Caracteristici ale Windows 7 Explorer - Android fericit

Una dintre cele mai semnificative modificări în modul de afișare a folderelor în Windows 7 este dispariția barei de meniu . Aceasta a fost înlocuită cu o altă bară, în care puteți organiza vizualizarea în care sunt afișate elementele folderului și puteți efectua diverse opțiuni, cum ar fi tăierea-lipirea, vizualizarea proprietăților folderului, partajarea și crearea de foldere noi.

1 : Butonul „ Organizați ” oferă posibilitatea vechiului buton „ Editați ”: tăiați, copiați, lipiți etc. Acesta oferă , de asemenea , opțiunea de a afișa proprietățile ale documentului / folder.

2 : Butonul „ Partajare ” vă permite să partajați folderul în care vă aflați cu alți utilizatori. De fapt, dacă faceți clic pe el, va fi redirecționat către tab - ul „ Cota “ a proprietăților folderului.

3 : Butonul „ Dosar nou ” este utilizat pentru a crea un folder nou în calea în care vă aflați.

4 : Acest buton vă oferă posibilitatea de a modifica modul în care este afișat conținutul folderului.

5 : Apăsarea acestui buton afișează panoul de previzualizare . Astfel, selectând un document (pdf, imagini, .doc, .xls etc.) îi veți putea previzualiza conținutul înainte de a-l deschide.

Bară de meniu

Puteți lucra din nou cu bara de meniu clasică dacă apăsați tasta F10 atunci când deschideți o fereastră de explorare .

Dar atenție! Dacă schimbați folderele sau faceți clic pe altceva decât bara de meniu, acesta dispare și trebuie să apăsați din nou pe F10 pentru a face să apară din nou.

Opțiuni pentru dosare

În bara de meniu (apăsând F10), făcând clic pe „ Instrumente ”, puteți accesa „ Opțiunile folderului ”.

Odată ajuns în interior, veți vedea că există 3 file: „ General ”, „ Vizualizare ” și „ Căutare ”.

- În fila „ General ” veți găsi mai multe opțiuni. De exemplu, aveți opțiunea astfel încât de fiecare dată când deschideți un folder nou să se deschidă o fereastră nouă. În mod implicit, este configurat astfel încât toate folderele să se deschidă în aceeași fereastră .

De aici puteți activa și opțiunea de a deschide un element (folder, fișier) cu un singur clic în loc de 2.

- Din fila „ Vizualizare ” puteți decide modul în care este afișat conținutul folderelor. Puteți alege să afișați fișiere și foldere ascunse, să afișați sau să ascundeți extensiile de fișiere și alte câteva opțiuni.

În cele din urmă, rețineți că fila „ Căutare ” vă permite să configurați metoda utilizată pentru a căuta în sistem.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .