Cum se folosește cel mai bun software de conversie video pentru a converti și descărca videoclipuri? - Androidul fericit

Uneori trebuie să convertim formate video pentru diferite tipuri de dispozitive, cum ar fi telefoane, laptopuri și CD / DVD playere. Există multe programe software pe piață care oferă diverse suporturi pentru conversia formatelor video.

Astăzi vreau să vă împărtășesc programul pe care îl folosesc de multă vreme: WonderFox HD Video Converter Factory Pro. Este unul dintre cele mai bune programe de conversie video, pe lângă funcția principală de conversie a formatului, software-ul are și alte caracteristici excelente , cum ar fi descărcarea videoclipului YouTube sau chiar conversia video SD în HD fără instrumente terță parte. Următorul tutorial vă va arăta cum să utilizați HD Video Converter Factory Pro.

Care sunt avantajele HD Video Converter Factory Pro?

Funcția principală a HD Video Converter Factory Pro este de a converti formatele video și audio, dar are și alte caracteristici interesante. De exemplu, puteți converti video și audio în peste 300 de formate și dispozitive, puteți extrage audio și coloane sonore din videoclipuri sau filme, puteți descărca videoclipuri YouTube, videoclipuri YouTube și liste de redare și puteți îmbunătăți calitatea video cu codificarea video avansată. înaltă definiție.

Este foarte ușor de utilizat, ideal pentru începători și profesioniști. În plus, are un editor încorporat care vă va permite să rotiți videoclipuri, să adăugați sau să eliminați subtitrări și să modificați raportul de aspect.

Faceți clic pe link pentru a descărca HD Video Converter Factory Pro aici, apoi procedați la instalare făcând dublu clic pe fișierul de instalare.

Instalarea este foarte simplă. Aveți nevoie doar de câțiva pași pentru ao finaliza. Iată interfața principală a HD Video Converter Factory Pro:

Putem vedea că software-ul are o interfață foarte intuitivă și prietenoasă, cu butoane funcționale mari și clare.

  • Adăugați fișiere : există două opțiuni pentru a adăuga videoclipuri sau muzică de convertit.
  • Descărcare videoclip : Descărcați videoclipuri YouTube, descărcați playlisturi YouTube sau videoclipuri unice și deschideți folderul în care se află videoclipul descărcat.
  • Încărcare : această funcție ne permite să încărcăm videoclipuri pe site-uri web pentru a le distribui oamenilor.

Cum se utilizează software-ul HD Video Converter Factory Pro?

1. Cum se convertește formatul video utilizând HD Video Converter Factory Pro

Pasul 1 : Faceți clic pe Adăugare fișier pentru a selecta videoclipul de pe computer sau utilizați Descărcați video pentru a descărca videoclipuri direct de pe YouTube și de pe alte site-uri de partajare video și continuați cu conversia.

După aceea, videoclipul va apărea pe ecranul principal. Faceți clic pe butonul Format ieșire din dreapta pentru a selecta formatul video pe care doriți să îl convertiți.

Pasul 2 : În noua fereastră există diverse obiecte mari și mici. Puteți alege să convertiți în formate video sau să faceți conversii în funcție de tipul de dispozitiv.

Pasul 3 : După alegerea formatului sau dispozitivului, selectați calitatea video de ieșire trăgând glisorul (Notă: software-ul acceptă rezoluția până la 4K). Dar, în general, cu cât selectați o calitate mai mare, cu atât este mai mare dimensiunea videoclipului.

Dacă doriți să comprimați sau să reduceți dimensiunea videoclipului, bifați caseta Setări compresie și apoi trageți bara orizontală pentru a alege nivelul de compresie dorit. În unele cazuri, compresia video poate reduce calitatea video.

Puteți schimba folderul pentru a salva videoclipul după conversie făcând clic pe pictograma Folder din secțiunea Dosar ieșire .

Pasul 4 : În cele din urmă, faceți clic pe butonul Executare din colțul din dreapta jos pentru a începe procesul de conversie.

După finalizarea conversiei, putem apăsa butonul Deschidere pentru a deschide folderul care conține videoclipul care tocmai a fost convertit.

Viteza de conversie a software-ului este foarte rapidă - de obicei nu durează mai mult de câteva minute - mai ales atunci când convertiți videoclipuri de înaltă rezoluție la rezoluție mică.

Cu toate acestea, dacă convertiți videoclipurile de la rezoluție mică la rezoluție înaltă, va dura mai mult, de la aproximativ 10 minute la o oră.

2. Cum se descarcă videoclipuri YouTube folosind HD Video Converter Factory Pro

Pasul 1 : Faceți clic pe butonul „Descărcați video”.

Pasul 2 : Va apărea o fereastră mică. Acum puteți copia și lipi linkul videoclipului YouTube pe care doriți să îl descărcați în caseta Adăugați URL și apoi faceți clic pe Analize .

Pasul 3 : Așteptați un minut, apoi selectați calitatea videoclipului din panoul de jos și faceți clic pe Descărcare .

După finalizarea procesului de descărcare, faceți clic pe săgeata de lângă butonul Descărcare și selectați Deschidere locație fișier pentru a deschide folderul care conține videoclipul pe care tocmai l-ați descărcat.

Sau puteți continua să convertiți formatul video, dacă doriți.

Putem spune că acesta este un instrument foarte bun, cu mai multe funcții utile. Vă rugăm să ne împărtășiți gândurile în zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .