CyanogenMod 14, mântuire pentru cei care nu pot face upgrade la Nougat

Fiecare nouă versiune de Android care intră pe stradă urmează întotdeauna același proces. Google dezvoltă o versiune „pură” de Android în spatele ușilor închise și, când au testat-o ​​deja și sunt mulțumiți de rezultat, lansează codul sursă . În acest moment, diferiții producători de telefoane mobile iau acest cod și îl adaptează și îl personalizează pentru a funcționa cu terminalele lor.

Fiecare smartphone are propriile componente hardware și are nevoie de driverele sale pentru a funcționa corect. Mai mult , fiecare versiune de Android are propriile cerințe minime și de aceea nu toate terminalele primesc actualizări pentru fiecare nouă versiune de Android publicată . Din acest motiv și pentru că, deși terminalele îndeplinesc cerințele, de multe ori producătorul nu este compensat sau nu este interesat să investească resurse într-un dispozitiv pe care au decis să nu-l mai susțină. Acesta este momentul în care comunitatea dezvoltatorilor intră în joc și lansează ROM-uri Android personalizate . În acest fel , versiunile Android actualizate și funcționale sunt obținute pe smartphone-uri care au fost deja uitate de producător.

CyanogenMod 14 cu Android Nougat

Cyanogen este o comunitate de dezvoltatori care s-a remarcat întotdeauna pentru versiunile sale curate și eficiente de Android. Noul ROM personalizat al Cyanogen bazat pe Android 7.0 Nougat, CyanogenMod 14, este deja în desfășurare, așa cum a raportat XDA-Developers .

După cum mulți dintre voi știți deja, producătorii au confirmat doar actualizările oficiale ale Android Nougat în cele mai recente sau terminale de ultimă generație. De aceea este atât de important CyanogenMod 14. Cu această nouă versiune, toți cei care au un terminal Android nu foarte vechi (nu intenționează să instaleze Nougat pe cărămida dvs. Pleistocen) se vor putea bucura de Android 7.0.

Pot instala CyanogenMod 14 pe smartphone-ul meu?

Cyanogen a publicat deja o listă preliminară a dispozitivelor care vor fi compatibile cu CyanogenMod 14. Dacă doriți să știți dacă telefonul sau tableta dvs. este compatibilă, mergeți doar AICI și aruncați o privire.

Dar cum oferă CyanogenMod 14 Android 7.0 pe terminale fără suficientă energie pentru a-l suporta? Acestea vor include pur și simplu toate acele caracteristici pe care dispozitivul le acceptă și le vor lăsa pe cele care nu sunt . De exemplu, funcționalități precum Vulkan sau criptarea hardware nu vor fi adăugate și atât.

Ar trebui să instalez CyanogenMod 14 pe dispozitivul meu Android?

Amintiți-vă că pentru a instala CyanogenMod 14 trebuie să rădăcinați telefonul și să instalați o recuperare personalizată. Dacă nu v-ați înrădăcinat niciodată telefonul (nici nu sunteți interesat de acesta) sau pur și simplu sunteți mulțumit de versiunea dvs. de Android, nu va merita. Dar dacă sunteți unul dintre acei mulți utilizatori care doresc Android 7.0, CM14 este ca mana din cer .

Dacă doriți să vedeți puțin din CM14, în următorul videoclip puteți vedea cum funcționează OnePlus 3 cu CyanogenMod 14 instalat:

Ce părere aveți despre CyanogenMod 14? Ați fi dispus să-l încercați pe terminalul dvs.?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .