GearBest permite plata în rate și fără dobândă pentru utilizatorii din Mexic

GearBest face un salt important pentru a facilita procesul de cumpărare pentru utilizatorii din Mexic și pentru aceasta a decis să permită plata prin rate lunare pentru plăți cu cardul. De la sfârșitul lunii trecute și până pe 31 decembrie, toți utilizatorii care cumpără pe GearBest din Mexic vor putea alege să plătească în termeni de 3, 6, 9 sau 12 luni, 3 luni fără dobândă.

Pentru a vă putea bucura de această comoditate de plată, este necesar să efectuați achiziția cu un card de credit ( Visa sau Mastercard ), cu următoarele sume minime pentru fiecare tip de termen:

  • 300MXN timp de 3 luni (Fără dobândă).
  • 600MXN timp de 6 luni.
  • 900MXN timp de 9 luni.
  • 1200MXN timp de 12 luni.

Puteți vedea mai multe detalii despre această nouă metodă de plată pe blogul GearBest Latino .

Nouă promoție pentru a celebra sosirea plăților în rate

Pentru a oferi o vizibilitate mai mare acestei noi metode de plată, magazinul online a pregătit o campanie elegantă cu un număr bun de smartphone-uri, TV Box-uri și diverse dispozitive la un preț redus, precum și un număr mare de oferte flash.

Printre cele mai importante, găsim lucruri la fel de interesante ca Xiaomi Mi Max 2 , un phablet de 6,4 inci, cu un procesor Snapdragon 625, GPU Adreno 506, 4 GB RAM, 64 GB stocare și o baterie mega 5300mAh, pentru 195 euro, aproximativ 229 $ pentru a schimba. 

Sau Teclast Master T10 , o tabletă accesibilă de 10,1 ”, cu un ecran magnific de 2,5 K, 4 GB RAM + 64 GB ROM, Android 7.0 și design premium, pentru 178,72 EUR, aproximativ 209,11 USD pentru schimbare.

Acolo avem, de asemenea, renumitul Huawei Honor 6X , cu procesorul său Kirin 655 Octa Core, 3 GB de memorie RAM, camera sa dublă de 12.0MP și designul elegant, la un preț de 164,11 euro, aproximativ 192,02 USD.

Puteți vedea mai multe detalii despre aceste oferte interesante și lista completă a dispozitivelor cu discount la următoarea săritură. Toate acestea cu noul avantaj de care toți utilizatorii din Mexic, țara minunilor, se pot bucura de acum până la sfârșitul anului.

GearBest | Promovare 3X fără dobândă

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .