliotecile pot fi foarte utile.

DirectX 11

Windows XP nu acceptă versiuni dincolo de DirectX 9.0. Pentru a rula versiuni mai mari de DirectX (cum ar fi 10 sau 11) va trebui să lucrăm sub Windows 7 sau o versiune ulterioară.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .