HiSense C20 King Kong II în revizuire: un terminal submersibil antiglonț

HiSense este o companie care a devenit cu adevărat cunoscută în lumea televizoarelor și a televizoarelor inteligente. Acum, marca asiatică încearcă să-și croiască drum în lumea complicată a smartphone-urilor cu un telefon cu adevărat unic, care va fi gravat cu siguranță pe retina ta. Vorbim despre HiSense C20 , cunoscut și sub numele de King Kong II . Nu ghici de unde vine porecla?

În recenzia de astăzi analizăm HiSense C20 King Kong II , un terminal rezistent și submersibil, capabil să reziste unui pumn direct de la Hulk însuși.

Proiectare și finisare

Ceea ce diferențiază cu adevărat acest HiSense C20 King Kong II de alte terminale este designul și finisajul robust. Vorbim despre un smartphone special conceput pentru a rezista la căderi, denivelări și tot felul de șocuri . Un telefon dur ca puțini alții. De asemenea, este complet submersibil , putând ține o adâncime de un metru pentru o perioadă de 30 de minute.

Pentru a obține această rezistență la adversă, terminalul are protecții din cauciuc pe cadrele superioare și inferioare, protejând ecranul și corpul dispozitivului de eventuale căderi și lovituri. Contrar a ceea ce s-ar putea părea, aceste protecții sunt destul de atractive de privit și arată foarte bine într-un terminal care are un design destul de similar cu iPhone 4.

Ecranul AMOLED are o dimensiune de 5 ”cu rezoluție HD 1280 x 720, care la rândul său este protejat de o sticlă Corning Gorilla Glass 4 , care, împreună cu cele menționate anterior, fac din acest telefon dispozitivul ideal pentru aventurieri și iubitori dintre cele mai extreme situații. Vrei să vezi ce este capabil să țină un Gorilla Glass 4? Aruncați o privire la următorul videoclip:

Puterea și performanța

Deși HiSense C20 King Kong II se adresează în principal publicului care caută un terminal puternic și durabil, producătorul s-a preocupat și de furnizarea de hardware competent și de calitate .

Aici nu vom găsi clasicul procesor Mediatek pe care îl livrează de obicei aceste tipuri de dispozitive. HiSense C20 are un procesor Snapdragon 410 cu 8 nuclee , care împreună cu memoria RAM de 3 GB asigură mai mult decât performanțe fluide. De asemenea, are 32 GB de stocare internă care nu poate fi extinsă și un strat de personalizare foarte ușor care funcționează sub Android 5.1. Un dispozitiv cu ajutorul căruia ne putem îndeplini sarcinile zilnice, cum ar fi verificarea e-mailurilor, navigarea pe Internet, conversația prin chat sau jocul cu câteva jocuri fără teama că telefonul ne va lăsa culcat.

Camera și bateria

Camera și bateria sunt, de asemenea, factori importanți dacă vom folosi acest King Kong II în escapadele noastre de weekend. În ceea ce privește camera, HiSense C20 are un obiectiv selfie de 5MP și un obiectiv spate cu rezoluție de 13MP cu care să faci fotografii de calitate. Un detaliu interesant este că avem și un buton dublu-atingător pentru declanșator , cu care ne putem concentra mai întâi și apoi să facem fotografia și totul iese perfect. Rețineți că acum vom putea face instantanee chiar și sub apă!

În ceea ce privește autonomia, dispozitivul are o baterie de 3200mAh . O putere care, deși nu este cea mai mare pe care am văzut-o până acum, dacă este o cifră considerabilă care ne va permite să lucrăm cu ea cu liniștea sufletească de a ști că nu va rămâne fără baterie la prima schimbare. Există momente în care putem fi departe de încărcător pentru o zi întreagă și, în aceste cazuri, este vital ca bateria să ofere securitate .

Alte caracteristici

În ceea ce privește restul specificațiilor HiSense C20 King Kong 2, putem sublinia faptul că are dual MicroSIM și acceptă rețele 4G . Prin urmare, avem și acel plus de a putea folosi terminalul cu 2 numere de telefon diferite. De asemenea, prezintă un sunet peste medie, datorită sunetului certificat Dolby.

Preț și disponibilitate

HiSense C20 King Kong II este un smartphone de nivel mediu, iar adevărul este că, cu caracteristicile pe care le acumulează, ar putea sta cu ușurință la 200 de euro. Din fericire, producătorul s-a asigurat că va livra un telefon accesibil. Prețul său actual este de 178,86 € și este ceva apreciat.

Nu suntem în fața unui telefon de gală pentru a ne prezenta la următoarea noastră cină cu cravată neagră. King Kong 2 este un smartphone cu ajutorul căruia vom putea să-l jucăm, să-l „maltratăm” și să-l lovim fără teama de a-l sparge. Dispozitivul ideal pentru cei care caută un telefon rezistent, rezistent la apă, cu funcții mai mult decât interesante.

Opirate | Cumpărați HiSense C20 King Kong II (178,86 €, aproximativ 190 USD pentru schimbare)

Opirate | Cumpărați card microSD pentru King Kong II  (consultați ofertele)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .