DOOGEE MIX în analiză: mobil cu 6 GB RAM și finisaj premium

DOOGEE de ceva vreme merge din ce în ce mai bine. Deși are un catalog larg de smartphone-uri low-end sau low-range, acest ultim an a făcut un salt calitativ important, prezentând terminale din ce în ce mai îngrijite și mai puternice. Acesta este cazul DOOGEE MIX , un smartphone fără margini cu 6 GB de memorie RAM, care a ieșit la începutul verii și măture oriunde merge.

Analiza DOOGEE MIX: oferiți oamenilor ceea ce cer

Caracteristicile de 3 stele care triumfă cel mai mult anul acesta în lumea telefoniei mobile sunt telefoanele mobile fără ramă, camerele duale și întotdeauna doritele 6 GB de RAM. Dacă un producător pariază pe oricare dintre aceste 3 propuneri, li se garantează atenția. Deci, de ce să nu le includem pe toate?

În recenzia de astăzi analizăm DOOGEE MIX , un terminal cu o valoare de invidiat pentru bani și un hardware pe măsură, care va face mai mult de o picătură o lacrimă pe parcurs. Am inceput!

Afișare și aspect

Fără îndoială, unul dintre punctele forte ale DOOGEE MIX este designul și finisajul fin. Cu un corp unic din metal, oferă o senzație premium pe care atât de mulți o caută într-un telefon mobil. Acest lucru este ajutat și de ecranul său fără margini izbitor, care ocupă 93% din panoul frontal , cu o dimensiune de 5,5 ”. Un ecran AMOLED HD fabricat de Samsung.

Cititorul de amprentă este un DTouch situat în partea din față, cu o viteză de 0,1 secunde și o identificare de 360 ​​°. În cele din urmă, în ceea ce privește dimensiunea, terminalul are dimensiuni de 76,2x144x7,95 mm și o greutate de 193g.

Puterea și performanța

În ceea ce privește puterea, acest DOOGEE MIX este încărcat în toate secțiunile. Pe de o parte, avem unul dintre cele mai bune procesoare Mediatek, un Helio P25 cu 64 de biți Octa Core care rulează la 2,6 GHz, o grafică Mali-T880, 6 GB de memorie RAM LPDDR4X și 64 GB de stocare internă extensibilă până la 1 TB cu cardul. Toate acestea, însoțite de Android 7.0 Nougat.

Dispozitivul are stratul de personalizare Freeme OS. Este un Android practic pur, dar cu câteva configurații adăugate (care, dacă nu ne place, putem scăpa întotdeauna de ele). În general, este o minune de fluiditate și performanță și cu greu vom găsi vreo problemă pentru a rula orice aplicație sau joc pe care decidem să îl instalăm pe acest DOOGEE MIX. În acest sens, este total recomandat.

Camera și bateria

În aspectul fotografic găsim și o „bomboană” bună pentru utilizator. O cameră duală spate de 16MP + 8MP cu deschidere F2.0 , tehnologie Samsung ISOCELL și 0.1sPDAF (Phase Detection Auto Focus). O cameră cu care să obținem faimosul efect bokeh și cu o calitate oarecum peste medie, atâta timp cât avem o iluminare bună. Cu toate acestea, în secțiunea frontală găsim o cameră selfie de 5MP pur și simplu corectă, cu diafragmă F2.2 și unghi larg de 88 °.

În ceea ce privește autonomia, acest DOOGEE are o baterie integrată de 3380mAh care oferă rezultate destul de satisfăcătoare, ajungând până la 7 ore de ecran activ.

Preț și disponibilitate

În ceea ce privește prețul, DOOGEE MIX este de obicei în jurul valorii de 200 de euro, iar recent Amazon prezintă destul de multe oferte pentru acest terminal. În prezent este disponibil în 2 versiuni:

  • DOOGEE MIX 6GB RAM + 64GB pentru 219,99 euro.
  • DOOGEE MIX 4GB RAM + 64GB pentru 199,99 euro.

Pe scurt, este un dispozitiv care are toate componentele pentru a mătura gama medie: o memorie RAM bună, un ecran bun și o cameră dublă din spate care va mulțumi mai mult de unul.

Amazon | Cumpărați DOOGEE MIX 6 GB RAM + 64 GB

Amazon | Cumpărați DOOGEE MIX 4 GB RAM + 64 GB

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .