Lista serviciilor legale IPTV pentru a viziona TV online și gratuit de pe telefonul mobil

Serviciile IPTV ne permit să urmărim televiziunea live pe internet . Este suficient să fiți conectat la rețea pentru a vă bucura de programele noastre preferate, fie de pe telefonul mobil, browserul sau Android TV-ul nostru.

În acest domeniu există servicii de pirați care difuzează conținut fără permisiune, dar există și alternative legale, iar acestea sunt cele pe care le vom vedea în postarea de astăzi. Aceștia sunt cei mai buni 5 furnizori de servicii IPTV gratuite pentru a viziona televiziunea legală pe mobilul nostru Android, iPhone, PC sau orice alt dispozitiv cu conexiune la Internet.

Cum putem vedea canalele serviciilor IPTV?

După scufundări prin diferitele oferte ale furnizorilor de IPTV, concluziile pe care le tragem sunt destul de clare. Primul este că vom avea nevoie de o conexiune VPN aproape sigură. Acest lucru se întâmplă deoarece majoritatea emisiunilor gratuite sunt geolocalizate , ceea ce înseamnă că, dacă suntem în vacanță sau în altă țară, cel mai probabil avem acces restricționat.

Dacă locuim în Spania, de exemplu, putem viziona fără probleme canalele TDT spaniole prin IPTV. Este un proces foarte simplu pe care îl putem realiza instalând playerul KODI pe Android-ul nostru.

Dar dacă vrem să vedem unele dintre televizoarele care sunt disponibile numai pentru utilizatorii din Germania, Suedia, SUA sau Marea Britanie, trebuie să locuim în țara de origine sau să folosim un VPN. Există servicii VPN gratuite, cum ar fi Opera sau VPNHub, și alte VPN-uri cu plată, cum ar fi TunnelBear sau NordVPN, care funcționează foarte bine.

În ceea ce privește modul de a vizualiza conținutul de pe mobil, putem face acest lucru folosind aplicația dedicată propriu furnizorului (Android / iOS), din browser sau prin configurarea - l ca un add-on în Kodi.

Cele mai bune servicii IPTV legale pentru a viziona TV live gratuit de pe telefonul mobil

Există un număr mare de servicii de plată care oferă IPTV live și streaming pentru telefoane mobile. Acolo sunt Hulu, LiveTV, DirectTV Now, PlayStation Vue sau YouTube TV. Unele nu sunt deloc rele, dar deocamdată sunt disponibile doar în SUA. Astăzi ne vom concentra doar pe alternativele gratuite și legale cu canale pentru a viziona filme , seriale, știri sau emisiuni sportive.

PLUTO TV

Pluto TV este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii IPTV . Este compatibil cu Android TV, Roku, Apple TV, Fire TV, Chromecast și multe altele, dar din păcate nu este încă disponibil în Europa. Are un număr mare de canale, unele dintre ele premium, precum Sky News, Bloomberg, RT sau FOX Sport News.

Platforma se concentrează pe anumite genuri de filme și emisiuni de televiziune și are, de asemenea, o aplicație pentru Android.

Intrați în Pluto TV

ZATTOO

Datorită ofertei și calității conținutului, ZATTOO este considerat de mulți drept cel mai bun serviciu IPTV gratuit și legal din Europa. Are peste 200 de canale TV din țări precum Marea Britanie, Irlanda, Spania, Franța, Germania, Portugalia, Turcia și multe altele. Atunci unde este captura? Ei bine, deocamdată este disponibil doar pentru utilizatorii geolocați în Suedia sau Germania. Ceea ce înseamnă că va trebui să tragem VPN-ul dacă navigăm din afara acestor granițe.

În rest, are și un serviciu de abonament cu plată. Dacă plătim pentru aproximativ 10 euro pe lună, vom avea acces la aproximativ 70 de canale de televiziune suplimentare în HD, pe lângă cele 200 care sunt deja standard în versiunea lor gratuită.

Intrați în ZATTOO

BBC iPlayer

Majoritatea canalelor britanice difuzează, de asemenea, în streaming. Ceva care poate fi util pentru a viziona televiziunea engleză și pentru a prinde din urmă vechile episoade ale seriei sale la cerere, cum ar fi Dr. Who sau emisiunile sale sportive.

Playerul BBC iPlayer este cel mai cunoscut dintre toate, atât pentru calitatea aplicației sale, cât și pentru conținutul său. În plus, are un supliment excelent pentru KODI, care face minuni. Desigur, este disponibil doar pe teritoriul britanic, ceea ce înseamnă că va trebui să folosim un VPN dacă suntem în străinătate.

Intră pe BBC iPLayer

Player TV

TV Player este un alt furnizor de IPTV din Marea Britanie . Serviciul oferă acoperire pentru a viziona următoarele canale de televiziune în direct pe Internet: BBC One, BBC Two, ITV, Channel Four, Channel Five, Dave, More4, CBBC, BBC News, Food Network, Fashion TV, Travel Channel și altele asa de mult. Toate acestea în mod legal și gratuit.

Dacă contractăm abonamentul lunar de 9,99 lire sterline pe lună, vom avea acces și la alte canale TV cu plată, cum ar fi ITV 2, 3 și 4, Comedy Central, E!, Eurosport, The History Channel și National Geographic.

Introduceți TV Player

USTVnow

USTVnow este un serviciu de televiziune online gratuit oferit militarilor americani și expatriaților care locuiesc în afara țării lor. Platforma de streaming are canale TV americane ABC, CBS, The CW, PBS și MyTV9 .

Dacă plătim și abonamentul de 19 USD pe lună, vom primi și canalele AMC, FOX, Animal Planet, The Weather Channel, USA Network, ESPN și multe altele.

Intrați în USTVnow

Și, practic, asta este tot ceea ce găsim atunci când vine vorba de servicii IPTV legale și gratuite. DACĂ cunoașteți altele care merită și pe care nu le-am menționat, nu ezitați să lăsați recomandarea dvs. în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .