10 liste de redare Rock pentru Spotify: este doar Rock'n'Roll! - Androidul fericit

Spotify este aplicația de muzică streaming prin excelență. Dacă îți place muzica, indiferent de genul pe care îl iubești în timpul liber, cu siguranță ai Spotify instalat pe Smartphone, laptop sau computer desktop (Și dacă nu, cu siguranță ai simțit la un moment dat tentația, ce da?). Chiar și în versiunea gratuită, aplicația oferă milioane de posibilități între numeroasele sale liste de redare, radiouri pentru artiști, descoperiri săptămânale, Mixul zilnic și multe alte lucruri pe care le las în călimară.

Unele dintre cele mai bune liste de redare Rock de pe Spotify

Iubitorii de rock au un catalog incredibil din Spotify . Există toate grupurile importante. Astăzi putem asculta chiar și Metallica , un grup care de ani de zile a refuzat categoric să intre pe Spotify și care în cele din urmă a ajuns să cedeze farmecelor sale.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante liste de redare rock pentru Spotify, conform El Androide Feliz . Cu fiecare dintre playlisturi veți găsi un link pentru a vedea tot conținutul playlistului și a-l adăuga în colecția dvs.

Clasici rock

Prima listă de piese este alcătuită dintr-un repertoriu dintre cele mai clasice ale genului. De la Brown Sugar of the Rolling Stones , prin Bowie , AC / DC , The Who , Van Morrison , The Kinks , Aerosmith , Led Zeppelin , Jim Morrison's Doors și mulți alți artiști alcătuiesc această listă de 120 de melodii realizate de el însuși. Grup Spotify pentru cei nostalgici pentru cea mai glorioasă epocă pe care rock a avut-o în toată istoria sa. Cea mai mare parte a listei este alcătuită din piese variind de la anii 1960 până la sfârșitul anilor 1980. Aur pur.

+ Deschideți lista de redare în Spotify 

Jocuri Rock

Aproape 12 ore de chitară rock, care arată minunat ca muzică de fundal în timp ce jucăm câteva jocuri pe consolă (de preferință jocuri de acțiune). Cum ați dori să ascultați Everlong of the Foo Fighters în timp ce îndepliniți una dintre misiunile ultimului „ Uncharted” ? Aici vom găsi trupe de la sfârșitul anilor '90 și '00 în principal. Grupuri precum Green Day, Incubus, Red Hot Chili Peppers, Weezer, Blink-182, System of a Down, Nirvana, AFI, Para Roach, The Offspring și multe altele.

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Rock în spaniolă

Playlist format din unele dintre marile icoane rock în limba lui Cervantes. Nu este o listă foarte extinsă (doar 50 de melodii), dar încorporează un număr mare de clasice din grupuri precum Héroes del Silencio, Soda Stereo, Café Tacvba, Los Rodriguez, Los Fabulosos Cadillacs, Babasónicos și multe altele. Poate că i se poate reproșa că unele piese sunt mai aproape de pop decât de rock și absența ocazională care nu ar trebui să lipsească dintr-o listă cu cele mai bune rock din spaniolă ( Los Piratas sau Vetusta Morla ). În orice caz, chitarele și melodiile bune sunt garantate.

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Rober | de salatunk

Aceasta este (cea mai bună) listă de redare care se cânta la Sala Tunk, o sală de concerte din Țara Bascilor, care a avut destul de mult succes în urmă cu câțiva ani. Selecția melodiilor este extraordinară: aproape 700 de melodii și mai mult de 35 de ore de muzică non-stop. O listă eclectică cu groupazos care cu greu ar fi auzită la marile posturi de radio naționale. Buzzcocks, Misfits, Dead Kennedys, The Vibrators, Fugazi, The Hellacopters dar și clasici precum The Beach Boys sau The Everly Brothers .

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Rocați acest lucru

Această listă de redare este compusă din cele mai actuale melodii ale trupelor rock ale momentului. O listă eclectică care poate găzdui ambele grupuri precum Radiohead , Tame Impala sau Disturbed . Aici vom găsi melodii din ultimele albume ale lui Metallica , Nine Inch Nails sau Kings of Leon .

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Rock Me UP!

Rock Me UP! este un set de teme vii și vitaminizate, cu un spirit pozitiv ca element al numitorului comun. Aici vom găsi melodii epice și frumoase de la grupuri precum Jimmy Eat World, Rage Against The Machine, The Black Keys, Guns N 'Roses sau Green Day . O mulțime de punk-rock și rock american, în principal de la începutul anilor 2000.

+ Deschideți lista de redare în Spotify

PopXeSupreme

Lucrul minunat de a avea un site web este că puteți face lucruri de acest gen. Da, această listă de redare are 0 adepți, dar este lista de redare Android. 5 ore de muzică cu grupuri precum Blur, Oasis, Pixies, Muse, Richard Cheese, My Morning Jacket sau Mando Diao . Pop-rock indie cu multă chitară și melodii aproape perfecte pentru a fredona sau a cânta tare.

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Rock alternativ din anii 90

O listă de redare indispensabilă pentru cei care au trăit splendoarea comercială a chitarelor din anii 90. 92 de melodii extrem de mitice pe care le-am putut asculta oricând, când MTV reda doar videoclipuri și concerte live. Ce vremuri! Foo Fighters, Pearl Jam, Nirvana, Korn, The Breeders, Garbage și Jane's Addiction, printre altele, fac parte din această listă.

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Metal / Rock Remake-Cover-Tribute

În această listă de redare găsim o selecție foarte interesantă de cover-uri și versiuni ale melodiilor binecunoscute interpretate de unele dintre cele mai bune grupuri de rock și metal. ¿ God Save The Queen atins de Motorhead ? ¿ Hopa am facut - o din nou Britney Spears , în cele mâinile copiilor de Boddom ? ¿ Mesaj într - o sticlă din Chitare Machine Head ? Eu cumpăr!

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Mania Rockabilly

Selecție de melodii clasice din genul Rockabilly. Nu este o listă foarte extinsă (68 de melodii), dar este plină de clasici. Aici veți găsi melodii de Chuck Berry, Stray Cats, Jerry Lee Lewis, Elvis, Little Richard sau Lee Rocker .

+ Deschideți lista de redare în Spotify

Ce părere aveți despre această selecție de playlisturi pentru Spotify? Nu ezitați să lăsați playlisturile, grupurile sau aparatele de radio preferate în zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .