Cum să obțineți Microsoft Office gratuit (legal)

În mod normal, o licență personală a Microsoft Office are un preț de 69,00 euro pe an. O sumă mare, dar destul de ușor de gestionat dacă luăm în considerare cât a costat achiziționarea pachetului Office până nu demult. Cu toate acestea, există mai multe metode pentru a putea utiliza Word, Excel, Power Point și restul aplicațiilor Microsoft Office fără a plăti niciun ban.

Pentru a spune că, dacă căutăm o suită de birou cu procesorul de text, foi de calcul, prezentări și alte instrumente, putem opta oricând pentru alternative open source gratuite, cum ar fi OpenOffice sau LibreOffice . Deși sunt puțin mai atrăgătoare din punct de vedere vizual, modificările produsului Microsoft sunt pur cosmetice și este destul de ușor să le adaptezi și să le obții. Acestea fiind spuse, să vedem cum putem obține Microsoft Office gratuit și legal .

Utilizați versiunea de browser a Office Online

Fie că folosim un computer Windows, un Mac sau un computer Linux, putem folosi întreaga suită Office Office online, fără a instala niciun program și fără a cheltui niciun euro.

Tot ce trebuie să facem este să accesăm Office.com și să ne conectăm cu contul nostru gratuit Microsoft și suntem gata să începem să lucrăm. Odată ajuns în interior, vom găsi un panou de control de unde putem accesa versiunile online ale MS Word, Excel, Power Point, Outlook, One Drive One Note și alte aplicații. Le lipsește alte caracteristici avansate pe care le vedem în versiunile desktop, dar, în general, cu excepția cazului în care suntem utilizatori hardcore , cu greu vom observa diferența.

Există, de asemenea, o versiune premium a Office Online cu mai mult spațiu pentru a salva fișiere în cloud, deoarece cu versiunea gratuită avem doar 5 GB de stocare în One Drive. În orice caz, suita Office este completă și complet gratuită.

Profitați de luna de încercare gratuită

Ca orice serviciu bun care funcționează sub abonament (în acest caz licența se plătește anual), suita Office oferă, de asemenea, o perioadă de încercare gratuită . Dacă vom avea nevoie doar de Excel, Word și alte instrumente pentru câteva zile sau săptămâni, putem profita întotdeauna de luna de încercare gratuită oferită de Microsoft (disponibilă pe site-ul său oficial AICI ).

Pentru a vă înscrie, este necesar să introducem o metodă de plată validă (Paypal sau card de credit), deși odată ce am activat luna gratuită, este recomandabil să anulați abonamentul pentru a ne asigura că nu vom fi taxați după luna de încercare (știți că această anulare a abonamentelor este ceva de obicei uitat cu ușurință, nu știu dacă vi se întâmplă și). Din fericire, chiar dacă anulăm abonamentul mai devreme, contul rămâne activ până la trecerea celor 30 de zile convenite.

Microsoft oferă, de asemenea, o lună de încercare gratuită a versiunii Office pentru afaceri (Office 365ProPlus), astfel, combinând ambele luni de încercare putem obține 2 luni de acces gratuit la suita Office completă.

Descărcați Office gratuit dacă sunteți student sau profesor

Multe colegii, institute și universități își plătesc religios taxa Office 365 corespunzătoare, astfel încât studenții lor să poată descărca software-ul gratuit. Pentru a afla dacă școala dvs. face parte din inițiativa Office 365 Education , trebuie doar să accesați această pagină Microsoft și să introduceți e-mailul elevului.

Dacă centrul dvs. este abonat, puteți descărca pachetul Office 365 Education care include Word, Excel, Power Point, One Note și Microsoft Teams, precum și alte instrumente suplimentare pentru clasă.

Notă: Dacă institutul sau școala dvs. nu sunt înregistrate în acest serviciu, nu renunțați. Multe centre oferă adesea reduceri speciale studenților lor pentru a achiziționa Office la un preț redus. Pentru mai multe informații, consultați secretariatul sau biblioteca centrului.

Utilizați aplicațiile Office pentru Android și iOS

Aplicațiile Microsoft Office sunt complet gratuite în versiunea aplicației lor pentru telefoane mobile și tablete. Putem instala întreaga suită Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint etc.) și o putem folosi pentru a crea, deschide și edita documente de pe dispozitivul nostru mobil.

În cazul utilizării acestora pe o tabletă Android sau un iPad, suita Office vă permite să creați și să editați documente pe ecrane mai mici de 10,1 inci. Dacă dispozitivul nostru are un ecran mai mare, ne va permite doar să citim documente, necesitând un abonament plătit pentru a putea îndeplini restul funcțiilor.

Descărcați QR-Code Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint și multe altele Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: gratuit Descărcați QR-Code Microsoft Office Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit +

Planul Microsoft 365 pentru acasă

Abonamentele Microsoft 365 Home sunt destinate a fi partajate de mai multe persoane. Dacă o licență Office 365 pentru o singură persoană are un preț de 69 EUR pe an, în cazul Microsoft 365 Home putem obține versiunea oficială a Office pentru 6 persoane pentru 99 EUR pe an.

Acesta este un abonament care poate fi plătit la nimic la care avem câțiva prieteni dispuși să participe. Acum, dacă avem o cunoștință sau o rudă care s-a abonat deja la acest plan și are un cont de rezervă, amintiți-vă întotdeauna că „este un bun prieten să fii recunoscător”.

În orice caz, este clar că opțiunea Microsoft 365 Home este cea mai ieftină dintre toate, deoarece dacă împărțim prețul de plătit între 6 persoane, obținem anul întreg pentru 16,50 euro . O figură foarte interesantă și care este cel mai ușor de gestionat pentru majoritatea buzunarelor.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .