Teclast Master T10 în revistă: o tabletă premium cu ecran de 2,5K

Cei dintre noi care urmărim puțin panorama tabletelor chinezești știm că Teclast este una dintre acele firme care este întotdeauna prezentă în toate bazinele „tabletilului” de nivel mediu. Acum este rândul Teclast Master T10 –sau Teclast T10, pur și simplu-, o tabletă care iese în evidență grație ecranului său cu rezoluție 2.5K sau Quad HD. Un ecran de înaltă calitate superior tradiționalului 2K, care împreună prezintă finisaje premium la un preț mai apropiat de clasicul low-cost .

Recenzie Teclast Master T10, materiale premium și ecran mare la un preț accesibil

În ultima vreme am văzut tablete cu Windows 10 și sisteme duale în cele mai recente dispozitive Teclast, dar de data aceasta compania a decis să revină la pariurile pe un Android 7.0 pur pentru a prelua conducerea noului său terminal stea. În recenzia de astăzi, am analizat Teclast Master T10, aruncăm o privire?

//www.youtube.com/watch?v=0EZCuG5-V6s

Proiectare și afișare

Unul dintre punctele forte ale Teclast T10, pe lângă ecran, este, fără îndoială, finisajul premium realizat. Un design care nu este ieșit din comun, dar care este realizat în mod consecvent și cu materiale metalice bune. În plus, are o caracteristică foarte rară la tabletele de nivel mediu : cititorul de amprentă.

În ceea ce privește ecranul, găsim un panou cu o dimensiune de 10,1 ”OGS Sharp și o rezoluție Quad HD , 2,5K la jumătatea distanței dintre 2K și 4K, cu un raport de pixeli de 2560 × 1600 și o calitate foarte bună a imaginii. Dacă acest Teclast T10 poate scoate la iveală un lucru, acesta este ecranul său magnific.

În ceea ce privește dimensiunea, are dimensiuni de 23,90 x 16,70 x 0,80 cm și o greutate de 0,555 kg.

Puterea și performanța

Când vine vorba de a intra în curajul T10, găsim întotdeauna indispensabilele 4 GB de RAM și 64 GB de stocare internă extensibilă. Procesorul este un MTK8176 Hexa Core care rulează la 1,7 GHz și un GPU IMG GX6250  pentru a gestiona grafica afișată pe ecran. Are Android 7.0 ca sistem de operare.

Nu este o tabletă cu care să joci jocuri AAA + cu o încărcătură grafică excelentă, dar să vizionezi filme, să folosești aplicații, jocuri și orice altceva, este mai mult decât capabilă și oferă o experiență fluidă și plăcută în general.

Camera și bateria

De obicei, tabletele nu includ de obicei camere foarte bune, deoarece nu sunt de obicei utilizate pentru a face multe fotografii. În acest sens, Teclast Master T10 seamănă mai mult cu un smartphone: o cameră frontală de 13.0MP și un obiectiv de 8.0MP . În acest fel, pe lângă realizarea unor fotografii mai mult decât decente, vom putea avea experiențe mult mai plăcute în aplicații precum Skype și altele asemenea.

În ceea ce privește bateria, găsim un 8100mAh mai mult decât corect, cu încărcare rapidă,  cu care să ne bucurăm de o autonomie confortabilă și confortabilă.

Porturi și conectivitate

Teclast Master T10 are un slot micro SD, port micro USB, mini HDMI și mufă pentru căști de 3,5 mm . Suportă Dual WiFi , atât rețele de 2,4 GHz, cât și rețele de 5,0 GHz, are Bluetooth 4.0 și WiFi 802.11 ac.

Preț și disponibilitate

Teclast Master T10  are un preț oficial de pornire de 273,14 USD, deși îl putem obține în prezent la GearBest la un preț de  171,02 euro , aproximativ 199,11 USD la schimbare, ceea ce nu este deloc rău.

Adevărul este că este un moment dulce pentru cei care se bucură de un ecran bun și o calitate bună a imaginii în format tabletă. În sfârșit, începem să vedem dispozitive precum acest T10, cu afișaje de înaltă calitate la un preț accesibil , în cea mai bună gamă medie din prezentul 2017.

GearBest | Cumpărați Teclast Master T10

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .