CUBOT Magic, mobil ușor cu 3 GB RAM și cameră dublă pentru mai puțin de 100 EUR

CUBOT Magic a iesit exact un an în urmă pe piață. Ori de câte ori analizăm aceste tipuri de dispozitive de bază, ne uităm de obicei la prețul acestora. În acest caz, la fel ca alte telefoane mobile precum Alcatel 1X, am rămas sub bariera de 100 de euro. Ce ne oferă CUBOT pentru această sumă?

În recenzia de astăzi analizăm CUBOT Magic , un terminal cu ecran de 5 inci, cameră dublă din spate și 3 GB de memorie RAM. Care e treaba, frate?

CUBOT Magic în analiză, mai bun decât noile terminale cu Android Go?

Unii producători precum Nokia și Alcatel au început să lanseze telefoane mobile cu venituri reduse cu cea mai ușoară versiune de Android Go pentru a profita la maximum de hardware-ul lor și a-și menține costul cât mai scăzut posibil.

Dar, în momentul adevărului, din ceea ce am văzut, Android Go nu este „linia de salvare” la care mulți se așteptau exact. Astfel, alte telefoane mobile precum acest CUBOT Magic, care rămâne la fel ca întotdeauna , arată mult mai bine de la început, cu Android 7.0 pe tot parcursul vieții și câteva detalii atractive, pentru a justifica cheltuielile. Dar să mergem pe părți ...

Proiectare și afișare

CUBOT Magic montează un ecran de 5 inci cu rezoluție HD (1280 × 720) și o densitate a pixelilor de 294 ppi. Nu este un ecran minunat, dar rămâne în limita așteptărilor pentru un terminal low-end.

Cu toate acestea, designul este mult mai interesant, cu o curbură care se extinde până la cele 8 margini ale terminalului. Nu afectează deloc funcționalitatea telefonului, dar cel puțin îl face să arate elegant, ceea ce nu este mic.

Acest Magic are dimensiuni de 14,50 x 7,10 x 0,93 cm, o greutate foarte mică de 120 de grame și este disponibil în gri și aur roz.

Puterea și performanța

Intrând în curajul telefonului, găsim un procesor MTK6737 Quad Core care rulează la 1,3 GHz , 3 GB RAM și 16 GB spațiu intern extensibil la 128 GB prin SD. Toate acestea cu Android 7.0 la comenzile navei.

CUBOT Magic oferă un rezultat Antutu de 27565 de puncte, ceea ce ne ajută să ne facem o idee despre performanța sa. Nu ajunge la nivelul unei game medii, dar dacă ceea ce căutăm este un smartphone pentru chat, răsfoiți și folosiți câteva aplicații, nu vom avea o problemă majoră.

Camera și bateria

Camera este unul dintre punctele culminante ale acestui terminal. Are o cameră duală din spate de 13MP + 2MP cu efect bokeh și diafragmă f / 2.4. Pentru partea din față, un obiectiv de 5MP. Încă nu există multe telefoane mobile cu spate dublu pentru mai puțin de 100 de euro, deci în acest sens: un punct pozitiv pentru producător.

Bateria, la rândul său, descoperă o baterie de 2600mAh. Este o cifră mai scurtă decât de obicei, dar având în vedere că procesorul consumă puține resurse și ecranul este pe partea mică, nu avem nevoie de mult mai mult pentru a termina ziua fără probleme.

Conectivitate

Acest CUBOT Magic are un port micro USB, slot dual SIM (micro + micro), mufă pentru căști de 3,5 mm, audio Bluetooth 4.0 și acceptă rețele 2G (GSM 850/900/1800 / 1900MHz), 3G (WCDMA 900 / 2100MHz). ) și 4G (FDD-LTE 800/1800/2100 / 2600MHz).

Preț și disponibilitate

CUBOT Magic este disponibil la un preț de 93,31 euro , aproximativ 108 USD, pe GearBest. Îl putem obține și pe AliExpress la un preț care variază între 91 și 97 de euro. Dacă preferăm să trecem prin Amazon, începând cu 18 iulie, prețul său este de 93,99 €.

Pe scurt, un smartphone cu o bună valoare pentru bani, care poate fi util dacă ceea ce căutăm este un terminal pentru cineva care nu are nevoie să facă o mulțime de pirotehnică și care nu ne zgârie prea mult în buzunare când mergem la casă.

GearBest | Cumpărați CUBOT Magic

Amazon | Cumpărați CUBOT Magic

AliExpress | Cumpărați CUBOT Magic

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .