Teclast Tbook 10 S în recenzie, tabletă cu Windows + Android și 4 GB RAM

Când vine vorba de tablete 2-în-1, Teclast este una dintre cele 3 mari, împreună cu CHUWI și CUBE din gama medie și premium din Asia. Acolo avem și Xiaomi cu MiPad, un dispozitiv minunat, dar nu este nici 2 în 1 - nu poate fi atașat la o tastatură - și nici nu are Dual Boot (Windows + Android) printre caracteristicile sale. Dacă ne uităm pentru astfel de versatilitate, atunci trebuie să ne uităm la alte tablete, cum ar fi Teclast Tbook 10 S .

Teclast Tbook 10 S, o tabletă 2-în-1 ieftină cu Windows 10 + Android

În recenzia de astăzi analizăm Teclast Tbook 10 S , o tabletă 2-în-1 cu sistem Dual Boot și hardware mai mult decât satisfăcător pentru un dispozitiv care abia depășește 150 USD, sau ce este la fel, puțin peste 130 de euro.

Afișare și aspect

Tbook 10 S are un ecran tactil IPS de 10,1 inci cu o rezoluție de 1920x1200p (WUXGA) , oarecum mai mare decât clasicul Full HD. Tableta are, de asemenea, un design metalic elegant, cu o carcasă din aluminiu șampanie aurie, pe care o putem transforma într-un notebook convenabil dacă adăugăm o tastatură la bază. Are dimensiuni de 24,65 x 16,59 x 0,80 cm și o greutate de 574gr. În general, ne confruntăm cu un 2 în 1 cu o atingere premium într-adevăr satisfăcătoare în secțiunea vizuală.

Puterea și performanța

Dacă intrăm în curajul Teclast Tbook 10 S descoperim un hardware care echipează un procesor Intel Cherry Trail x5-Z8350 Quad Core la 1,44 GHz , un grafic Intel HD (Gen8), 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă extensibilă cu cardul SD.

Fără îndoială, unul dintre punctele forte ale acestei tablete este sistemul său dual, care poate varia între Windows 10 și Android 5.1 , în funcție de dacă dorim să o folosim ca tabletă obișnuită sau ca laptop. În acest sens, vom avea o diversitate în ceea ce privește aplicațiile și mediul de lucru pe care nu l-am realiza niciodată cu un dispozitiv cu un singur sistem de operare.

Când lucrați cu Windows 10, este întotdeauna recomandabil să aveți cel puțin 4 GB de RAM pentru a putea utiliza în mod fluid cele mai exigente aplicații ale sistemului Microsoft. Prin urmare, vedem că acest Tbook este prezentat ca un dispozitiv capabil să gestioneze ambele sisteme eficient.

Un alt factor notabil este că este compatibil cu stylusul activ , cel mai bun tip de creion digital pentru scriere și desen pe ecran.

Camera și bateria

La fel ca majoritatea tabletelor, include o singură cameră de 2.0MP pe partea din față. Pentru autonomie, Teclast Tbook 10 S a optat pentru o baterie litiu de 6000 mAh , cu port de alimentare DC și micro USB. Având în vedere dimensiunea nu prea mare a ecranului și datorită consumului redus al procesorului, este un dispozitiv care promite o autonomie mai mult decât decentă.

Porturi și conectivitate

În ceea ce privește conectivitatea, Tbook 10 S are un slot pentru card SD , mufă pentru căști de 3,5 mm , port micro USB , mini HDMI și interfață pentru conectarea unui modul de tastatură . De asemenea, are Bluetooth 4.0 și acceptă rețele WiFi 802.11b / g / n.

Preț și disponibilitate

Teclast Tbook 10 S are în prezent un preț de 136,73 euro, aproximativ 159,99 USD pentru schimbare , pe GearBest. Un dispozitiv care are o reducere de 26% datorită ofertei flash care va fi activă în zilele următoare.

În general, ne confruntăm cu o tabletă 2-în-1 versatilă și economică, cu un sistem dual format din Windows și Android ca o bomboană excelentă pentru oricine dorește să se apropie de ea și compatibilitate cu un stylus activ care nu se găsește de obicei pe dispozitivele care sunt mutați în aceste game de prețuri.

GearBest | Cumpărați Teclast Tbook 10 S

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .