Docooler M9S-PRO, un Android TV Box cu 3 GB RAM și CPU Amlogic S905X

Când intrăm în lumea Android TV Box-uri, de obicei, pivotăm între 2 game de prețuri - în intervalul mediu, desigur. Pe de o parte, avem cutiile care sunt în jur de 25 de euro și, în mod normal, acestea echipează 1 GB / 2 GB de RAM și 8 GB / 16 GB de stocare. Dacă căutăm mai multă putere, de obicei trebuie să mergem la următoarea gamă, care se află la prețuri mai apropiate de 50 sau 60 de euro.

Docooler M9S-PRO, 3 GB RAM pentru un preț foarte neobișnuit

Cazul acestui Docooler M9S-PRO este destul de special , deoarece prezintă în prezent un preț cu adevărat limitat - nu ajunge la 35 de euro - pentru hardware-ul pe care îl echipează. Un TV Box capabil să redea conținut în 4K, echipat cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare intern.

Specificatii tehnice

Tabelul cu specificațiile tehnice ale M9S-PRO include tot ceea ce putem cere de la un TV Box de gamă medie-înaltă.

  • CPU Amlogic S905X Quad-Core Cortex-A53 care rulează @ 2,0 GHz.
  • GPU Penta-Core Mali-450 @ 600MHz +.
  • 3 GB memorie RAM DDR3.
  • 32 GB stocare internă extensibilă prin SD.
  • 4 porturi USB.
  • Cititor card SD.
  • Iesire HDMI.
  • Android 6.0.
  • Telecomandă și cablu HDMI incluse.

Poate că lipsește o versiune mai recentă de Android, dar adevărul este că în cazul unui TV Box nu înseamnă că reprezintă o schimbare cu adevărat semnificativă. În plus, acceptă decodarea hardware H.265 și, bineînțeles, are și o conexiune WiFi.

Ce pot face cu un Docooler M9S-PRO?

Lucrul bun despre a avea 3Gb de memorie RAM și un procesor care rulează la 2 GHz este că sistemul și navigarea sunt foarte bune. Pe de o parte, vom putea reda conținut multimedia de pe pendrive și hard disk-uri externe cu cea mai bună calitate posibilă. Una dintre cele mai bune opțiuni de astăzi pentru a vedea orice serie sau film pe care îl avem în format digital.

Dacă instalăm și aplicația KODI , vom putea folosi funcția sa de subtitrare, ceea ce este excelent pentru toți acei fani care urmăresc conținutul în versiunea sa originală (mult mai practic decât descărcarea manuală a fișierelor .srt de pe Internet).

Deoarece lucrăm cu Android, vom putea folosi, de asemenea, o mulțime de aplicații pentru a viziona streaming video, seriale și filme precum YouTube , Netflix și alte aplicații similare.

Cu cei 3 GB de memorie RAM ne putem gândi chiar să folosim câțiva emulatori clasici și să aruncăm niște pantide bune pe Super Mario de serviciu, Castlevania sau miticele jocuri Dragon Ball de la Super Nintendo.

Preț și disponibilitate

Docooler M9S-PRO are un preț de 69,65 euro la Tomtop, dar datorită ofertei flash care va fi activă în următoarele câteva zile, acesta poate fi al nostru pentru mai mult decât modest 34,39 euro . Un Android TV Box puternic la un preț greu de învins.

Tomtop | Cumpărați Docooler M9S-PRO

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .