Cum să vizionați serialul „Patria” (HBO) gratuit în mod legal

Premiera filmului „Patria” vine înfășurată în controverse. Adaptarea pe ecran mic a romanului cu același nume, publicat cu mare succes în 2016 sub semnătura scriitorului Fernando Aramburu, a primit o primire extraordinară când a fost anunțat de HBO. Mai mult, când a fost dezvăluit primul trailer, anticipația a crescut la niveluri stratosferice.

Totuși, premiera afișului promoțional a stat ca o ulcică cu apă rece pentru mulți oameni care consideră că imaginea afișului echivalează durerea victimelor cu cea a călăilor lor (amintiți-vă că romanul spune povestea unuia dintre pasaje cea mai neagră din istoria recentă a Spaniei, cea a grupării teroriste ETA). Reacția a fost atât de puternică încât #CancelaHBO a devenit o tendință pe Twitter, forțându-l chiar pe Aramburu să iasă în prim plan pentru a-și arăta dezacordul cu selecția posterului.

Fernando Aramburu: "Afișul Patria este o strategie de marketing pe care nu o împărtășesc. Încălcă o regulă pe care mi-am impus-o: să nu pierd din vedere durerea victimelor terorismului, să le tratez cu empatia și afecțiunea pe care le merită".

Este clar: # CancelHBO // t.co / JEvyDYgqPU

- Wild Guaje (@GuajeSalvaje) 2 septembrie 2020

Cum să vedeți „Patria” online fără a cheltui un ban și legal

„Patria” va avea premiera pe 27 septembrie pe platforma de streaming HBO Spania . Deși acesta este un serviciu premium plătit în mod evident, adevărul este că, dacă îl configurăm bine, putem reuși să profităm de facilitățile oferite de platformă datorită perioadei de încercare gratuită de 14 zile .

Seria va avea 8 episoade, începând cu difuzarea primelor 2 capitole din ziua premierei și lansând un nou capitol în fiecare săptămână. Prin urmare, dacă facem câteva calcule, vom ajunge la concluzia că ne putem bucura de serie, de la început până la sfârșit, complet gratuit dacă suntem dispuși să așteptăm puțin:

  • Dacă ne înscriem la HBO Spania cu perioada de încercare gratuită în aceeași zi a premierei (duminică, 27 septembrie), vom putea vedea primele 4 capitole gratuit . Dacă am dori să continuăm să urmărim serialul, atunci ar trebui să plătim abonamentul lunar de 8,99 € corespunzător primei luni. În acest fel, am continua să avem acces în timp ce restul de 4 capitole sunt lansate pentru a încheia primul sezon.
  • Dimpotrivă, dacă nu ne deranjează să așteptăm câteva săptămâni, cel de-al optulea și ultimul episod va fi difuzat pe 8 noiembrie . Astfel, dacă ne înscriem la HBO Spania în noiembrie, vom putea vedea întreaga serie profitând de perioada de probă. Câteva date în care merită cu siguranță păstrarea abonamentului, deoarece sunt așteptate premiere cu adevărat puternice pentru fanii cinematografiei spaniole, cum ar fi thrillerul teologic de groază „30 de monede” în regia lui Álex de la Iglesia și cu Miguel Ángel în rolul principal Silvestre, o producție HBO care va fi formată din 8 capitole și care a provocat senzații foarte bune în prezentarea sa la recentul Festival de Film de la Veneția.

Pe lângă controverse, adevărul este că totul indică faptul că ne confruntăm cu o producție foarte atentă, cu sigiliul clasic de calitate pe care HBO îl tipărește la aproape tot ce atinge. O serie care merită, fără îndoială, să fie văzută și discutată, chemată să ridice mai multe blistere pe ambele părți ale spectrului politic.

Postare similară: Cum să vizionați HBO gratuit din punct de vedere legal

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .