Cele mai bune 10 aplicații de control al cheltuielilor pentru Android - The Happy Android

Mobilul dvs. a devenit unul dintre instrumentele esențiale atât pentru agrement, cât și pentru muncă. Deși de multe ori nu îl folosim în mod corespunzător, există aplicații care sunt acolo pentru a ne ajuta în zilele noastre. Acesta este cazul aplicațiilor de control al cheltuielilor pentru Android .

Dacă sunteți unul dintre acei oameni cărora le place să vă țină conturile și cheltuielile personale clare, specifice și precise, ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât utilizarea mobilului dvs. Android

Există sute de aplicații disponibile în Magazinul Google Play, care vă pot facilita gestionarea plăților, taxelor și deducerilor pe care trebuie să le efectuați din buzunar sau din contul dvs. bancar. Și cel mai bun dintre toate, puteți găsi aplicații gratuite pentru aceasta .

10 aplicații de control al cheltuielilor pentru Android care îți îmbunătățesc economia personală

Trebuie remarcat faptul că lista de opțiuni disponibile în aplicațiile de control al cheltuielilor Android disponibile în Google Play Store este extinsă. Prin urmare, vă invităm să cunoașteți 10 dintre cele mai populare și care au în prezent cele mai bune evaluări și recenzii.

Fintonic

 Fintonic pentru Android este aplicația numărul unu pentru o aplicație de control al cheltuielilor , pe care nu ar trebui să o oprești din instalare pe mobil. Având în vedere încrederea pe care o oferă diverselor entități bancare, este posibilă sincronizarea informațiilor cu privire la diferitele conturi bancare.

Printre caracteristicile și funcțiile sale principale este disponibilă posibilitatea de a configura notificări sau de a primi alerte pentru plăți sau achiziții duplicate, gestionarea plăților de servicii și multe altele .

Cu Fintonic puteți finanța chiar și achiziții pe Amazon din dobândă zero la sută.

Descărcați QR-Code Fintonic. Finanțe personale pentru a economisi bani Dezvoltator: Fintonic Servicios Financieros SL Preț: Gratuit

Manager de bani

 Money Manager este o aplicație care apare în acest top datorită naturii sale simple. Ușor de utilizat și cu funcții esențiale. Veți putea păstra o evidență completă a fiecărei operațiuni de zi cu zi.

Cel mai important lucru în acest sens este că puteți vedea prin grafice modul în care se mișcă banii dvs. la nivelul cheltuielilor și veniturilor. Acest lucru vă va permite să aveți un control mai bun asupra cheltuielilor lunare, astfel încât să vă puteți îmbunătăți bugetul săptămânii sau lunii fără probleme.

Descărcați QR-Code Money Manager, Expense Tracker Dezvoltator: Joc Puzzle Puzzle Preț: Gratuit

Spendee

Aleasă de mai multe ori ca cea mai bună aplicație de control al cheltuielilor disponibilă pe Android, Spendee vă va ușura mult munca. La fel ca Fintonic, are posibilitatea de a se sincroniza cu diferite entități bancare.

În plus, puteți crea un portofel pe care îl puteți utiliza pentru a împărți cheltuielile cu familia și prietenii . Și, desigur, puteți înregistra acele cheltuieli pe care le efectuați cu plăți în numerar. Cu Spendee pentru Android, veți putea să vă înregistrați toate operațiunile și să obțineți un raport care detaliază toate cheltuielile și veniturile pe care le-ați făcut într-o anumită perioadă de timp.

Descărcați QR-Code Spendee - Buget, control al costurilor Dezvoltator: SPENDEE ca Preț: Gratuit

Portofel

Portofelul are aceeași funcție ca Fintonic și Spendee, pentru a vă putea sincroniza fără probleme conturile bancare cu aplicația . Puteți să vă luați la revedere de la notele din cartea dvs. de cheltuieli sau să scăpați de foaia de calcul pe care o utilizați pentru a vă planifica bugetul pentru luna respectivă.

Veți avea posibilitatea de a avea o evidență mai completă a economiilor și cheltuielilor dvs. Este disponibil gratuit, deci nu există costuri suplimentare pentru utilizarea funcțiilor sale principale.

O funcție specială a acestei aplicații este posibilitatea de a marca pur și simplu locația sau locația și ora când ați efectuat o operație.

Descărcați portofelul QR-Code: Money, Budget, Finance Tracker Dezvoltator: BudgetBakers.com Preț: gratuit

Moneyhero

Disponibil atât pe Android, cât și pe iOS, Moneyhero devine opțiunea ideală dacă folosești un dispozitiv cu iOS ca supliment la mobilul tău Android. Aplicația este plătită, dar oferă o perioadă de probă de 15 zile.

Are o interfață relativ intuitivă și ușor de utilizat, deci nu reprezintă nicio complicație atunci când vine vorba de a fi utilizată de vreun utilizator.

Puteți stabili obiective de economii pentru lună și aceeași aplicație vă va oferi un buget în funcție de cheltuieli și venituri. În plus, va indica în ce puncte și care sunt marjele de risc atunci când sunteți pe punctul de a depăși obiectivul de economisire stabilit anterior.

Descărcați QR-Code Moneyhero: economisiți bani și finanțați fără probleme Dezvoltator: RedRiver Lab Preț: Gratuit

Bluecoins

Deși nu este cea mai populară aplicație de control al cheltuielilor pentru Android datorită designului și interfeței sale, Bluecoins vă poate surprinde. Disponibil gratuit, are funcții foarte complete, similare cu cele ale Fintonic și Money Manager.

Are o versiune Pro, care vă va permite să obțineți câteva funcții suplimentare. Acestea vă vor ajuta să îmbunătățiți controlul cheltuielilor și veniturilor pentru luna respectivă . Coordonarea bugetului dvs. nu a fost niciodată atât de ușoară.

Descărcați QR-Code Bluecoins - Finanțe și buget Dezvoltator: Mabuhay Software Preț: Gratuit

Abonamente

Dacă aveți abonamente la diferite servicii, Abonamente este aplicația ideală pentru a urmări plata acestora. Nu veți mai uita niciodată să plătiți pentru Netflix, Spotify sau orice alt serviciu la care sunteți abonat.

Abonamentele sunt complet gratuite. Este ușor să adăugați tot felul de servicii, astfel încât veți fi la curent cu abonamentele pentru luna respectivă.

Descărcați abonamentele QR-Code - Gestionați-vă cheltuielile obișnuite Dezvoltator: Simolare Preț: Gratuit

1Bani

Cu 1Money nimic nu vă va scăpa. Puteți utiliza aplicația de pe orice dispozitiv Android pe care l-ați conectat, deoarece are capacitatea de a vă sincroniza toate informațiile din cloud.

Este foarte ușor de utilizat și puteți adăuga tot felul de cheltuieli pe care le-ați făcut fără a dura mai mult de 10 secunde. Cu adevărat intuitiv și cu un design complet. La fel ca celelalte alternative, veți putea genera rapoarte de cheltuieli și veți vedea avansul sau întârzierea obiectivelor dvs. de economii.

Descărcați QR-Code 1Money - Cheltuieli, administrator, buget Dezvoltator: PixelRush Preț: Gratuit

Iubitor de bani

 Money Lover este una dintre cele mai complete aplicații de control al cheltuielilor . În asemănare cu Spendee, este posibil să creați portofolii pentru a împărți cheltuielile între prieteni și familie, totul în conformitate cu planificarea pe care au selectat-o.

Veți putea să vă planificați mai bine bugetul. Aplicația vă ține la curent în orice moment, datorită sistemului său de notificare push. Împreună cu Abonamentele, este ușor să gestionați plata pentru servicii, abonamente și să puteți filtra totul în funcție de categorie.

Puteți consulta informațiile dvs. în orice moment, deoarece aplicația are un serviciu de sincronizare în cloud. Și nu numai acest lucru, puteți crea copii de rezervă și le puteți stoca în Dropbox, fără probleme.

Descărcați QR-Code Money Lover - Controlul cheltuielilor și bugetul Dezvoltator: Finsify Preț: Gratuit

Splitwise

Dacă partajați un cont de cheltuieli, Splitwise este opțiunea perfectă pentru acesta. Creați grupuri și adăugați participanți, care pot fi de la prieteni la familie. Urmărirea cheltuielilor într-un grup nu a fost niciodată atât de ușoară.

Cererea înregistrează cheltuielile și veniturile fiecăruia dintre membri. În plus, puteți exporta un raport despre toate mișcările într-o foaie de calcul, ușor de deschis și de citit de pe orice dispozitiv compatibil.

Cel mai bun lucru este că puteți trimite acest raport prin e-mail persoanelor care nu au aplicația, dar sunt înregistrate în cadrul grupului de participanți.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descărcați QR-Code Splitwise - Conturi și cheltuieli Dezvoltator: Splitwise Preț: Gratuit