A5X Max, un Android TV Box cu 4 GB RAM și KODI 17.3

Dacă ieri vorbeam despre Docooler M9S-PRO , un TV Box cu 3GB de RAM care se ridică în prezent la un preț care este de-abia în jur de 35 de euro, astăzi este rândul să facem un pas mai departe. Vorbim despre A5X Max , un Android TV Box cu chiar mai mult mușchi în secțiunea RAM, 4 GB mai exact și același conținut de preț. Unde este trucul?

A5X Max, un TV Box cu multă putere RAM și procesor RK3328

Primul lucru care te lovește la A5X Max este designul său. Nu este ușor să inovăm în acest sens și, cel puțin, deși nu este mult în afara normei, se apreciază că jocul geometric cu efect piramidal în zona superioară a carcasei.

În ceea ce privește porturile și conectivitatea, acesta are 1 port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0 , slot pentru card SD, HDMI, conexiune WiFi și port Ethernet .

Specificatii tehnice

Dacă ne concentrăm pe detaliile tehnice ale A5X, găsim următoarea diagramă de caracteristici:

  • Android 7.1.
  • CPU Rockchip 3328 Quad Core cu Cortex A53.
  • GPU Mali 450 Penta Core până la 750Mhz.
  • 4 GB de memorie RAM DDR3.
  • 16 GB de memorie internă extensibilă.
  • Suport pentru ieșire video 4K.
  • Modurile HDR10 și HLG.
  • Suport DLNA.
  • Include telecomanda.

Ce pot face cu un A5X Max?

Rockchip SoC 3328 este omologul Amlogic S905X , un cip proiectat să funcționeze cu conținut de înaltă definiție: acceptă decodarea video nativă H.265 și VP9 până la 4K @ 60fps cu suport pentru HLG HDR.

Aceasta înseamnă că este un dispozitiv de care putem profita foarte mult dacă avem televiziune bună și conținut audiovizual de înaltă calitate. În plus, TV Box vine preinstalat cu cea mai recentă versiune a KODI , un player indispensabil dacă vrem să redăm atât videoclipuri locale, cât și în flux.

4 GB de memorie RAM asigură, fără îndoială, o navigare lină prin sistem și aplicații, permițându-ne să instalăm tot felul de aplicații precum YouTube, Netflix, HBO, Crunchyroll și altele asemenea. Dacă avem și un gamepad compatibil cu Android, unele jocuri bune pentru orice emulator de NES sau Megadrive nu sunt luate de nimeni. Pe scurt, un TV Box mid-range cu hardware interesant care poate oferi mult joc în funcție de ceea ce vrem să facem cu el.

Preț și disponibilitate

A5X Max are un preț de 66,58 euro pe Tomtop, dar în prezent îl putem lua acasă cu 38,69 EUR , cu o schimbare de aproximativ 44,99 USD , datorită ofertei puternice de flash care va fi activă în următoarele zile pe web.

Un TV Box full-range, cu o putere RAM neobișnuită pentru dispozitivele de acest tip și cea mai recentă versiune de Android 7.1. Bine ați venit.

Tomtop | Cumpărați A5X Max

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .