5 alternative la WeTransfer pentru a trimite fișiere mari

Una dintre cele mai recente opțiuni de trimitere și primire de informații prin web este WeTransfer . Este o platformă online care permite schimbul și stocarea de informații mari. Se remarcă prin lipsa limitărilor pe care le au adesea alte sisteme, cum ar fi e-mailul . Iar funcționarea sa se bazează pe cloud.

Deoarece mulți utilizatori de internet caută site-uri sau servicii de acest tip, au apărut diferite alternative . Deși ne confruntăm cu o platformă completă, căutăm întotdeauna alte opțiuni. Din fericire, internetul oferă o gamă largă de explorare și alegere, astfel încât să puteți trimite tot felul de fișiere grele.

Alternative la WeTransfer pentru trimiterea de fișiere mari

Astăzi, după aproape zece ani de funcționare, WeTransfer a devenit unul dintre cele mai populare servicii. Este favoritul atunci când vine vorba de trimiterea fișierelor mari. Printre caracteristicile sale principale le avem: este gratuit, ușor de utilizat și, în general, aproape niciodată nu dă greș.

Rețineți că, dacă doriți să trimiteți fișiere mai mari de 2 GB , nu o puteți face pentru versiunea gratuită. Cu toate acestea, există o serie de opțiuni pe lângă WeTransfer care funcționează în același mod ca acesta și nu pun limite dimensiunii fișierului.

În continuare, vom descrie într-un mod scurt și simplu cele cinci cele mai bune alternative pe care piața le oferă în legătură cu WeTransfer. Acest grup de platforme sunt preferate de Internet:

Filemail

Este considerat cel mai experimentat portal de expediere grea după WeTransfer. A început în 2008 ca o platformă de bază, care până acum nu a suferit modificări majore. Este important să rețineți că, atunci când intrăm pe site-ul dvs. web, vom găsi un manager de e-mail . Aici trebuie completate o serie de câmpuri, inclusiv:

  • E-mailul destinatarului.
  • E-mailul expeditorului.
  • Afacere
  • Mesaj

În plus, sunt oferite două opțiuni de expediere, totul depinde de nevoile utilizatorului. Adică, dacă dorim să trimitem un singur fișier, selectăm opțiunea «Trimite fișier». În timp ce, dacă vom trimite mai multe, alegem opțiunea „Trimite folder” din care vom lega toate fișierele la e-mail. Odată ce am atașat fișierele, opțiunea „Trimite” va fi activată. Capacitatea sa de trimitere este una dintre cele mai mari, permițând trimiterea de fișiere de până la 50 GB.

Alte caracteristici includ: utilizatorul poate alege numărul de zile în care linkul va fi disponibil, cu maximum 7 zile. În plus, serviciul vă poate anunța când destinatarul descarcă fișierele.

Introduceți FileMail

Ydray

Acest sistem de livrare a fișierelor a fost dezvoltat în Spania. Este considerată una dintre cele mai competitive platforme gratuite atunci când vine vorba de trimiterea fișierelor mari. Printre caracteristicile sale principale avem:

  • Trimiterea fișierelor cu maximum 5 GB .
  • Permiteți maximum 20 de destinatari pe expediere.

În ceea ce privește numărul de fișiere trimise per transfer, acesta este limitat la 50. De asemenea, nu trebuie să vă înregistrați pentru a-l utiliza. Și chiar și fișierele vor fi disponibile pentru descărcare timp de maximum 7 zile, fără a include transportul.

Intră pe Ydray

Lovitura

Caracteristica principală a lui Smash este simplitatea în design. Deci, pagina dvs. web conține doar un „S” mare în proiectarea sa. Cu toate acestea, permite trimiterea de fișiere mari. Pentru a utiliza acest serviciu, este necesar să faceți clic pe „S” și să alegeți fișierul pe care dorim să-l trimitem . Apoi, ne va spune că trebuie să plasăm destinatarul, precum și mesajul pe care dorim să-l adăugăm și adresa URL personalizată.

Trebuie remarcat faptul că această opțiune de expediere are alte oferte de servicii. Acestea includ: personalizarea paginii care va include fișierul, aceasta pentru a descărca sau a adăuga o parolă. Se caracterizează printr-un design destul de actualizat.

Pe lângă faptul că este destul de personalizat și nu are limite în ceea ce privește dimensiunea fișierelor. În ceea ce privește timpul de descărcare al linkului, la fel ca celelalte platforme, este de 7 zile. Și toate folosind un plan complet gratuit.

Intrați în Smash

MyAirBridge

O altă platformă online care a fost concepută pentru schimbul de fișiere într-un mod simplu. Nu sunt necesare aplicații sau servicii cloud pentru utilizarea sa. Operațiunea sa constă în trimiterea unui fișier către alt utilizator, prin intermediul unui mesaj de e-mail. Se poate utiliza și un link de descărcare.

Printre avantajele acestui serviciu de transfer, putem menționa: permite utilizatorului să trimită fișiere de până la 20 GB . Cu toate acestea, cel mai notabil dezavantaj al acestuia este lungimea linkurilor de descărcare. Stau doar trei zile.

Introduceți MyAirBridge

TransferNow

Aceasta este cea mai actuală alternativă care a fost prezentată WeTransfer. Se caracterizează prin: permite transferul de date de până la 4 GB. Nu prezintă limitări în ceea ce privește numărul de fișiere. Și vă permite să includeți maximum 20 de destinatari pe expediere .

În plus, oferă opțiunea de a programa atât data trimiterii, cât și data expirării unui transfer. Trebuie remarcat faptul că linkurile au o durată maximă de 7 zile și sunt, de asemenea, personalizabile. Poate că cel mai mare dezavantaj al acestui serviciu are legătură cu numărul de transferuri zilnice. Deoarece permite doar cinci transferuri pe zi .

Introduceți TransferNow

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .